Cine este soția lui Viorel Dragu. „Apelați cu încredere la Oana pentru copii frumoși”

cine este sotia lui viorel dragu
Cine este soția lui Viorel Dragu

Viorel Dragu este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de la noi din țară. Cu toate că este jurat la o emisiune pentru stand-up, are numeroase apariții în show-uri și în videoclipuri în mediul online și își face fanii să râdă, în timp ce este pe scenă, se cunosc destul de puține detalii din viața vedetei.

Spre exemplu, Viorel are o familie frumoasă, însă viața sa privată este destul de puțin cunoscută.

Viorel și Oana au o familie de vis

Oana andreea dragu
Oana Andreea Dragu, soția lui Viorel Dragu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Maria Popovici. „Trebuie să ai curajul să sapi adânc și să pui totul pe tavă”

Comedianul nu are succes doar pe plan profesional, ci și personal.

Viorel are o familie frumoasă alături de partenera sa de viață, Oana Andreea Dragu. Cei doi și-au început povestea de dragoste cu câțiva ani în urmă, iar mai apoi Viorel a cerut-o pe iubita lui de soție. Comedianul și Oana au împreună doi copii frumoși, o fetiță mai mare și un băiețel care a fost adus pe lune în anul 2017. Chiar dacă soțul ei este foarte cunoscut și îndrăgit, Oana alege să stea departe de lumina reflectoarelor.
Cu toate acestea, soția lui Viorel este cea mai mare susținătoare a lui și este foarte mândră de tot ce a realizat partenerul ei de viață. Oana nu a apărut niciodată în emisiunile la care ia parte soțul ei, dar nu ezită nicio ocazie pentru a își exprima sentimentele. Mai mult, de ziua lui Viorel, frumoasa brunetă a postat o fotografie cu soțul ei, în care îl numea „prietenul ei cel mai bun”, semn că între cei doi există o conexiune specială.
Amandoi sunt foarte mândri de micuții lor și postează foarte des imagini cu ei.

Viorel Dragu, mândru de familia lui

viorel dragu sotie
Viorel Dragu alături de soția sa[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Laurențiu Duță. „Eram la panoul de onoare al şcolii. Îmi spunea că din când în când mai trecea să-mi vadă poza."

Nici Viorel nu ezită să îi transmită mesaje frumoase partenerei sale, în mediul online.

În urmă cu ceva timp, comedianul a publicat o fotografie alături de familia sa, unde și-a arătat aprecierea pentru soția și copiii lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Apelați cu încredere la Oana pentru copii frumoși”, a scris Viorel Dragu, pe rețelele de socializare.

Mai mult, Oana postează destul de des în mediul online, imagini alături de prieteni sau copii, în diverse vacanțe.

„De multe ori trebuie să treci prin penibil” Ce a declarat Viorel Dragu

viorel dragu familie
Viorel și Oana Dragu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Bogdan Mocanu. „Am lucrat în câteva saloane, făceam tatuaje, tundeam”

Viorel Dragu și-a început cariera în stand-up comedy în anul 2004, după ce s-a inspirat de la marii actori din străinătate. De atunci, comedianul s-a confruntat cu diverse modificări în ceea ce privește publicul, societatea și trend-urile și a fost nevoit să se adapteze.

Mai mult, Viorel a mărturisit că se bazează pe instinct în spectacole, dar și pe situația de la momentul de față. De asemenea, comedianul a declarat că este sincer în glumele sale, dar a trecut și prin momente penibile sau exagerate, de-a lungul carierei.

Când fac o glumă nu o gândesc în termen de ce-mi place mie și ce-i place publicului. Încerc să fiu sincer în ceea ce zic și sper să-i placă și publicului.

Dacă nu-i place, n-o mai zic și fac alta. Se râde cel mai bine la toate scrise și construite bine… începând de la covrigi, neoane până la religie, moarte etc. Suntem un grup mic. M-au inspirat pentru că nu s-au mulțumit cu glume la prima mână și au evoluat. Nu există poantă echilibrată. De multe ori trebuie să treci prin penibil și exagerat ca să ajungi la o poantă echilibrată. Nu există o rețetă de scris glume.  ”, a mărturisit Viorel Dragu.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Vedeta a povestit că se bazează și pe spontaneitate, deoarece nu îi place să scrie glumele și că preferă să susțină un show de stand-up.

„  Sunt înfiorător de slab la scris glume. De fapt, nici nu știu dacă sunt slab pentru că nu mai scriu. La stand-up e mai ușor, pentru că poți să “scrii” pe scenă- ai o idee în cap și o zici pe scenă și apoi intervine panică și o dezvolți.  ”, a spus  Viorel Dragu.

 

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Viorel Dragu. „Nu există o rețetă de scris glume!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

"Ne rămân amintirile, ne dor și ne rugăm pentru sufletul lui." Cine a fost Florin Zalomir. Vicecampionul olimpic la scrimă, a fost găsit fără suflare în locuința lui

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies