Cine era femeia de 25 s-a stins din viață, după ce a născut gemene

Cine era femeia de 25 s-a stins din viață, după ce a născut gemene
Cine era femeia de 25 s-a stins din viață, după ce a născut gemene

O tânără în vârstă de 25 de ani, pe numele ei Nicoleta Pârvu, a decedat la puțin timp după ce a născut gemene. S-a deschis o anchetă, pentru a se afla cauzele!

Nicoleta Pârvu s-a stins din viață la puțin timp după ce a născut gemene, la începutul perioadei care trebuia să fie cea mai frumoasă din viața ei. Tânăra de 25 de ani a trecut la cele veșnice, iar prietenii și familia așteaptă să descopere ce a cauzat acest deces tragic.

Cine era femeia de 25 de ani care s-a stins din viață, după ce a născut gemene

Nicoleta Pârvu, fosta Miss Adolescență 2016, a decedat la vârsta de doar 25 de ani, la puțin timp după ce a dat naștere unor gemene, la Maternitatea Giulești. Tragedia s-a întâmplat pe data de 29 decembrie, seara. Nicoleta trăia în București, însă a fost născută în Gura Foii. La scurt timp după ce a născut, acesteia i s-a făcut rău, a suferit un stop cardiac, iar doctorii au resuscitat-o imediat.

Aceasta născuse prin cezariană și a fost transferată la Spitalul Universitar, însă, din nefericire, nu a mai putut fi readusă la viață.

Citește și: VIDEO O femeie din America a împins o fetiță de 3 ani pe șinele de tren. Imagini cu impact emoţional

Cine era femeia de 25 de ani care s-a stins din viață, după ce a născut gemene[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Tu ești totul care îmi umple sufletul.” Mădălina Crețan i-a dedicat un mesaj lui Nosfe. Ea va petrece primul Revelion fără artist

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În anul 2016, Nicoleta a participat la concursul „Miss Liceu”, organizat de Casa de Cultură „Dumitru Stanciu”, unde a câștigat premiul trei, dar și titlul de „Miss Adolescență”. Nicoleta a fost înmormântată pe data de 1 ianuarie, la 13:00, la Gura Foii, conform cronica-gaestiului.ro.

O minoră de 17 ani a decedat la patru luni după naștere

În vara anului trecut, o adolescentă în vârstă de 17 ani a încetat din viață la patru luni după ce a dat naștere. Trei medici din Focșani sunt cercetați penal pentru cele

întâmplate, fiind acuzați de ucidere din culpă, însă au continuat să își facă meseria, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Citește și: “Probabil nu-l pierdeam atât de devreme .” Narcisa Suciu, dezvăluiri cutremurătoare despre povestea ei de viață. Artista și-a pierdut părinții

Cine era femeia de 25 de ani care s-a stins din viață, după ce a născut gemene[Sursa foto: Freepik]

Citește și: “Este exagerat de sensibilă.” Fetița lui Nosfe, reacție neașteptată în momentul în care a aflat că tatăl ei nu mai este în viață

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cătălina și-a adus pe lume fiul, în luna aprilie, în urma unei operații de cezariană, la Spitalul Sf. Pantelimon din Focșani. După câteva zile, aceasta a ajuns acasă cu copilul ei, însă avea dureri diferite de cele de după naștere. Starea de sănătate s-a agravat, lucru ce a fost confirmat de către mama acesteia.

„După operație, fata nu se simțea bine. La externare i-a dat o rețetă și i-a spus să nu alăpteze copilul.

Deci, ceva ceva știa, ce a făcut... Timp de două luni de zile fata s-a plâns, a fost la control, i-au zis că totul e ok”, a declarat Rodica Miroiu, conform digi24.ro.

Mai apoi, Cătălina a suferit mai multe intervenții chirurgicale, însă, din păcate, și-a dat ultima suflare la același spital la care a născut, în luna iulie.

„Sunt total nevinovat, dar o să stabilească organele de anchetă.

Nu vreau să intru în amănunte. Eu am dat declarații deja, deci nu am absolut nimic de ascuns ”, a declarat Cristian Onia, unul dintre medicii cercetați penal.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Când a murit s-a rupt lumea în două.” Alexandra Ungureanu, mărturisiri emoționante despre decesul tatălui ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies