Cine este Alecsandru Dunaev. „Sunt un lipovean, străbunicii mei s-au născut în Rusia, în Rostov, iar numele meu s-ar putea traduce Dunăreanu”

Cine este Alecsandru Dunaev
Cine este Alecsandru Dunaev

Alecsandru Dunaev este un actor de naționalitate rusă, originar din România. Actorul a jucat în unele dintre cele mai cunoscute seriale difuzate la TV.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Alecsandru Dunaev și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii legate de parcursul său profesional, originile sale, dar și pasiunile pe care tânărul actor le are.

Cine este Alecsandru Dunaev

Citește și: Cine este ANCA DUMITRA. „În cei cinci ani de facultate nu m-am remarcat cu comedia. Nu știam că am și latura asta comică”

Cine este Alecsandru Dunaev
Cine este Alecsandru Dunaev[Sursa foto: Instagram]

Alecsandru Dunaev s-a născut în data de 24 septembrie 1991 la Tulcea, într-o familie de ruși lipoveni. Astfel, actorul în vârstă de 30 de ani, are naționalitate rusă, dar cetățenie română, fiind un bun cunoscător, încă de mic, al limbii materne ruse și al slavoniei bisericești.

Sunt un lipovean, străbunicii mei s-au născut în Rusia, în Rostov, iar numele meu s-ar putea traduce Dunăreanu.

Coincidența face să mă fi născut pe mal de Dunăre, la Tulcea. Îmi place să mănânc pește, dar nu știu să pescuiesc, îmi place să mă plimb pe Dunăre, dar nu știu să înot, iar lista paradoxurilor poate continua .”, a spus Alecsandru în cadrul unui interviu.

Din punct de vedere profesional, Alecsandru Dunaev a absolvit Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Tulcea, urmând ulterior cursurile Facultății de Inginerie Electrică din cadrul Universității Politehnica din București.

Ajuns la București, lipoveanul a descoperit că are o pasiune pentru teatru, iar astfel a terminat UNATC, clasa profesorului Adrian Titieni. Ulterior, a urmat masterul „Studii culturale slave” din cadrul Facultății de limbi și literaturi străine.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Astfel, cu un vast parcurs academic, Alecsandru Dunaev face parte din categoria celor mai îndrăgiți tineri actori de teatru, film și televiziune.

De-a lungul carierei sale, tânărul actor a obținut numeroase premii și distincții, remarcându-se prin talentul înnăscut, dar și prin carisma de care a dat dovadă în cadrul unor seriale cunoscute difuzate la TV.

Copilăria lui Alecsandru Dunaev

Citește și: Cine este Monica Odagiu. „Ne omorâm des. Dar avem o relație foarte puternică. Suntem destul de diferite, cu toate că părem asemănătoare."

Cine este Alecsandru Dunaev
Cine este Alecsandru Dunaev[Sursa foto: Instagram]

Tânărul lipovean este îndrăgit de către publicul larg datorită șarmului înnăscut. Acesta provine dintr-o familie de ruși lipoveni, fiind însă născut și crescut în România. Mama actorului l-a învățat să vorbească rusă la vârsta de 5 ani, iar din clasa a III-a Alecsandru a început să învețe rusă veche, care se vorbește în bisericile lipovenești.

Astfel, actorul a primit numeroase distincții la Olimpiada de limba Rusă, dar și pentru interpretare, pe vremea când era elev.

Alecsandru provine dintr-o familie de preoți, bunicul din partea mamei fiind preot. Actorul face parte și în ziua de astăzi din corul bisericii în cadrul căreia a învățat încă din copilărie să cânte.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cariera lui Alecsandru Dunaev

Cine este Alecsandru Dunaev
Cine este Alecsandru Dunaev[Sursa foto: Instagram]

Din punct de vedere profesional, Alecsandru Dunaev se poate încadra în categoria oamenilor împliniți. Actorul se bucură de simpatia și aprecierea publicului larg, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți actori români.

De-a lungul carierei sale, tânărul actor a surprins cu aparițiile sale, atât pe scena teatrului, cât și în cadrul filmelor și serialelor în care a jucat. La începutul carierei sale, Alecsandru a cochetat și cu reclamele.

„Am avut norocul să experimentez și zona aceasta de reclame, care a reprezentat o experiență benefică pentru mine, am avut enorm de învățat. Cu scurtmetrajele m-am întâlnit doar în perioada facultății, la proiectele colegilor studenți la regie film.”, a povestit actorul în cadrul unui interviu.

Deși se bucură de aprecierea publicului, artistul a precizat în cadrul unui interviu că s-a luptat mult timp cu neîncredere în talentul său artistic. Tânărul se simțea complexat de faptul că nu este suficient de bun pe plan profesional, reușind totuși să ajungă un actor de succes.

 „ Am avut mulţi ani gândul că sunt alţii cu mult mai buni ca mine şi nu ar avea sens să concurez cu ei. Dar de ceva timp am descoperit că eu am scopul meu în această meserie şi trebuie să lupt ca să ies în faţă şi să-mi împlinesc acel scop. Da, sunt în continuare conştient că sunt mulţi mai buni ca mine. Îi admir, învăţ de la ei şi merg mai departe .”, a precizat actorul.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cine este Laura Cosoi. “Totul este la superlativ, ca de obicei!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies