Cine este Adela Popescu. „Am stabilit niște reguli foarte clare.”

adela popescu
Adela Popescu

Află din acest articol cine este Adela Popescu, dar și diverse detalii surprinzătoare atât din viața ei profesională, cât și din cea personală.

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezențe din showbizul românesc. Cu o carieră longevivă în lumea actoriei și a televiziunii, vedeta a reușit să primească aprecierea multor fani. Descoperă în rândurile de mai jos cine este Adela Popescu, ce vârstă are, dar și ce declarații a oferit.

Ce vârstă are Adela Popescu

Citește și: Ce sfat important de viață a primit Adela Popescu de la mama sa? Femeia și-a avertizat fiica cu privire la relația cu Radu Vâlcan: „Cumva are sens ce spune, dar eu nu sunt așa.”

cine este adela popescu
Cine este Adela Popescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Adela Popescu, dezvăluiri din viața de părinte! Ce reguli aplică în procesul de creștere al celor trei băieți: „Au fost certați, i-am lăsat să suporte consecințele. Am făcut în mașină teme.”

Adela Popescu este născută la data de 8 octombrie 1986 în Șușani, județul Vâlcea și pâna la vârsta de 37 de ani a reușit să aibă succes atât în viața profesională, cât și personală.

Încă din copilărie, vedeta avea un har pentru muzică, participând la diverse concursuri din industrie. Încă de la o vârstă fragedă, artista a părăsit casa părintească și s-a mutat în București, pentru a urma liceul de muzică „Dinu Lipatti”. La doar 19 ani, Adela a cunoscut succesul prin intermediul telenovelelor. Vedeta a avut șansa să fie actriță în cele mai populare pelicule din România la acel moment, lucru care a propulsat-o în carieră.
De-a lungul timpului, actrița a avut numeroase roluri în seriale și filme apreciate. După succesul telenovelelor, Adela a intrat în lumea televiziunii și a prezentat diverse emisiuni de divertisment. După ce a devenit mamă pentru a treia oară, frumoasa vedetă s-a retras din rolul de prezentator.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Adela Popescu și Radu Vâlcan

adela popescu si radu valcan
Adela și Radu[Sursa foto: Instagram]

În perioada când juca în telenovele, Adela a format un cuplu cu Dan Bordeianu, colegul său de platou. Artista a mărturisit că a suferit mult după ce s-au despărțit, deoarece a fost prima ei relație serioasă. Ulterior, vedeta și-a cunoscut bărbatul care avea să îi fie soț, Radu Vâlcan. Cei doi au o relație de 14 ani și sunt unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc.

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt căsătoriți din anul 2015 și au împreună trei copii.

Adela și Radu[Sursa foto: Instagram]

„Au fost două etape. A fost prima etapă în care eram mega îndrăgostită de Radu, așa cum este și normal să fie la început de relație. Mi se pare că este esențial. Dacă nu atunci, atunci când? Cu toate că eram foarte îndrăgostită, îmi puneam destul de multe semne de întrebare, fiindcă eu sunt o ființă destul de rațională.

Eu consider că acum îl admir mai mult pe Radu decât la început, pentru că l-am cunoscut în mai multe ipostaze și l-am cunoscut profund. L-am cunoscut și în momente tensionate, și în momente de fericire, și în momente de abundență financiară, și în perioade mai grele din punctul acesta de vedere. Suntem împreună și vreau să cred că vom rămâne pentru totdeauna.”, a mărturisit Adela Popescu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adela Popescu și copiii

adela popescu copii
Adela Popescu și copiii [Sursa foto: Instagram]

Adela este una dintre cele mai apreciate mămici din lumea mondenă. Vedeta are trei băieți: Alexandru, Andrei și Adrian. După ce a devenit mamă pentru a treia oară, fosta prezentatoare a decis să nu mai fie atât de prezentă în viața publică și să renunțe la rolul de prezentator. Cu toate acestea, Adela continuă să fie prezentă pe rețelele de socializare și să fie implicată în diverse proiecte.  

„  Eu îi aranjez înainte pe copii. Am stabilit niște reguli foarte clare. Le-am spus că în magazin au voie o singură jucărie, dulce sau fiecare ce își dorește. Când mergem la supermarket, nu îi las singuri, îi pun în cărucioare. Îi pun în căruciorul ăla mare și ei stau acolo. Nu coboară, nu au voie. Au voie un singur lucru. Lor le place ideea asta de a lua de pe raft. Își pun de pe raft, dar la casă au voie un singur lucru și este foarte ok cu chestia asta .”, a povestit vedeta. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Alex Ursache. „Am rămas prieteni și ne vom susține reciproc în continuare.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies