Cine era Elena, turista care a făcut un selfie în avionul morții

Cine era Elena, turista care a făcut un selfie în avionul morții
Cine era Elena, turista care a făcut un selfie în avionul morții

Elena era bucuroasă că se îndreaptă spre Nepal, iar ultimele clipe din viață și le-a petrecut pe rețelele de socializare. Tânăra nu știa că selfie-ul publicat din „avionul morții” era ultima fotografie cu ea în viață.

Elena Banduro a publicat un mesaj cutremurător cu doar câteva clipe înainte de prăbușirea avionului Yeti Airlines în munții din Nepal.

Citește și: „Mergeam și la serviciu, cu căruciorul.” Mara Bănică, despre cea mai grea perioadă din viața ei

Cine era Elena, turista care a făcut un selfie în avionul morții

Elena prima victimă de care s-a aflat că a murit în accidentul aviatic devastator din Nepal, care a ucis cel minim 68 de persoane.

Ea avea vârsta de 33 de ani și a publicat pe rețelele de socializare un selfie în care zâmbea, cu doar câteva momente înainte ca aeronava să se prăbușească într-un defileu, iar apoi să ia foc.

Elena Banduro era o rusoaică pasionată de călătorii și foarte activă în mediul online. Ea le-a spus urmăritorilor ei că este foarte entuziasmată să facă această călătorie în munții Nepalului.

Femeia a făcut o fotografie cu ea în avion, și a scris un mesaj, în lumina celor întâmplate la scurt timp după: „Mergi în Nepal!”

Aceasta avea domiciliul în Moscova și lucra ca manager de social media în capitala Rusiei. Una dintre pasiunile ei era să călătorească mult prin cele mai exotice locații și avea un blog de turism unde posta tot ceea ce făcea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cincisprezece străini și patru membri ai echipajului se numărau printre cele 72 de persoane aflate la bordul avionului, care încerca să aterizeze pe un aeroport nou deschis în Nepal.

Citește și: Ce au descoperit doctorii în stomacul unui băiat, care avea dureri și stări de greață

Cine era Elena, turista care a făcut un selfie în avionul morții
Cine era Elena, turista care a făcut un selfie în avionul morții[Sursa foto: Metro.co.uk]

Tânăra rusoaică era însărcinată în 3 luni

După marea tragedie, omagiile pentru tânăra femeie au curs, iar o persoană a spus despre Elena că era cel mai strălucitor și mai bun suflet pe care l-a cunoscut. Pe lângă aceste lucruri, Elena Banduro era însărcinată în 3 luni.

„Momentele de fericire se transformă brusc în tristețe. Scenele accidentului aviatic sfâșietor și tragic de ieri din Pokhara, Nepal ne-au lăsat fără cuvinte.

 Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familiile celor îndoliați în accident. Condoleanțe din suflet!", au transmis cei care au cunoscut-o pe Elena Baduro.

Ultimele imagini de la bordul avionului. Cea mai mare tragedie din ultimii 30 ani

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe rețelele de socializare au apărut imagini terifiante cu ultimele clipe ale persoanelor aflate în avionul care s-a prăbușit în Nepal.

În fotografiile luate cu un telefon de la sol care arată că se rostogolește brusc în timp ce ajungea la aterizare, avionul a lovit solul la mai puțin de doi kilometri de aeroport.

Accidentul teribil și inexplicabil a avut loc cu câteva minute înainte ca avionul să ajungă pe aeroport.

Citește și: Primul ajutor în cazul tăieturilor sau loviturilor la cap, în cazul copiilor

Cine era Elena, turista care a făcut un selfie în avionul morții
Cine era Elena, turista care a făcut un selfie în avionul morții[Sursa foto: Metro.co.uk]



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine era Tudor, tânărul care s-a stins din viață la două zile după ce a fost externat din spital

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies