Cine este Alexandru Ciucu. „Am îmbrăcat cam toții bărbații pe care am dorit să îi îmbrac.”

alexandru ciucu
Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu este o cunoscută persoană publică din România, care s-a afirmat de-a lungul timpului în cariera sa. Află din acest articol cine este Alexandru Ciucu, ce meserie are, dar și detalii surprinzătoare atât din viața personală, cât și din cea profesională.

Alexandru Ciucu s-a remarcat de-a lungul timpului prin talentul său în materie de modă, însă a ajuns și mai mult în atenția presei, datorită căsniciei sale cu Alina Sorescu. Descoperă în rândurile de mai jos mai multe detalii despre creatorul de modă.

Ce vârstă are Alexandru Ciucu

Citește și: Cine este Sebastian Dobrincu. „Nu încerc să-mi găsesc fericirea în lucruri pe care le pot cumpăra cu bani.”

cine este alexandru ciucu
Cine este Alexandru Ciucu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Viviana Sposub. “Iubesc televiziunea și iubesc să le transmit oamenilor de acasă energie bună”

Alexandru s-a născut la data de 2 februarie 1976 și este creator de modă. Până la vârsta de 48 de ani, designerul a reușit să clădească o carieră de succes, dar și să fie tatăl a două fetițe minunate. Alexandru provine dintr-o familie cu o istorie bogată în modă.

Pasiunea pentru arta frumosului a provenit chiar de la bunica lui, care în anul 1939 a înființat un atelier de croitorie, specializat în costume bărbătești. Ulterior, tatăl lui Alexandru a continuat afacerea familiei, iar în 1997 l-a introdus și pe Alexandru. Pasiunea și devotamentul l-au dus pe designer pe culmile carierei sale, în special atunci când atelierul său a devenit  Furnizorul Oficial al Casei Regale a României.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Am îmbrăcat cam toții bărbații pe care am dorit să îi îmbrac. Dar mi-ar plăcea să îl îmbrac și pe Țiriac. Ion Țiriac este un om foarte calculat. Cred că este pretențios în sensul bun al cuvântului și cred că mi-ar plăcea să îi fac un costum, la un moment dat.”, a mărturisit creatorul de modă.

Viața amoroasă a lui Alexandru Ciucu

alexandru ciucu varsta
Alexandru Ciucu[Sursa foto: Facebook]

Prima căsnicie a lui Alexandru s-a finalizat la scurt timp după ce a început. La doar o lună după ce a cunoscut-o pe iubita lui de la acea vreme, Ana Cristina, cei doi au hotărât să se căsătorească. Totuși, s-a dovedit că Alexandru și Ana nu sunt făcuți unul pentru celălalt, așa că au luat decizia să se despartă.

Prima mea căsătorie a fost un impuls de moment, un teribilism al vârstei, fără pretenția de a fi fost un pas gândit și pus la cale cu seriozitate.

Ne cunoșteam de o lună, când ne-am hotărât să o luăm pe acest drum pentru care încă nu eram pregătiți ”, a declarat Alexandru Ciucu.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

alexandru ciucu si alina sorescu
Alexandru și Alina[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

În anul 2010, creatorul de modă s-a căsătorit cu Alina Sorescu, o cunoscută artistă de la noi din țară. Cei doi au făcut marele pas la doar doi ani după ce s-au cunoscut. În anul 2014, Alina și designerul au devenit pentru prima dată părinții unei fetițe pe nume Carolina. La doar doi ani, cei doi au devenit din nou părinți, deoarece s-a născut a doua fetiță, Raisa.

După 12 ani de mariaj, cântăreața și creatorul de modă au decis să pună punct relației lor. Din nefericire, neînțelegerile au dus la un divorț scandalos, cu numeroase procese în instanță. Cei doi nu s-au înțeles din cauza custodiei fetițelor, iar viziunile diferite au dus la numeroase certuri în familie. Pe parcursul timpului, Alexandru a încercat să rămână cât mai discret în legătură cu procesul pe care îl are cu fosta lui soție.

Eu am fost întotdeauna deschis, adică nici măcar procesul prin care trecem nu face parte din nicio inițiativă de-a mea. M-am trezit parte a acestui proces, deci eu întotdeauna sunt deschis la comunicare, la a găsi o soluție. Eu nu aș fi făcut asta niciodată. Adică nu aș fi deschis niciodată un proces de divorț și, în general, cred că nu aș da pe nimeni vreodată în judecată. Aș căuta să găsesc o soluție, o comunicare.”, a declarat Alexandru Ciucu.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Dana Rogoz. „Eu lucrez cu corpul meu, corpul meu e un instrument, trebuie să am mare încredere în el.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies