Cine este Adrian Enache. „Nu mă crede nimeni că am 56 de ani”

Cine este Adrian Enache
Cine este Adrian Enache

Adrian Enache este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, iar din momentul în care a intrat în atenția publicului a reușit să strângă o comunitate foarte mare de persoane care îl susțin și îi sunt alături în fiecare moment dificil.

Artistul, în vârstă de 56 de ani, are o relație frumoasă cu Iuliana Marciuc și împreună au o familie frumoasă de care se bucură în fiecare zi.

Adrian Enache este originar din Galați și înainte de a începe să studieze muzica juca fotbal și făcea parte din lotul de juniori al României. Înainte de a începe o relație cu Iuliana, el a avut o căsnicie cu Corina, iar din rodul iubirii lor a rezultat Diana.

Cântărețul a absolvit Institutul Politehnic pe secția Metalurgie și are diplomă de inginer. Ulterior, a urmat cursurile Școlii Populare de Artă, după ce timp de cinci ani a fost solistul formațiilor rock din orașul în care s-a născut.

În anul 1989 a debutat la Festivalul Mamaia, dar nu a primit niciun premiu. La doar un an distanță a participat din nou și a ieșit pe locul doi, iar din acele momente cariera lui a mers doar în sus.

Citește și: Sunteți într-o relație nepotrivită? Cum putem atrage dragostea?

Cine este Adrian Enache
Cine este Adrian Enache[Sursa foto: Facebook]

Adrian Enache, despre relația dintre el și copiii săi

Adrian Enache are o familie frumoasă și o relație specială cu copiii săi. Datorită faptului că arată mai tânăr decât este de fapt, relația cu fiica și fiul său este una mult mai strânsă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Artistul a mărturisit că mereu este întrebat cum reușește să se mențină atât de tânăr și de fiecare dată trebuie să arate buletinul, deoarece nu îl crede nimeni că are 56 de ani.

Acesta are un spirit tânăr, se consultă cu alți tineri și ia tot ce este mai bun de la ei.

Adrian aleagă să nu meargă pe premiza că el știe totul și preferă să stea să asculte, deoarece mereu este loc de învățat.

„Dar ce zici că eu îi ascult pe ei? Pentru că eu de aia arăt mai tânăr. Sunt întrebat mereu cum reușesc să mă mențin așa de tânăr. Eu trebuie să arăt buletinul, fiindcă nu mă crede nimeni că am 56 de ani.

Și în America, și chiar și acum, în România, au fost cazuri pe care Diana nu poate să le uite. Le-a și comentat, mai malițios, așa. «Domle, ori arăt eu prea bătrână, ori arată tata prea tânăr!». Mi s-a întâmplat să mi se spună, în America și pe Litoral, la spectacolele lui Bebe Mihu, când sunt pe afiș alături de Diana: «A, domnul Adrian, ați venit cu soția!», «Cum puteți fi dvs.
tată?». «Păi sunt născut în 1966 și ea în 1996.». «Nu se poate, arătați-mi buletinul!». Și atunci, de aici spiritul meu. Eu sunt tânăr, eu mă consult cu tinerii și iau tot ce e mai bun de la ei. Nu merg pe ideea că eu știu totul, eu ascult. Chiar dacă, tu știi, porecla mea e Megastarul, mie nu mi se urcă la cap. Râd, glumesc… Mi-a găsit-o Bebe, după ce a văzut cum se comportă lumea cu mine în America.
Am zis: «Da scrieți Megastar cu litere mici, pentru că Megastar a fost Michael Jackson».Eu sunt cu litere mici. În plus, acum mă completez foarte bine și cu Adina Buzatu, care știe cum să mă îmbrace. Ai văzut că sunt tot timpul îmbrăcat tinerește, nu prea îmi place mie cu costume, cu fracuri…”,
a povestit Adrian Enache, pentru Revista VIVA!.

Atunci când vine vorba despre partenera sa de viață, Adrian Enache a mărturisit că Iuliana are foarte multe calități și este o persoană care îl sprijină în fiecare moment greu. Cei doi sunt împreună de 26 de ani și de-a lungul timpului au învățat să își dea spațiu.

„Iuliana are foarte multe calități. Este sprijinul meu, este tot ce am. Este ca un roman care nu are sfârșit, este că o carte pe care o iei și nu poți s-o mai lași. Suntem de 26 de ani împreună și am învățat că nu trebuie să intervii în spațiul celuilalt. Am înțeles cine sunt eu, cine este ea și să nu ne sufocăm. Ea știe și mă înțelege când eu nu vorbesc cu nimeni atunci când am un concert greu. La fel le are și ea pe ale ei, a fost și la ea greu în perioada Eurovisionului. Fiecare are spațiul lui în care se regăsește, eu mă simt bine cu mine, mă încarc apoi dăruiesc și celorlalți”, a mai spus artistul.

Cine este Adrian Enache
Cine este Adrian Enache[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Adrian Enache, despre momentul în care fiica lui a fost atacată

Artistul își amintește cu multă durere când Diana, fiica lui, a fost atacată, iar acea perioadă a fost una dintre cele mai grele din viața lui.

Solistul a mărturisit că s-a speriat foarte tare când a văzut că fiica lui a fost în pericol și îi mulțumește lui Dumnezeu că nu a fost aproape de omul acela, deoarece durerea i-ar fi luat mințile și nu ar mai fi ținut cont de nimic.

„M-am speriat tare când a fost Diana în pericol, cu libanezul. Atunci a fost îngrozitor. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am fost aproape de omul ăla că sigur durerea îmi lua mințile și făceam o nefăcută. La tribunal aveam o privire de ucigaș și libanezul se uită la mine și spunea «șefu, iartă-mă, eram în Ramadan, nu știam ce fac!». Era să-l strâng de gât acolo, la tribunal. Nu vreau să știu ce se întâmpla dacă eram acolo în seara aia, când mă enervez am o forță nebănuită, o ia adrenalina razna.M-am enervat așa de tare că îmi venea s-o strâng de gât, dar Dumnezeu m-a luminat și mi-a redirecționat nervii spre un geam foarte gros pe care l-am spart cu două degete. Mi-a curs o grămadă de sânge, dar am fost fericit că n-am făcut o nenorocire”, a povestit artistul pentru Fanatik.

Cine este Adrian Enache
Cine este Adrian Enache[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Antonia Nae, singurul designer român premiat în cadrul London Fashion Week, şi-a deschis showroom! Uite cum s-au îmbrăcat Rona Hartner, Cristina Cioran şi Diana Munteanu la eveniment!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Minune pentru Mihai Constantinescu, după aproape o lună de comă! Ce s-a întâmplat în spital cu artistul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies