Cine este Alina Vîlcu. „Iubesc design-ul, animalele, plantele și pozele”

Cine este Alina Vîlcu
Cine este Alina Vîlcu. „Iubesc design-ul, animalele, plantele și pozele”

Alina Vîlcu este un cunoscut arhitect și designer de interior de la noi din țară. Cum a ajuns Alina cunoscută?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Alina Vîlcu, dar și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și care a fost debutul său în lumea designerului interior și care sunt celelalte pasiuni ale vedetei.

Cine este Alina Vîlcu

Citește și: Cine este Andra Marinescu: „E ok. Sunt singură, eu cu mine”

Cine este Alina Vîlcu

Alina Vîlcu este de profesie arhitect și designer de interior. Aceasta are o experiență de 13 ani în arhitectură și a devenit cunoscută publicului larg prin intermediul unei emisiuni unde se ocupă de renovarea caselor persoanelor defavorizate.

Frumoasa vedetă s-a născut în București, unde a urmat cursurile Universității de Arhitectură și Urbanism, Ion Mincu.

În prezent vedeta este căsătorită este căsătorită și are un băiat pe nume Tudor.

Vedeta se declară o persoană împlinită și este recunoscătoare pentru familia ei minunată.

Sunt mama lui Tudor, soție, prietenă, fiică, soră. Am momente în care sunt copleșită, mă apucă disperarea, în care mă frustrează haosul în care trăim, dar și momente în care simt viața ca fiind un cadou de la Dumnezeu. Mă întorc mereu la sentimentul de recunoștință. Pentru faptul de a fi sănătoasă și de a avea o familie frumoasă .”, spune Alina despre ea.

Ce vârstă are Alina Vîlcu

Citește și: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cine este Alina Vîlcu

La cei 47 de ani ai săi, Alina se laudă cu o siluetă de invidiat și este o prezență plăcută atât pe micile ecrane, cât și în mediul online unde postează adesea imagini care o reprezintă și oferă urmăritorilor ei sfaturi despre designul interior.

Care sunt pasiunile Alinei Vîlcu

Citește și: Cine este Stephan Pelger. „Le-am zis tuturor colegilor de şcoală că vreau să devin designer, în momentul ăsta pot să le dau peste nas!”

Cine este Alina Vîlcu

La începutul carierei sale, după terminarea Facultății de Arhitectură, Alina Vîlcu a activat timp de aproximativ 5 ani în domeniul publicității, iar acest lucru a făcut-o să aibă o mulțime de pasiuni legate de zona de creație.

„Mă descopăr în permanență prin relații. Tot ce fac are legătură cu oamenii care mă înconjoară. Sunt pasionată de tot ce este vizual și creativ.

Uit de trecerea timpului căutând idei pentru proiectele de la birou, schițând pe un colț de hârtie, sau bricolând și combinând haine. Mă exprim prin felul în care mă îmbrac, cum arată casa și biroul meu.

Iubesc natura, în special marea, și Asia. Fac kitesurf, yoga, meditație, ski, snowboard si dansez. Dansez mereu. Gătesc, cos, tricotez și merg duminica la biserica din cartier. Lucrez mereu, chiar și în vacanță, pentru ca îmi place ce fac.

Cam în fiecare an merg la un retreat de yoga sau meditație. Am o relație de love-hate cu telefonul mobil și mașina. Îmi plac vinul și mâncarea buna.”, se descrie Alina Vîlcu în cadrul unui interviu.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Toate aceste pasiuni se reflectă și pe contul de socializare al vedetei, care constituie o inspirație pentru publicul larg, unde aceasta postează diverse fotografii, majoritatea dintre ele fiind și cu prietenul ei necuvântător, câinele Muffin, care face furori de fiecare dată când apare într-o postare de-a vedetei.

Iubesc design-ul, animalele, plantele și pozele ”, a scris vedeta în dreptul unei fotografii de pe contul său de Instagram.

Alina Vîlcu, o susținătoare a protecției mediului

Citește și: Cine este Joshua Castellano. „Familia mea m-a învățat să am coloană vertebrală și să stau cu capul sus”

Cine este Alina Vîlcu

Alina Vîlcu este cunoscută și pentru proiectele sale prin intermediul cărora protejează mediul înconjurător. Vedeta a declarat că și viața sa de zi cu zi este construită după principiul sustenabilității și al reciclării.

Sunt ecologistă: fac compost, compar cât de mult pot produse vrac, promovez în proiectele mele soluții prietenoase cu natura, visez să îmi cultiv legumele și fructele într-o grădină mare. Urăsc plasticul. Recontextualizez cât de mult pot .”, a declarat Alina Vîlcu.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cine este Adriana Bahmuțeanu: „M-am împăcat cu trecutul meu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies