Cine este Alexandra Stan. „Mi-am dat seama că nu pot fi eu fără muzică.”

cine este alexandra stan
Cine este Alexandra Stan

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute vedete din România, cariera ei muzicală fiind impresionantă. Datorită talentului său, artista nu s-a limitat doar la publicul român, ci s-a extins și peste granițe.

De-a lungul carierei sale profesionale, vedeta a fost de nenumărate ori subiectul știrilor mondene.

Ce vârstă are Alexandra Stan

Alexandra stan varsta
Ce vârstă are Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”I-ai spus iubitului meu să mă părăsească.” Alexandra Stan, acuzații halucinante după ce i-ar fi furat partenerul unei foste concurente de la ”Bravo, ai stil”. Mesajul public transmis de tânără pentru artistă

Până la vârsta de 33 de ani, cântăreața a clădit o carieră impresionantă, ajungând una dintre cele mai recognoscibile vedete de la noi din țară. În anul 2009, Alexandra a lansat o piesă ce a devenit foarte rapid hit. La scurt timp, melodia „Mr Saxobeat” a urcat-o pe blondină în topurile muzicale, devenit un adevărat hit internațional. În acei ani, vedeta se bucura de un succes enorm și avea concerte aproape în toată lumea.

Alexandra a decis să părăsească țara natală și să lase totul în urmă, începând o viață cu totul nouă, în SUA. În urmă cu puțin timp, vedeta s-a întors în România.

„Cât am stat în L.A. am dispărut de peste tot. Nici pe internet nu mai postasem! Mă mutasem acolo cu gândul să devin cântăreaţă faimoasă, actriţă… Eu aveam nişte visuri dar am devenit casnică, stăteam şi găteam de trei ori pe zi, mergeam la piaţă.

Îmi plăcea chestia asta, dar mi-am dat seama că nu pot fi eu fără muzică. Mie îmi place să cânt, să compun, să stau în studio, asta îmi place să fac, să merg la concerte, în turneu.”, a povestit Alexandra Stan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De la întoarcere, vedeta a început să se axeze din nou pe cariera ei, lansând noi piese muzicale.

În urmă cu doi ani, cântăreața a participat la o emisiune de tip concurs, la Kanal D, acolo unde a demonstrat cât de puternică este.

Alexandra Stan și Marcel Prodan

alexandra stan
Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram]

Cu toate că Alexandra avea parte de o perioadă glorioasă din punct de vedere profesional, artista a trecut printr-un șoc emoțional.În anul 2013, vedeta a fost implicată într-un scandal monstru, alături de iubitul ei, Marcel Prodan.

La vremea aceea, partenerul ei de viață era și impresarul ei, iar întreaga problemă a izbucnit din cauza banilor. Cazul Alexandrei Stan a șocat pe toată lumea, apărând numeroase imagini cu vedeta transfigurată, după ce Marcel Prodan a bătut-o extrem de rău.

„După incidentul cu agresiunea, am experimentat frică și neînțelegere. Nu am înțeles de ce s-a întâmplat. Acum, privind în urmă, am înțeles că agresiunea a început cu mult timp înainte.

A fost agresiune verbală, emoțională. Mă demoraliza. Mi-a fost greu să mă implic în altă relație. Am simțit nevoia să fug, m-am mutat la București. În vara aia mi-am pus alarmă, îmi era frică să nu intre peste mine în casă. Eram terorizată, deși nici nu mi-a mai scris după acel incident. Rămăsesem eu cu frică. Dar l-am înțeles pe Marcel Prodan, l-am iertat. Ca să ajungi agresor, ai și tu niște probleme emoționale", a mărturisit vedeta.

Alexandra Stan a divorțat

alexandra stan divort
Alexandra Stan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este Mihai Morar. „Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți!”

În urmă cu doi ani, vedeta și-a anunțat fanii că și-a găsit alesul și că se căsătorește. Chiar dacă părea că este fericită alături de Emanuel, artista și soțul ei au divorțat, după scurt timp. În cadrul unei emisiuni, Alexandra a mărturisit că s-au grăbit și că ar fi trebuit să se cunoască mai bine cu bărbatul cu care s-a căsătorit, pentru a nu ajunge la despărțire.

Chiar dacă Alexandra Stan obișnuiește să își țină viața persoanlă departe de luminile reflectoarelor, vedeta este destul de activă pe rețelele de socializare. În ultima perioadă, vedeta a abordat un stil excentric, imaginea artistei fiind complet schimbată față de vremurile în care era pe val. Chiar dacă fanii au suspectat că artista are operații estetice, Alexandra a negat vehement această informație.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Gina Matache. „Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot ca să-i deschid ochii”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies