Cine este ANDREEA TONCIU. "Cred că a meritat să fac operația asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi"

Cine este ANDREEA TONCIU.
Cine este ANDREEA TONCIU. "Cred că a meritat să fac operația asta. Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi"

Vezi mai jos cine este Andreea Tonciu și cum a devenit cunoscută în România, dar și în străinătate.

Andreea Tonciu este una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, fiind cunoscută publicului larg încă din timpul adolescenței. Vezi mai jos cine este Andreea Tonciu și cu ce se ocupă în prezent.

Andreea Tonciu și-a început cariera în ziarul „Libertatea”, acolo unde prezenta rubrica vremea, în paralel fiind atrasă și de modelling.

Andreea Tonciu s-a născut pe 12 mai 1986 în București și mai are o soră, Lorena, de care este extrem de apropiată. 

Bruneta a absolvit cursurile Facultății de Management Turistic, iar în prezent se ocupă de afacerile familiei, alături de părinții săi, care dețin un lanț de florării în București.

Cine este Andreea Tonciu și ce vârstă are 

Andreea Tonciu wikipedia

Cum a arătat copilăria Andreei Tonciu

Într-un interviu din trecut, mama Andreei Tonciu a precizat cum a arătat copilăria fetei ei.

Acum Maria Tonciu se bucură de statutul de bunică.

“Andreea când era mică era un copil mai rebel, tot timpul lângă mami și să facă ce vrea ea, cum face și acum. Avem o relație fiică-mamă foarte ok, suntem cele mai bune prietene. De mică îmi spunea tot și când ieșea cu băeiții îmi spunea tot ce făcea. Andreea nu mi-a adus foarte mulți băieți la ușă, unii mi-au plăcut, alții nu.

Din șapte câți mi-a adus acasă, doi mi-au plăcut, în rest nu au fost ce trebuia. Acum mi-a adus un ginere foarte frumos, neașteptat, ea întotdeauna a fugit de băieții frumoși și acum i-a dat Dumnezeu un băiat superb. Mă bucur că nu a schimbat-o televiziunea și că este un om normal. Sinceră să fiu nu aș schimbă nimic la ea, dar mă deranjează tonul ei. Nu ai ce-i face, seamănă cu tatăl ei, este produsul nostru”, a povestit Maria Tonciu.

În 2014, Andreea Tonciu a decis să plece în Turcia pentru a-și opera nasul, din cauza căruia a avut de pătimit ani întregi. Tânăra avea un nas proeminent, iar din această cauză era adesea ținta glumelor celor din jur.

„Mă simt amețită, dar o să mă simt mai bine. Am un năsuc foarte mic acum. Abia aștept să văd cum arăt. Cred că a meritat să fac operația asta.

Nu mă interesează ce o să comenteze oamenii răi. Nu este o operație nici grea, nici ușoară. Trebuie să fii puternic. Vă transmit salutări din Turcia și pregătiți-vă că o să vin cu un nas mult mai mic și mai frumos", a declarat Tonciu de pe patul de spital, potrivit wowbiz.ro.

Andreea Tonciu s-a operat la nas în 2014

Cine este Andreea Tonciu
Cine este Andreea Tonciu și cum a devenit cunoscută[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

De-a lungul anilor, Andreea Tonciu a participat la numeroase show-uri de televiziune, fie din postura de asistentă TV, fie în postura de invitat. Vedeta s-a făcut remarcată în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu, unde a ajuns asistentă TV și de unde a fost dat afară în direct.

Andreea Tonciu a fost concediată de Adriana Bahmuţeanu în aprilie 2009, când amândouă colaborau la emisiunea „La şuetă cu Bahmu”, de la Kanal D, după ce tânăra nu și-a dorit să prezinte vremea, așa cum îi indica regizorul de platou.

Adriana Bahmuțeanu a răbufnit, la scurt timp și și-a spus părerea despre Andreea Tonciu, folosind niște cuvinte extrem de dure:

„Fata asta era pusă pe harţă tot timpul, se certa cu toată lumea, mai ales în ultima vreme de când se crede mare vedetă.

Andreea Tonciu nas
Andreea Tonciu s-a operat[Sursa foto: Instagram]

Nu o mai suporta nimeni pe acolo, toţi din emisiune se bucură că au scăpat de ea. Nu făcea nici un efort să înveţe cele câteva cuvinte pe care trebuia să le spună când prezenta “Vremea” în emisiune. Pe deasupra începuse să-i scoată pe invitaţi, seara, pe la Bamboo, trăgea de manelişti pe acolo…Tot timpul spunea că e obosită, pentru că petrecuse toată noaptea. Mie mi-a sărit muştarul ultima, dar deja îi înnebunise pe absolut toţi, nu cred că e cineva cu care nu s-a certat pe acolo.", a declarat Adriana Bahmuţeanu pentru Libertatea.

Andreea Tonciu este căsătorită cu Daniel Niculescu


În plan personal, cele mai notabile relații sunt cu Nicolae Mitea, cu care a fost timp de șase ani și jumătate, dar și cu Giani Kiriță. În anul 2015, Andreea Tonciu l-a întâlnit pe Daniel Niculescu, iar la scurt timp a anunțat că este însărcinată.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pe data de 8 iunie 2016, Andreea Tonciu a devenit mama unei fetițe superbe, pe care o cheamă Rebecca. Nașa micuței este nimeni alta decât Anamaria Prodan, cu care Andreea Tonciu are o relație specială.

De altfel Anamaria Prodan a fost și nașa de nuntă a cuplului Andreea Tonciu și Daniel Niculescu. Cei doi s-au căsătorit în 2016, pe 4 septembrie, la două zile fupă ce au făcut și botezul micuței Rebeca.

Cine este Daniel Niculescu

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANAMARIA PRODAN Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorii, divorț, copii

Citeste si: CV DANIEL NICULESCU: Cine este, cu adevărat și cu ce se ocupă, soțul Andreei Tonciu

„În sfârşit visul meu s-a împlinit. Am fost foarte emoţionată, mai aveam puţin şi plângeam, dar fata mea m-a făcut să am zâmbetul pe buze. Am un copil foarte cuminte şi nu a plâns. E sufletul meu. Mi-a dat Dumnezeu un copil foarte cuminte, plânge doar când întârzii cu mâncarea. Duminică o să fiu mireasă. O să mă asortez cu cea mică. Mă simt împlinită şi fericită, am tot ce vreau în momentul de faţă. Al doilea copil nu ştiu deocamdată, să mai crească puţin Rebeca, peste un an sau doi”, a declarat Andreea Tonciu imediat după creştinarea fetiţei ei.

De-a lungul anilor, au existat mai multe zvonuri cu privire la despărțirea dintre Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, dar cei doi au reușit să depășească toate problemele și să formeze o familie frumoasă și fericită. În plus, Andreea Tonciu nu exclude venirea pe lume a încă unui copil.

În anul 2020, Andreea Tonciu a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Bravo, ai stil! Celebrities, unde a ajuns până în finala emisiunii.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andreea Tonciu, din nou mămică? Imagini neaşteptate cu burtica vedetei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies