Cine este Alin Pascal. „Vreau să îmi iau brevetul de căpitan de barcă, dar și pe acela de pilot de avioane!”

cine este alin pascal
Cine este Alin Pascal

Alin Pascal este un cunoscut cântăreț de la noi din țară, care a avut privilegiul să se nască într-o familie de artiști. Vedeta este fiul celebrei interprete de muzică populară, Matilda Pascal Cojocărița.

Află din rândurile de mai jos cine este mai exact Alin Pavel și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. Mai mult, descoperă și alte detalii neștiute din viața artistului.

Ce vârstă are Alin Pascal

alin pascal varsta
Ce vârstă are Alin Pascal[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Șerban Pavlu. „Dacă la 30 de ani ești actor și trebuie să spui cum te cheamă, ai greșit.”

Încă de la 6 ani, artistul a luat contact cu lumea muzicii, studiind vioara la o școală de arte. De atunci, Alin s-a îndrăgostit de muzică și a reușit să își clădească un renume în domeniul muzicii. La vârsta de 42 de ani, Alin se mândrește cu succes atât pe plan profesional, cât și personal. În 1981, artistul a apărut pe lume în viața părinților săi, cântăreața Matilda Cojocărița și fostul jucător de rugby Ioan Cojocărița.

Din nefericire, părinții lui Alin au divorțat, însă au păstrat relații bune chiar și după despărțire, Matilda având cuvinte de laudă la adresa regretatului Ioan Cojocărița.

De-a lungul timpului, fiul Matildei a reușit să aibă o mulțime de fani, cu ajutorul trupei sale, „Alin Pascal Band”. Cei 5 artiști din trupă reușesc să distreze oamenii și să facă o atmosferă extraordinară la petreceri.

Alin Pascal și copiii

alin pascal copii
Alin și copiii[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Chiar dacă și-a construit o carieră de succes, cântărețul are o viață de familie extraordinară, deoarece este tatăl a trei băieți, Adam, Tudor și Athos.

„Pe plan muzical o să lansez și o piesă nouă compusă de mine, muzica și versurile, intitulată ‘Tu nu ești de pe pământ’.

În pandemie am avut timp și pentru compus melodii și mi-a prin bine. Am realizat și muzică pentru câteva reclame, iar fiul meu, Adam, apare într-o reclamă pe internet la vacanțele de pe litoralul românesc. Băieții mei sunt tare haioși, au crescut și își spun între ei, cântărețul și pictorul. Adam este cântărețul, pentru că pare să o ia pe acest drum,i
ar Tudor este pictorul”, a povestit vedeta.

Alin Pascal și Matilda Pascal Cojocărița

 alin pascal
Alin Pascal[Sursa foto: Facebook]

Cântărețul și mama sa nu doar că împărtășesc același talent formidabil, ci și o relație de invidiat. În cadrul unui interviu, cei doi au oferit o informație inedită, spunând că înainte de naștere, Matilda și tatăl lui Alin au crezut că acesta va fi fetiță. În prezent, Matilda este o bunică fericită și are cinci nepoți, deoarece și celălalt fiu al ei, Ștefan Ciugu, are doi copii.

„Trebuia sa ma cheme Irina. Mi-au cumpărat haine, tot, dar am ieșit băiat. Au aflat cu două săptămâni înainte ca sunt băiat și de aici s-a schimbat totul. Sunt Alin acum, nu Irina. ”, a mărturisit Alin Pascal.

În urmă cu un an, Alin Pascal și-a serbat ziua de naștere și a petrecut până în zori, organizând o petrecere grandioasă, alături de familie și prieteni.

La momentul acela, cântărețul a primit cadou o excursie în Egipt, pentru a face scufundări.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Alin, pasionat de sporturi extreme

Pe lângă pasiunea pentru muzică, vedeta mai are o mare pasiune pentru sporturile extreme. Alin este un iubitor al skiatului, dar și al sporturilor extravagante, sărind cu parașuta de mai multe ori. De asemenea, cântărețul are în plan să obțină brevet de  căpitan de vas, dar și de pilot.

„Am primit o excursie de ziua mea. O să merg în Egipt să fac scufundări. La întoarcere vreau să îmi iau brevetul de căpitan de barcă, dar și pe acela de pilot de avioane. Dacă timpul îmi va permite. Până acum am sărit de mai multe ori cu parașuta… și nu am frică.”, a povestit celebrul artist, Alin Pascal.

 

 

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Tavi Colen. „Sunt gata să redevin artist”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies