Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

Andra Măruță wikipedia
Cine este Andra Măruță

Citește mai jos cine este Andra Măruță și cum a ajuns să fie cunoscută în România, dar și în străinătate.

Andra Măruță este una dintre cele mai iubite artiste din România și a devenit cunoscută și la nivel internațional, una dintre piesele piesele sale având peste 200 de milioane de vizualizări.

Andra, pe numele real Alexandra Irina Măruță, s-a născut pe 23 august 1986 (35 ani) la Câmpia Turzii și și-a început cariera muzicală la vârsta de 14 ani, atunci când și-a lansat și primul album.

Vedeta a urmat cursurile Universității „Spiru Haret”, sectia Psihologie muzicală. Vedeta are 1.64 metri înălțime, este în zodia Fecioară și în prezent, pe lângă cariera muzicală, Andra are o carieră înfloritoare și în televiziune, fiind în juriul unei emisiuni de talente.

Cine este Andra Măruță si cum a arătat copilăria ei

Andra Măruță a fost pasionată de muzică încă din copilărie, iar la vârsta de 7 ani a avutn prima sa interpretare la concursul „Tip Top Minitop”, interpretând piesa lui Whitney Houston, „I will always love you”.

În paralel, Andra Măruță a început să cânte și muzică populară alături de frații săi.

„M-am născut într-o familie muzicală. În casa noastră mereu a fost deschis un aparat de radio din care răsuna muzică de toate felurile și toți membrii familiei, de la mama și tata până la ceilalți trei frați ai mei, cântă. Astfel, nu a mirat pe nimeni ca și eu, Andra, mezina familiei, voiam să fiu încă de mică pe scenă, să interpretez și eu piesele pe care le auzeam prin casă, cântate de ai mei sau de artiștii faimoși pe care îi

auzeam la radio sau la casetofon.

Cred că am știut dintotdeauna că vreau și pot să cânt. Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul. Familia mi-a fost alături în fiecare pas de-a lungul carierei și asta m-a ajutat. M-am lansat în muzică la 14 ani, așa că, la vârsta la care prietenii mei se jucau pe afară, mergeau pe la petreceri sau în tabere și ieșeau la un suc, eu repetam sau mergeam la spectacole.

Unii ar putea spune că mi-am sacrificat momente frumoase ale copilăriei, eu simt altfel însă. Munca de atunci m-a făcut să fiu Andra cea de azi’, spune Andra, pe site-ul ei oficial, andramusic.ro.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Andra Măruță este căsătorită cu Cătălin Măruță

Andra s-a căsătorit pe 23 august 2008 cu prezentatorul TV Cătălin Măruță.

Cei doi s-au cunoscut la mare, iar trei ani mai târziu au făcut și nunta.

Cine este Andra Măruță
Cine este Andra Măruță[Sursa foto: Facebook]

Prima întâlnire a avut loc în cadrul emisiunii „Tonomatul DP2”, pe care Cătălin Măruță o prezenta la TVR2. La aceea vreme, cântăreața era la început de drum în cariera muzică și era printre primele apariții publice.

„Ne-am văzut prima dată la el la emisiune la TVR.

Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns, am început să-l privesc cu alți ochi”, a spus Andra în cadrul unui interviu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Biografie: nume real, data nașterii, înălțime, vârstă, familie și cine este iubitul ei

Și Cătălin a recunoscut în cadrul unui interviu că nu a fost dragoste la prima vedere: „Mi-a plăcut enorm naturalețea ei, faptul că era firesc de frumoasă, de simpatică, de amuzantă. A fost dragoste… la primele vederi. Nu știu dacă m-am îndrăgostit când am făcut cunoștință, dar ne-am plăcut de la început unul pe celălalt”.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine sunt copiii Andrei Măruță

Pe 16 martie 2011, Andra și Cătălin Măruță au devenit părinți pentru prima dată, când a venit pe lume David. Pe data de 23 iulie 2015, Andra a născut al doilea copil al cuplului, o fetiță, care a primit numele Eva Maria Ioana.

cine este andra de la romanii au talent
Andra Măruță are doi copii[Sursa foto: Facebook]

Cei mici sunt extrem de atrași de muzică și de televiziune și le calcă pe urme părinților lor, având sute de mii de urmăritori pe conturile de socializare create de către Andra și Cătălin.

Așa cum era și normal, căsnicia Andrei cu prezentatorul TV îi are ca prioritate pe cei doi copii ai lor. Artista spune că se vede pe ea și pe soțul ei în propriii copii: „Despre copiii mei pot să povestesc la infinit! Ca adulți, noi uităm cum ne-am format gusturile, personalitatea, valorile. Urmărindu-i pe ei cum cresc, văd cum descoperă lumea și rețin anumite informații, trag concluzii, iar abilitățile lor se dezvoltă treptat.

Devin oameni mari cu fiecare zi care trece. Este emoționant și revelator: eu și Cătălin ne vedem uneori în oglindă privindu-i pe Eva și David pentru că ei fie ne seamănă în anumite privințe, fie ne imită comportamente”.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Andra, dezvăluiri imprevizibile după 13 ani de căsnicie: „Să stai lângă, să nu simți nimic...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies