Cine este Andreea, femeia care și-a pierdut viața în mod misterios, în gara Ciulnița. Tânăra avea doar 25 de ani

Cine este Andreea, femeia care și-a pierdut viața în mod misterios, în gara Ciulnița. Tânăra avea doar 25 de ani
Cine este Andreea, femeia care și-a pierdut viața în mod misterios, în gara Ciulnița. Tânăra avea doar 25 de ani

O tragedie cumplită a avut loc la Gara Ciulniţa, unde o tânără în vârstă de 25 de ani, pe nume Andreea Ioniță, a fost descoperită moartă în circumstanțe misterioase.

Tânăra se întorcea acasă cu trenul de la Constanța și se afla în trenul care circula pe ruta Mangalia-București în momentul descoperirii sale tragice.

Citește și: „Măritată, e mai multă responsabilitate, mai faci un curat, trebuie să ai grijă de piață, copilul nu mai zic.” Mara Bănică a vorbit despre cum a fost cerută în căsătorie

Cine este Andreea, femeia care și-a pierdut viața în mod misterios, în gara Ciulnița

Andreea Ioniță, care lucra la o farmacie în Constanța, părea a fi în starea de sănătate fizică și mentală înainte de a urca în tren. Vestea tragică a morții sale a lăsat în stare de șoc pe cei apropiați.

Potrivit relatărilor, Andreea a avut o conversație cu sora sa pe apel video în jurul orei 23.00, chiar înainte de a ajunge în Gara Ciulniţa.

În această discuție, ultimele cuvinte ale tinerei au fost: "Uite, acum cobor."

Cu toate acestea, circumstanțele exacte ale evenimentului rămân necunoscute și reprezintă un mister care necesită o investigație amănunțită pentru a se clarifica.

După ce Andreea Ioniță nu a mai putut fi contactată și nu a fost găsită, familia sa a fost cuprinsă de panică. Îngrijorată de dispariția tânărei, familia a luat imediat legătura cu poliția pentru a raporta incidentul.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Autoritățile au inițiat o căutare urgentă și, din nefericire, au descoperit-o pe Andreea fără suflare, întinsă lângă șina de tren.

La momentul găsirii sale, tânăra prezenta leziuni grave la nivelul capului, adăugând un element suplimentar de tragism acestei situații teribile.

„La data de 6 septembrie a.c.,

polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea. În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia ”, au
transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

Moartea Andreei rămâne un mister

Eforturile disperate ale medicilor pentru a salva viața tinerei Andreea au fost în zadar, deoarece aceasta a fost declarată decedată la fața locului.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Moartea sa a fost imediat catalogată ca suspectă de către polițiști, deoarece Andreea prezenta semne de leziuni la nivelul capului, alimentând suspiciuni privind posibilitatea unui act de violență sau omor. În acest scop, o necropsie este planificată pentru a stabili cu precizie cauzele care au condus la tragicul sfârșit al tinerei de 25 de ani.

Autoritățile au reacționat prompt deschizând un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor, în încercarea de a clarifica circumstanțele exacte ale acestui incident tragic.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a confirmat că ancheta este în desfășurare, cu focalizarea pe revizuirea înregistrărilor camerelor de supraveghere din zonă și audierea persoanelor cunoscute ale tinerei, în speranța de a găsi răspunsuri privind această tragedie.

Citește și: „Eu am avut încredere oarbă în colegele mele, în sistem! Nicio clipă nu m-am gândit că nu o să se intervină.” Familia Alexandrei, tânăra care și-a găsit sfârșitul pe patul de spital, este orbită de suferință



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Eu am stat numai pe calmante. Am avut un șoc emoțional atât de puternic, încât m-am îmbolnăvit.” Silvia Dumitrescu, mărturisiri dureroase despre momentul în care și-a pierdut mama

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies