Cine era femeia care a fost găsită fără viață în Piatra Neamț. Ancheta este încă în desfășurare

Cine era femeia care a fost găsită fără viață în Piatra Neamț. Ancheta este încă în desfășurare
Cine era femeia care a fost găsită fără viață în Piatra Neamț. Ancheta este încă în desfășurare

O dramă de proporții inimaginabile s-a abătut asupra unei familii din Bacău, lăsând în urmă o cicatrice profundă și dureroasă.

La sfârșitul lunii septembrie, o femeie în vârstă de 31 de ani a dispărut din peisaj fără nicio urmă, declanșând o serie de evenimente care au zguduit întreaga comunitate. Autoritățile au intrat rapid în acțiune și au început o căutare disperată pentru a o găsi.

Citește și: „Ei cred că se pot lupta cu această boală. Dacă nu ești ajutat de cei din jur, de familie, de prieteni, nu ai cum să reușești singur să învingi.” Ce au mărturisit psihologii criminaliști despre cazul lui Dj Lalla

Cine era femeia care a fost găsită fără viață în Piatra Neamț

Toate speranțele erau îndreptate către un final fericit, dar în cele din urmă, s-a aflat o veste cumplită. După zile întregi de căutări epuizante, echipele de intervenție au găsit-o pe femeia dispărută, dar era prea târziu. Cu inimile îndurerate, oamenii legii au constatat că aceasta decedase.

Femeia, în vârstă de 31 de ani a fost dată dispărută după ce lucrurile ei au fost găsite abandonate într-o cameră de hotel din Piatra Neamț.

Cine era femeia care a fost găsită fără viață în Piatra Neam
Cine era femeia care a fost găsită fără viață în Piatra Neam[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Femeia a fost găsită fără suflare în zona pădurii Cozla, din Piatra Neamț

În ciuda eforturilor depuse timp de zile pentru a o găsi, femeia în vârstă de 31 de ani a fost descoperită fără suflare, alegând să-și pună capăt vieții prin spânzurare.

Tragedia a avut loc în zona pitorească a pădurii Cozla din Piatra Neamț, potrivit informațiilor furnizate de reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

„Din nefericire, la data de 10 octombrie, femeia de 31 ani a fost identificată de echipele de căutări decedată, în zona pădurii Cozla, din municipiul Piatra-Neamţ",   a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Ancheta este încă în desfășurare

Angajații hotelului au decis să intre în camera femeii pentru a verifica situația acesteia, după ce victima nu s-a prezentat la recepție pentru a efectua procedura de check-out pe data de 30 septembrie, ziua în care expira termenul de cazare. Această inițiativă promptă a contribuit la descoperirea unei tragedii înfiorătoare.

După zile de căutări intense și îngrijorare pentru soarta femeii dispărute, aceasta a fost găsită în zona pitorească a pădurii Cozla din Piatra Neamț, dar cu mare regret, a fost găsită decedată prin spânzurare.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Oamenii legii continuă să investigheze cazul sub suspiciunea săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în efortul de a dezvălui cu exactitate circumstanțele care au condus la această tragedie devastatoare.

Cine era femeia care a fost găsită fără viață în Piatra Neam
Cine era femeia care a fost găsită fără viață în Piatra Neam[Sursa foto: freepik]

Citește și: „N-am încetat nicio zi sa mă gândesc la ceea ce mi-ai scris. Mă doare mult și continuu când citesc.” Ce sfaturi i-a dat Petre Roman, Oanei, pe vremea când vedeta avea doar 22 de ani

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„N-am încetat nicio zi sa mă gândesc la ceea ce mi-ai scris! Mă doare mult și continuu când citesc.” Ce sfaturi i-a dat Petre Roman, Oanei, pe vremea când vedeta avea doar 22 de ani

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies