Cine este Adina Alberts. „Aveam grija pacientului, făceam orice tip de muncă, din dorința de a ieși totul perfect eu eram și chirurg, și infirmier și bucătăreasă.”

cine este adina alberts
Cine este Adina Alberts

Adina Alberts este unul dintre cei mai renumiți medici de chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă din România. În urmă cu 27 de ani, a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, după îndrumarea mamei sale.

Descoperă în rândurile de mai jos ce vârstă are Adina Alberts, ce declarații a făcut, dar și diverse detalii despre viața sa profesională și personală.

Ce vârstă are Adina Alberts

adina alberts varsta
Ce vârstă are Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adina Alberts, supranumită “Chirurgul vedetelor”, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Născută în 1969 în Galați, până la vârsta de 54 de ani, specialista în chirurgie plastică a reușit să se afirme în domeniul profesional, dar și să își creeze o viață frumoasă, pe plan personal.

Chiar dacă mama sa era profesoară de muzică, cel mai mare vis al ei era ca fiica sa să devină medic. Cu toate că Adina a picat prima dată examenul la medicină, a mai încercat și anul următor, la cerințele mamei. Celebrul doctor a locuit cu părinții până la vârsta de 30 de ani.

De când a devenit medic, Adina este extrem de focusată pe munca sa și pe afacerea pe care a clădit-o încă din anul 2003, o clinică privată de chirurgie plastică.

O mulțime de vedete de la noi din țară au apelat la serviciile medicale ale acesteia, fiind foarte mulțumite de rezultat. Mai mult, doctorul a primit Premiul pentru Excelență în Sănătate.

„Deși începusem să câștig bani și afacerea mergea foarte bine, eram atât de obosită, încât nici nu aveam timp să cheltuiesc ceva din banii respectivi și nici nu îmi propuneam. Eram total desprinsă de restul lumii, în afara clinicii.”,

a mărturisit medicul.

Adina Alberts și-a dorit un rol în politică

adina alberts
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Balan. „Sunt prins cu turneele.”

În anul 2020, medicul plastician a fost unul dintre candidații la primăria sectorului 1 al Capitalei.

Adina își dorea să aibă o contribuție semnificativă pentru cetățeni, facilitând servicii medicale mai bune și mai eficiente. În prezent, medicul își mai dorește să facă parte din lumea politică, ci să se axeze pe afacerile sale, care îi aduc mult succes.

”, a povestit Adina Alberts.

Adina Alberts și Viorel Cataramă

adina alberts biografie
Adina Alberts[Sursa foto: Facebook]

În trecut, Adina a fost căsătorită timp de 8 ani cu un olandez. Din cauza nepotrivirii dintre cei doi, au ales să divorțeze. Cu toate acestea, femeia a decis să își păstreze numele oferit de acesta, deoarece toate acreditările sale medicale erau pe numele de Alberts. Doctorul a mărturisit că munca a ajutat-o să treacă mai ușor peste despărțirea de partenerul ei.

„Am avut clinica și toată energia și toată gândirea mea era în clinică.

Aveam grija pacientului, făceam orice tip de muncă, din dorința de a ieși totul perfect eu eram și chirurg, și infirmier și bucătăreasă. Aveam această profesie și aici mi-am găsit și vindecarea de fapt, după despărțire.”, a declarat chirurgul plastician.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După câțiva ani, medicul a început o poveste de iubire cu Viorel Cataramă. În urmă cu 10 ani, cei doi s-au căsătorit, iar în prezent au o fiică în vârstă de 9 ani, pe nume Briana.

„Primii doi ani ai relaţiei noastre au fost o luptă corp la corp ca să mă exprim aşa, dar ne iubeam tare. Altfel nu am fi rezistat. Apoi s-a instalat pacea şi am devenit o familie unită, şi am adus pe lume o fetiţă minunată, un copil mult dorit!”, a mărturisit Adina Alberts.

 

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Veta Biris. „În biserică nu m-a mai lăsat să intru mireasă!”

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies