Cine este Adrian Ștefănescu. "Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1!"

cine este adrian stefanescu
Cine este Adrian Ștefănescu

Adrian Ștefănescu este soțul Victoriei Răileanu. Însă știați că cei doi au spus marele "DA!", pe o barcă în Grecia?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Adrian Ștefănescu, dar și cu ce se ocupă acesta. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Unde locuiește Adrian Ștefănescu

In ceea ce privește locuința sa, se pare că Adrian Ștefănescu trăiește în București.

Citește și: Cine este Ileana Stana Ionescu. „Îmi doresc ca publicul să mă țină minte așa cum eram înainte, de aceea am dispărut.”

adrian stefanescu
Cine este Adrian Ștefănescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Victoria Răileanu. "Nu a fost foarte greu să ascund sarcina pentru că abia recent a început să se vadă burta, iar eu am purtat haine largi până acum!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu ce se ocupă Adrian Ștefănescu

Atunci când vine vorba despre profesia sa, acesta este specialist în publicitate și pasionat de cultură, în general.

adrian stefanescu ocupatie
Cine este Adrian Ștefănescu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Adrian Ștefănescu

Adrian Ștefănescu este soțul Victoriei Răileanu. În ciuda faptului că acesta nu este la fel de prezent ca soția sa în mediul online, apare deseori în fotografiile postate de către aceasta, din diversele sale călătorii sau din viața lor de zi cu zi.

se pare că Adrian Ștefănescu este cel care a ajutat-o pe partenera sa să creadă din nou în dragoste, după ce aceasta a avut parte de un divorț, de către Conrad Mericoffer, alături de care are și un băiețel.

Se pare că cei 2 s-au cunoscut prin intermediul unei aplicații de întâlniri online, iar în momentul în care s-au văzut în viața reală a apărut și dragostea la prima vedere între cei 2, astfel încât în prezent, aceștia sunt și căsătoriți.

Momentul în care Adrian Ștefănescu și-a cerut în căsătorie partenera a avut loc la Paris, iar aceasta a mărturisit faptul că nu se aștepta la acest gest făcut atunci de către acesta, iar căsătoria a avut loc în Grecia.

Multe momente frumoase a avut 2022, dar momentul în care ne-am logodit în Paris merită clar o coroniță de premiul 1. N-avem poza clasică.

Cu poza asta ne-am anunțat și familiile? Te iubesc, my love. I love you sfm. Mențiune specială: girls, mersi că m-ați bătut la cap să-mi fac Bumble?? ”, a fost mesajul transmis atunci de Victoria Răileanu.

adrian stefanescu si victoria raileanu
Cine este Adrian Ștefănescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

În urmă cu doar un an, la 7 luni după ce a fost cerută în căsătorie, cei 2 au spus marele “DA!”, într-un cadru de poveste, aflându-se pe barcă amândoi, în mijlocul mării, în Grecia, eveniment care a fost surprins în câteva fotografii pe care aceasta l-a postat pe contul său de Instagram. La acel moment, Victoria Răileanu  a ales să poarte o rochie transparentă din paiete, la care să adauge un frumos buchet de hortensii mov, iar mirele, Adrian Ștefănescu, a purtat o cămașă albă și pantaloni scurți din in.

la final de eveniment, atunci când ceremonia a fost finalizată, cei 2 miri s-au aruncat în mare.

Nu era în plan, cum ar fi fost să știu? Bine, noi am glumit, de mult timp glumim cu chestia asta, cu logodna, știam că o să apară la un moment dat, pentru că a fost un subiect deschis între noi de la început, dar nu știam că se va întâmpla acolo. Asta nu am știut. A fost o surpriză superbă",  a declarat Victoria Răileanu,  in cadrul unui interviu.

Ba chiar mai mult de atât, cei doi așteaptă și primul lor copil, astfel încât, în curând, Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu  vor deveni părinți, iar familia se va mări, cu un nou membru, pe lângă fiul Victoriei, din căsătoria anterioară.

„Sarcina este diferită. Cu Carol nu am simțit deloc. Acum mi-a fost rău mai ales de la mirosuri, dar acum perioada aia a trecut. Nu a fost foarte greu să ascund sarcina pentru că abia recent a început să se vadă burta, iar eu am purtat haine largi până acum. Am vrut neapărat să aștept momentul premierei filmului ”Klaus și Barroso” ca apoi să anunț ”, a declarat Victoria Răileanu, în cadrul unui interviu.

adrian stefanescu instagram
Cine este Adrian Ștefănescu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Victoria Răileanu. "Nu a fost foarte greu să ascund sarcina pentru că abia recent a început să se vadă burta, iar eu am purtat haine largi până acum!"

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies