Cine este Alina Ceușan. „Nu am cum să fiu geloasă!”

cine este alina ceusan

Cine este Alina Ceușan

Alina Ceușan este una dintre cele mai recognoscibile figuri din mediul online românesc. De-a lungul timpului, frumoasa blondină a reușit să își creeze o adevărată cariera de pe urma rețelelor de socializare, devenind unul dintre cei mai importanți influenceri de la noi din țară.

Descoperă în rândurile de mai jos ce vârstă are Alina Ceușan, din ce își câștigă veniturile, dar și alte detalii despre viața personală și profesională!

Ce vârstă are Alina Ceușan

Citește și: Carmen Grebenișan, apariție uluitoare. Fanii nu au recunoscut-o

alina ceusan
Alina Ceușan[Sursa foto: Instagram]
 

Citește și: Cine este Raul Tișa, soțul Alinei Ceușan. „E genul de băiat brunet, înalt, frumos de te uiți după el pe stradă, că nu ai cum să nu o faci"

Născută pe 1 iunie 1992, până la 31 de ani, Alina Ceușan se poate mândri cu succes atât pe partea profesională, cât și personală. Vedeta este una dintre primele influencerițe din România. La început, Alina nu se gândea că totul va ajunge atât de departe, fiindcă doar crease un blog online, pentru o temă la facultate. Pasiunea pentru scris și pentru domeniul de beauty a făcut-o să continue să creeze conținut oe blog.

Ulterior, a început să aibă tot mai mulți urmăritori. De-a lungul timpului, Alina s-a conformat în funcție de trendurile din social media, fiind întotdeauna la curent cu ce este nou pe piață. Recent, blondina a recunoscut că face mulți bani din online, datorită campaniilor pe care le are. Se pare că influencerița ar câștiga aproximativ 15.000 de euro pe lună, doar din mediul online.

Alina Ceușan și soțul ei

alina ceusan sot
Alina și Raul[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Încă din anul 2013, Alina și Raul Tișa formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut la salonul unde lucra Raul și de atunci au devenit nedespărțiți. Raul este un hairstylist de renume în Cluj-Napoca. Cererea în căsătorie a fost una inedită, fiindcă bărbatul a ales să îi pună marea întrebare în Veneția, inelul aflându-se în înghețata pe care Alina o savura.

În urmă cu 4 ani, Alina și partenerul ei au avut parte de o nuntă grandioasă, la castelul Banffy din Bonțida. În 2020, s-a născut băiețelul lor, Rock.

„Nici nu am cum să fiu geloasă. Domeniul în care lucrează soțul meu și domeniul în care lucrez eu sunt două domenii în care nu poți să îți permiți să faci genul ăsta de lucruri. El e hairstylist, toată ziua cu mâinile în cap la diverse doamne.

La noi a fost un lucru normalizat de la începutul relației. Partea cu gelozia ține foarte mult de încrederea în tine. Banii sunt adunați din toate zonele, sunt luni și luni. În zona de online se câștigă foarte bine.” a mărturisit vedeta.

 

Alina Ceușan și Carmen Grebenisan

alina ceusan biografie
Alina și Carmen Grebenisan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Meteorologii Accuweather anunță ploi pentru majoritatea regiunilor și temperaturi în scădere: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 3 iulie 2024 în țară- kanald.ro

Citește și: Consultă online subiectele și baremul la Matematică și Istorie BAC 2024- stirilekanald.ro

De multe ori, Alina și Carmen sunt asociate împreună.

În special înainte ca Alina să își construiască o familie, cele două blondine erau de nedespărțit. S-au lansat în același timp în mediul online, și au devenit de la cele mai bune prietene, chiar și partenere de afacere. Cele două arată foarte asemănător și au creat o mulțime de campanii împreună. De asemenea, au participat împreună la un show de divertisment foarte popular.

E genul ăla de legătură ca și cum ar fi sora mea de la o altă mamă. Ne înțelegem foarte bin e, ne înțelegem fără să fie nevoie de prea multe cuvinte, de prea multe întâlniri, de prea multe cafele .”, a declarat Alina Ceușan.

 Chiar dacă timpul nu le mai permite să petreacă atât de mult timp împreună, legătura dintre Alina și Carmen este la fel de strânsă.

Faci foarte multe lucruri bune și să știi că ești un om incredibil de puternic și cald, în același timp. Mă bucur mult ca viața a făcut cumva și ne-a adus împreună, chiar dacă suntem acum departe una de cealaltă. Simt că energia noastră va rămâne mereu în contact pentru că e unul din cele mai reale lucruri din jurul nostru și să știi că eu te consider famile. ”, a precizat Carmen Grebenisan.

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este Mariana Moculescu. „Am câștigat, în nici o lună de când m-am înscris, aproape 800 de euro!”

A arătat TOT! Loredana Groza, în cea mai SCURTĂ fustă purtată vreodată. A încins imaginația fanilor: ”Diva României”

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies