Cine era fratele lui Zanni, băiatul care a murit în timp ce finalistul se afla la Survivor

Cine era fratele lui Zanni, băiatul care a murit în timp ce finalistul se afla la Survivor
Cine era fratele lui Zanni, băiatul care a murit în timp ce finalistul se afla la Survivor

Tânărul care s-a aruncat de pe clădirea unui cămin în luna martie a acestui an era băiatul cu care Zanni a copilărit și pe care îl considera fratele lui.

Zanni a primit vestea răvășitoare după finala „Survivor România 2021” din Republica Dominicană. Câștigătorul finalei a aflat că băiatul cu care a copilărit și pe care-l considera ca un frate este cel care s-a sinucis aruncându-se de pe acoperișul căminului din Bucuresti, zona Vitan, în luna martie a anului acesta.

Citeste si: Ana Porgras, despre mesajul citit de Zanni în Republica Dominicană: "N-are nicio treabă, e un fake total"

Zanni și Alexandru au copilărit împreună la același cămin și aveau o conexiune foarte specială. Cei doi au fost crescuți și îngrijiți de mama Teo care i-a iubit ca și cum ar fi fost copiii ei. După plecarea din competiție, Zanni nu a știut nimic despre moartea fratelui său.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Alexandru renunțase la facultate și era instructor de fitness. Colegii lui de cămin au spus despre tânărul de 22 de ani că era consumator de substanțe ilegale. 

După 2 ore în care doar a stat pe acoperișul căminului, timp în care fosta lui iubită și echipajele de salvare au încercat să-l convingă să coboare, Alexandru s-a aruncat în gol. Alexandru a fost declarat decedat după o oră în care s-a încercat resuscitarea acestuia de către echipajele de salvare. 

Citeste si: Zanni, câștigătorul Survivor România 2021, adevărul despre relația cu Elena Marin: "Ea era bună la început"

Zanni a vorbit despre prietenia dintre el și Alexandru

Faimosul a mărturisit că Alexandru era ca un frate pentru el. Cei doi tineri au copilărit împreună și a existat mereu o competiție din mai multe privințe. 

„Când eram în junglă, îmi aminteam de toți oamenii dragi cu care am copilărit, de toți oamenii din viața mea, mai mult sau mai puțin, mai buni sau mai răi, mai recenți, mai din vechime.  M-am gândit foarte mult la fratele meu. Era fratele meu social cumva. Acolo, unde am stat noi la centrul de copii, eu de la șase ani sunt acolo, iar el de la 1 an. 

Eram mai mare decât el cu un an, când am venit în centru el avea cinci ani și am locuit împreună într-o casă până la 15 ani și am fost tot timpul într-o competiție. Eram amândoi ordonați, eram educați bine de femeia care ne creștea, mama Teo. Între frați nu ar trebui să există o competiție, pentru că pe mine și pe el ne-a făcut să ne despărțim unul de celălalt", a mărturisit Zannidache. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Impactul pe care îl are tehnologiei asupra cazinourilor tradiționale

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies