Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță. "Pe lângă partea de blog, mai am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea!”

sora lui carmen negoita
Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță

Andreea este sora lui Carmen Negoiță, una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. Însă știați că aceasta este pasionată de călătorit?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Andreea, sora lui Carmen Negoiță, ce studii are aceasta, dar și cu ce se ocupă. În plus, descoperiți și care sunt hobby-urile care o pasionează pe aceasta în mod special.

 

Ce studii are Andreea, sora lui Carmen Negoiță

Sora lui Carmen Negoiță este nimeni alta decât Andreea, pe numele său întreg, Andreea-Denisa Perețeanu, însă apropiații o știu de Tya.

Aceasta a urmat cursurile în cadrul Colegiului Național “Zinca Golescu”, din Pitești, pentru ca mai apoi să urmeze cursurile în cadrul Universității Româno-Americane, acolo unde a studiat Economia Turismului Intern și Internațional.

Citește și: Cât de dificilă a fost viața Narcisei Suciu, după ce mama ei s-a stins! „M-am trezit brusc că trebuie să știu să fiu mama unui adolescent.”

carmne negoita sora
Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Soția lui Victor Ciutacu și-a pierdut de două ori locul de muncă din cauza jurnalistului „Sper ca vreodată să mă pot revanșa pentru tot răul pe care l-am făcut”

Cu ce se ocupă Andreea, sora lui Carmen Negoiță

În ceea ce privește ocupația sa, se pare că Andreea este în prezent manager al unor firme de succes, din România, deținute chiar de către aceasta.

Una dintre aceste firme face parte din domeniul alimentar, iar alta din domeniul amenajărilor interioare. La cea de a doua firmă, cea legată de amenajarea interioară, lucrează alături de mama și sora sa, Carmen Negoiță. Acestea au o relație foarte strânsă, aspect care se poate vedea foarte bine atât în viața reală, cât și în mediul online, acestea postându-se destul de des împreună, în ciuda faptului că sora lui Carmen Negoiță obișnuiește să fie o prezență discretă, departe de lumina reflectoarelor.

andreea pereteanu studii
Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță[Sursa foto: Instagram]

Care sunt pasiunile pe care le are Andreea, sora lui Carmen Negoiță

Bineînțeles că pe lângă afacerile sale de care se ocupă zilnic, Andreea deține și mai multe pasiuni. Aceasta obișnuiește să călătorească de fiecare dată când are ocazia, pentru a vizita cât mai multe țări cu putință, aspect care se poate observa și în mediul online, pe contul său de Instagram, acolo unde aceasta își ține comunitatea de aproape 3000 de persoane, la zi cu activitățile sale.

Este o persoană activă în ceea ce privește rețelele de socializare, iar în plus, aceasta cunoaște foarte bine și limba engleză, dar și spaniolă, aspect care a ajutat-o să se dezvolte din ce în ce mai mult pe zi ce trece, iar totodată i-a și deschis și mai multe uși, de-a lungul timpului.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

andreea pereteanu instagram
Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță[Sursa foto: Instagram]

Cine este Andreea, sora lui Carmen Negoiță

Andreea-Denisa Perețeanu este sora lui Carmen Negoiță, una dintre cele mai apreciate femei din showbiz-ul românesc. Cu toate acestea, în comparație cu sora ei, Carmen Negoiță, care deține pe contul său de Instagram, o comunitate de peste 100 de mii de urmăritori, sora sa deține o comunitate mai restrânsă, însă care îi urmărește activitatea zilnică.

Pe lângă mediul online, cele două surori se ocupă împreună, chiar și alături de mama lor, de o afacere, care prosperă pe zi ce trece mai mult, datorită implicării aduse atât de Carmen Negoiță, cât și de sora sa, Andreea și de mama acestora.

" Pe lângă partea de blog, mai am două bussines-uri împreună cu mama şi sora mea. Unul de mâncare sănătoasă, şi o firmă de acoperitori de sol. Încerc să mă implic şi acolo, cât de mult pot. Dar, din păcate, ziua are doar 24 de ore şi mai trebuie să şi dormim. Glumesc. În afară de asta, mai țin cursuri de healthy fast cooking în companii. Viaţa mea este extrem de diversă, agitată şi interesantă. Chiar dacă pe social media ajunge foarte puțin.", a povestit Carmen Negoiță, în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Mădălina, frumoasa concurentă care face în această seară jocurile la "Insula de 1 milion"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies