Cine este Alessandra. "Aveam probleme cu glanda și sunt fericită să vă spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile.”

Cine este Alessandra.
Cine este Alessandra

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Alessandra!

Alessandra, în vârstă de 26 de ani și pe numele său real Alexandra Stanciu, este o cunoscută și îndrăgită cântăreață din țara noastră.

Cine este Alessandra

Cine este Alessandra[Sursa foto: Instagram]

De la vârsta de 4 ani artista a început să cânte, fiind pasionată, în același timp, și de actorie. Aceasta a jucat pe scena Teatrului Municipal „Gheorghe Pastia” din Focșani.

Mai mult decât atât, de-a lungul carierei sale artistice, Alessandra a strălucit și în lumea festivalurilor, câștigând peste 15 trofee la festivaluri naționale și internaționale de muzică. La numai 16 ani, a debutat în industria muzicală sub numele de Yonna, iar de atunci și-a lansat numeroase piese, schimbându-și numele de scenă în Alessandra.

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „În job-ul meu am început să fac lucruri mari după mult timp. Fotograful te aduce la job-uri întotdeauna!”

Ce studii are Alessandra

Alessandra a absolvit Colegiul Național Unirea din Focșani, urmând studiile la Facultatea de limbi și literaturi străine la Universitatea din București.

Cariera artistică a Alessandrei

Cine este Alessandra[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

După o perioadă de pauză în care artista și-a dedicat timpul dezvoltării laturii sale creative și a fost prezentă pe scenă alături de Theo Rose, Alessandra revine în atenția publicului cu un single extrem de îndrăgit de public.

În videoclipul piesei apare Theo Rose, iar acțiunea se învârte în jurul faptului că cele două  au sentimente pentru același bărbat.

”E ste o piesă pe care am făcut-o pentru că m-am simțit cumva datoare față de univers. Povestea asta nu este a mea, dar am văzut-o îndeaproape și m-am gândit că cineva trebuie s-o spună. Sunt extraordinar de fericită să-mi fac comeback-ul cu un subiect atât de important și cu o piesă atât de aparte, spun eu, îmi place s-o numesc <<ciudățenie>>.

Mă bucură extraordinar de mult că arăt oamenilor ce-mi place mie cu adevărat și sunt sigură că asta voi face de acum încolo. Am alergat după trenduri și lucruri care nu mi s-au potrivit, dar acum e momentul să vă arăt cine sunt cu adevărat. Sper din toată inima ca povestea asta să ajungă la voi exact așa cum o simt eu
”, a spus spune Alessandra pentru virginradio.ro

Citește și: Cine este Ovidiu Buta. „În job-ul meu am început să fac lucruri mari după mult timp. Fotograful te aduce la job-uri întotdeauna!”

Cine este iubitul Alessandrei

Cine este Alessandra[Sursa foto: Instagram]

Alessandra trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Bratu Sebastian, un cunoscut toboșar care colaborează cu multe vedete din țara noastră fiind, totodată, toboșarul lui Theo Rose. În urmă cu câteva luni, vedeta a simțit să îi facă o urare cu ocazia zilei lui de naștere, în care și-a exprimat deschis sentimentele

de iubire.

”Nimeni nu te vede cum te vad eu si nici n-aș vrea. Aș vrea sa te păstrez doar pentru mine câteodată pentru ca sunt atât de norocoasa sa te am. In fiecare zi ma uimești! Ești muncitor si puternic si te admir pentru asta. Ești sensibil si vulnerabil in momente in care știu ca pot fi eu puternica pentru tine. Ma asiguri ca iubirea noastră e cel mai de preț lucru si ești lângă mine mereu.

Astăzi împlinești 26 de ani si te postez aici in tot felul de ipostaze care mi-au făcut zilele mai frumoase. Eu sunt pentru tine si tu pentru mine! Te iubesc! La multi ani!”, a scris vedeta, în urmă cu două luni pe pagina personală de Instagram.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum a reușit Alessandra să slăbească 45 de kilograme

Cine este Alessandra[Sursa foto: Instagram]

Partenera de scenă a lui Theo Rose se află într-o formă excelentă, iar aceasta a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor pentru a ajunge la această transformare. Mai precis, vedeta a trecut printr-o intervenție chirurgicală de micșorare a stomacului. De asemenea, pierderea în greutate i-a adus îmbunătățiri semnificative în ceea ce privește calitatea vieții și sănătății, contribuind la vindecarea hipotiroidismului, o afecțiune a glandei tiroide.

„Acum exact un an eram în operație! Mulțumesc că ați fost alături de mine! Am reușit să slăbesc 45 de kilograme și am scăpat de hipotiroidism. Lma stomăcelule! Acum exact un an am început călătoria care m-a ajutat să fiu iar sănătoasă și să mă iubesc din nou. Nu credeam că o să reușesc și tot ce simțeam era frică. El m-a iubit în tot timpul ăsta și m-a întărit. A fost cea mai bună decizie pentru sănătatea mea. Vă încurajez să vă iubiți și să fiți blânzi cu voi”, a transmis colega lui Theo Rose, în mediul online.

Mai mult decât atât, aceasta a făcut declarații privind întregul proces prin care a trecut și a explicat cum a ajuns la decizia de a apela la respectiva operație. 

”Mulți mă întreabă și acum cum am slăbit. Las aici o parte mică din călătoria mea, cu bune și rele. Mi s-a recomandat operația de GSL, pentru că aveam probleme cu glanda și sunt fericită să vă spun că s-a reglat tot, analizele mele sunt foarte bune și am scăpat de pastile, sper că pentru totdeauna. Nu încurajez operația în scop estetic, eu am avut nevoie de ea în scop medical. Fiți blânzi cu cei din jur, niciodată nu știți ce poveste se află în spate. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine și mi-au dat curaj. Vă pup!”, a spus ea.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Alex Bodi. „Posibil să fiu eu personajul negativ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies