Cine este Anda Călin. „Primul pas l-a făcut el și chiar a insistat.”

Cine este Anda Călin. „Primul pas l-a făcut el și chiar a insistat.”
Cine este Anda Călin

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre Anda Călin!

Anda Călin, în vârstă de 34 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate persoane din mediul online din țara noastră.

Ce studii are Anda Călin

Cine este Anda Călin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Liviu Vârciu." A fost o perioadă frumoasă şi mă bucur că am trăit-o."

Vedeta a urmat studii economice, terminând studiile la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, dar și la Academia de Studii Economice din București.

O perioadă de timp în domeniul contabilității, iar ulterior a cochetat cu modelingul și cu lumea televiziunii, pe post de prezentatoare.

Cum s-a cunoscut Anda Călin cu soțul ei, Liviu Vârciu

Cine este Anda Călin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Îmi suportă figurile și nervii.” Liviu Vârciu, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Ce a spus despre soția lui, Anda Călin, chiar în ziua aniversării lor

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Anda Călin trăiește de mai bine de 8 ani o poveste de dragoste alături de cântărețul si prezentatorul TV Liviu Vârciu, iar din rodul iubirii lor au apărut doi copii minunați pe lume, o fetiță în 2017, iar în 2020 a născut și un băiețel. De asemenea, partenerul ei mai are o fată de în vârstă de 22 de ani, pe nume Carmina. Recent, cei doi au hotărât să își unească destinele în fața lui Dumnezeu, devenind astfel soț și soție.

”Sunt opt ani, avem doi copii frumoși, avem o relație foarte bună. Ne înțelegem bine. E cea mai lungă relație din viața mea și sper și ultima că așa sperăm toți. Nu cred că m-a schimbat, doar că datorită ei am mai luat niște lucruri. Datorită ei, uite, am o familie, datorită ei am niște bani pe care pot să-i investesc”, spunea Liviu Vârciu despre perechea lui.

Cine este Anda Călin[Sursa foto: Instagram]

Vedeta a povestit în urmă cu ceva timp că prima întâlnire cu soțul ei, Liviu, a avut loc într-un restaurant. El a fost cel care a făcut primul pas, arătându-și interesul de la început și insistând să o cunoască mai bine. De-a lungul mai multor luni, i-a trimis mesaje, iar când în sfârșit s-au întâlnit.

„M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant.

Primul pas l-a făcut el și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea. Suntem împreună de patru ani și câteva luni”, avea să dezvăluie Anda, pe Instagram.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: "Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!- stirilekanald.ro

Cine este Anda Călin[Sursa foto: Instagram]

Ce afacere are Anda Călin

Anda Călin și-a împărtășit povestea despre cum a reușit să îmbine cu succes viața de mamă cu dezvoltarea sa profesională.  Afacerea pe care care o are este o grădiniță de vară pentru copii. Inspirată de dragostea sa pentru copiii ei și dorința de a fi mereu aproape de ei, Anda a realizat că, pentru a-și satisface atât nevoile familiale, cât și pe cele profesionale, cea mai bună soluție a fost să-și deschidă propria afacere.

Copiii se pot bucura de diverse activități educaționale, programe de joacă și spectacole organizate pe timpul verii.

„Am iubit de la început statutul de mamă, motiv pentru care mi-am dorit și al doilea copil. Între timp, viața s-a aglomerat și am realizat că singura șansă să fiu mereu în preajma celor mici și să mă dezvolt pe plan profesional ca businesswoman a fost să creez acest centru educațional. Îmbină perfect dragostea mea pentru copii, dorința de a mă implica activ în viața copiilor mei și dezvoltarea pe plan profesional. Credința mea este că în educația celor mici contează anturajul. De aici a venit dorința de a crea un mediu armonios pentru a forma o comunitate frumoasă de copii și părinți. Școala de vară pe care am deschis-o oferă programe educaționale precum: educație timpurie, educație preșcolară, before/after school, tabere urbane, ateliere tematice, școli de vară și de iarnă, Baby Parking. Fiecare săptămână din școala de vară abordează o tematică unică, ce culminează cu o vizită în zilele de vineri, în funcție de tema abordată.”, a spus Anda Călin pentru spynews.

Cine este Anda Călin[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cine este Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. „Nu o consider muncă pentru că îmi place atât de mult tot procesul, încât mi se pare chiar terapeutic să le fac.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Cine este tânăra moldoveanca de 26 de ani care i-a cucerit inima celebrului actor Sean Penn

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"S-a stins o fiinţă atât de dragă" Lacrimi de durere la căpătâiul Denisei, tânăra mămică din Timișoara ucisă la Constanța. Un copilaș de doar 5 ani, rămas fără mamă


Cookies