Cine este Andreea Mărginenu, soția lui Mihai Mărgineanu. "Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant"

Cine este Andreea Mărginenu, soția lui Mihai Mărgineanu.
Cine este Andreea Mărginenu, soția lui Mihai Mărgineanu. "Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant"

Pe Mihai Mărgineanu îl cunoaște o țară întreagă, însă nu multă lume știe cine este cu adevărat soția actorului.

Descoperă din rândurile următoare cine este mai exact soția lui Mihai Mărgineanu. În plus, descoperă cum a început povestea de dragoste dintre cei doi, dar și alte detalii din viața soților Mărgineanu.

Cine este soția lui Mihai Mărgineanu

Citește și: Cine este Mihai Mărgineanu. „Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă!”

mihai margineanu sotie
Mihai Mărgineanu [Sursa foto: Facebook]

Andreea Mărginenu este numele celei care „ a făcut dintr-un golan ordinar și scârbos un bărbat pe care te poți baza ”, conform spuselor lui Mihai Mărgineanu.

Despre Mihai Mărgineanu se știe că este un cântăreț de excepție și un actor foarte talentat. Mai mult decât atât, celebrul muzician în vârstă de 53 de ani se poate lăuda și cu o familie frumoasă.

Deși a preferat să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor, Mihai Mărgineanu a vorbit în câteva rânduri despre viața de familie și despre minunata lui soție, la adresa căreia actorul are numai cuvinte de laudă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Întrebat în cadrul unui interviu despre care este primul lucru care îi vine în minte atunci când se gândește la soția sa, artistul a răspuns „Amestecate sunt căile Domnului.

Andreea este cele «8 femei» ale lui Moliere într-un singur corp. Din fericire, un corp frumos”.

Mihai Mărgineanu și soția sa au împreună doi copii

Cine este Andreea Mărginenu[Sursa foto: Facebook]

Mihai și Andreea Mărgineanu s-au căsătorit în vara anului 2008 pe o plajă din Vama Veche. După mai bine de 14 ani de la fericitul eveniment, cei doi se pot lăuda cu o relație de invidiat și o familie minunată.

Astăzi au doi copii, o fată și un băiat, despre care Mihai Mărgineanu are doar cuvinte de laudă.

„Eu am doi adolescenți minunați și perfecți. Nu știu cum să mă port cu ei, așa că mă port natural și cât se poate de calm (pentru că eu nu sunt vreun calm). Poate că o să greșesc, poate nu, dar sunt sigur că ei știu că îi iubesc la puterea de 100% și că îi voi susține în tot ceea ce își propun.

Mai departe, nu știu ce o să fie! Dar dacă le dau educație, dragoste necondiționată și susținere, nu va trebui să le cumpăr un apartament. Și-l vor cumpăra singuri.”, a declarat Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu.

Cum s-a cunoscut Mihai Mărgineanu cu soția sa

Citește și: Mihai Mărgineanu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” 

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

mihai margineanu sotie
Mihai Mărgineanu [Sursa foto: Facebook]

Despre soția lui Mihai Mărgineanu se știu foarte puține lucruri, iar asta datorită faptului că artistul a preferat să își țină viața de familie departe de ochii curioșilor. În schimb, a povestit în cadrul unui interviu cum s-a cunoscut cu soția sa. Potrivit spuselor sale, Andreea moștenește frumusețea de la mama ei, soacra artistului.

 „ Eu am cunoscut-o pe Andreea în blocul din Pantelimon (aproape de capătul tramvaiului 14), în 1983, eu locuind la etajul 8 și ea la 10, pe aceeași scară.

Ea avea 7 ani, eu 14 ani, deci nu mă interesa absolut deloc. În schimb, mama ei era CEA MAI FRUMOASĂ FEMEIE pe care am văzut-o vreodată, astfel că toată partea masculină a blocului 29A era îndrăgostită de ea. Inclusiv tatăl meu, iar mama nu avea nicio problemă, pentru că și ea vedea cât de frumoasă era Venera (soacră-mea!).

Doru și Venera, socrii mei, s-au mutat cu tot familionul, prin 1984, pe undeva prin centru, iar eu și Andreea nu ne-am mai văzut aproape 20 de ani. Ne-am reîntâlnit la Teatrul Național, în 2005, la o piesă de teatru. Ne-am prezentat, ea mi-a zis că mă știe de când eram „mic și figurant" (eram foarte figurant când eram mai mic și am păstrat condițiile și pentru când am devenit mai mare). Practic, ne-am adus aminte unul de altul. De fapt, noi ne mai întâlniserăm prin Lăptărie la tot felul de concerte rock, dar nu ne-am vorbit, pentru că eu n-o mai știam, iar ei i-a fost jenă să mă abordeze, fiind tot timpul cu multă lume prin jur .”, a declarat actorul în cadrul unui interviu.

 


Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Amalia Năstase. “Divorțul de Ilie a fost ca un roller coaster!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies