Cine este Andrei Ștefănescu. "Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte."

andrei stefanescu biografie
Cine este Andrei Ștefănescu. "Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte."

Află tot ce nu știai despre Andrei Ștefănescu. A trecut prin două divorțuri și are o frumoasă prietenie cu prezentatorul Liviu Varciu.

Andrei Ștefănescu a devenit o figură cunoscută în lumea showbiz-ului încă din anul 2004, atunci când s-a lansat pe piața muzicală alături de colegul și prietenul său, Kamara, cei doi formând trupa Alb-Negru.

Ulterior, undeva în anul 2007, ca parte din formația Todomondo, a fost unul dinte reprezentanții României la Eurovision, ajungând pe scena de la Helsinki.

Citeste si: PORTRET FOA: Cine este și ce vârstă are Florin Scripcă

Cine este Andrei Ștefănescu

Cine este, cu adevărat, ANDREI ȘTEFĂNESCU. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorii, divorțuri, copil

Artistul are o carieră longevivă în industria muzicală, iar succesul în lumea televiziunii nu a întârziat să apară, întrucât, datorită carismei și glumelor spumoase, Andrei a fost îndrăgit de publicul telespectator. Acesta a moderat, de-a lungul timpului emisiuni de succes și în ultima perioadă, este nelipsit din proiectele importante de pe micile ecrane.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți

„Sigur că pe mine muzica m-a făcut să fiu Andrei Ştefănescu, muzica m-a adus în atenţia oamenilor, muzica m-a făcut cunoscut. Însă am văzut că lumea mă apreciaza şi mă iubeşte şi pentru ceea ce fac în televiziune, emisiuni ca şi concurent, dar şi prezentator. Aş spune că amândouă mă reprezintă acum şi se şi împacă cât de cât.”, spune Andrei Ștefănescu.

Andrei Ștefănescu mai are încă o pasiune, pe lângă muzică și televiziune, fotbalul rămânând prima sa dragoste.

Acesta a mărturisit în cadrul unui interviu că, în cazul în care ar fi fost nevoit să renunțe la cariera sa în lumea artistică, ar fi fost antrenor de fotbal sau profesor de sport.

Andrei Ștefănescu nu a renunțat însă la fotbal, întrucât joacă adesea alături de colegii săi de breaslă în cadrul Naționalei Artiștilor.

Cine este, cu adevărat, ANDREI ȘTEFĂNESCU. Biografie: nume real, data nașterii, căsătorii, divorțuri, copil

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

Liviu Vârciu, cel mai bun prieten al lui Andrei Ștefănescu

Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu formează unul dintre cele mai haioase cupluri de prezentatori din peisajul televiziunii, moderând, în prezent, emisiunea „Prețul cel bun”. Cei doi au o relație extrem strânsă de prietenie, se vizitează adesea în timpul liber, ba chiar au acceptat provocarea Asia Express, unde au făcut deliciul publicului.

„Relația mea cu Liviu este una foarte bună, pentru că suntem niște oameni transparenți. Când nu avem proiecte comune, ne vedem mai rar, pentru că proiectele comune ne țin împreună luni de zile. 

În momentul în care încheiem un proiect, fiecare dintre noi își ia câte un răgaz de câteva zile, o săptămână-două în care stă cu familia, stă fiecare în liniștea lui.

În ultima vreme, ne-am vizitat un pic mai rar, de când cu pandemia, dar în mare parte relația noastră este una foarte bună și în afara camerelor și a studiourilor”,  a declarat Andrei Ștefănescu.

andrei stefanescu si liviu varciu

Citeste si: PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Andrei Ștefănescu a fost căsătorit cu Sylvia

Deși are o carieră de succes și este împlinit din punct de vedere profesional, Andrei Ștefănescu nu a fost ocolit de drame în plan personal. Mariajul cu Sylvia s-a terminat într-un mod neașteptat, întrucât artista l-a înșelat cu un tânăr de 20 de ani, pe care chiar Andrei i-l prezentase.

La un moment dat, Andrei angajase un detectiv pentru a afla adevărul în legătură cu infidelitatea soției.

„Zilele acestea au fost un coşmar pentru mine. Acum aproape 10 zile am aflat ceva grav şi am angajat un detectiv să o urmărească. Viaţa rezervă uneori surprize şi am aflat că eu nu eram atât de special. Nu aş putea să trăiesc într-o relaţie mincinoasă, aşa am fost educat.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cel mai chinuitor este să te culci lângă un om care ştii că te minte. Nimic nu este mai dureros decât să ştii că iubita sau soţia ta vine de al altul şi te mângâie şi se comportă ca şi cum nimic nu s-a întâmplat, iar tu să ştii că te minte dar să nu poţi să-i spui lucrul ăsta, pentru că aştepţi să strângi dovezile', a mărturisit Andrei, la emisiunea „Happy Hour'.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANCA SEREA. Biografie: dată nașterii, căsătorie, dramă, copii

În anul 2019, Andrei Ștefănescu s-a căsătorit cu Antonia

În anul 2019, Andrei Ștefănescu s-a căsătorit în mare secret cu Antonia, cea care i-a dăruit un băiețel. Au făcut cununia civilă la Sinaia, într-un cadru de poveste, însă se pare că nici de data aceasta nu a fost de bun augur, întrucât cei doi au divorțat în urmă cu un an.

„Am ținut secret total. Am vrut să fac departe de București, de toată nebunia. Sinaia este un oraș care mie îmi trezește amintiri extraordinare. Mi-am petrecut o parte din copilărie aici, în vacanțe. E un oraș de care sunt foarte legat sufletește. Am zis că am făcut o dată la primărie, nu mai fac. O fac în altă parte, că poate iese mai bine', declara Andrei Ștefănescu la acea vreme.

andrei stefanescu si ayan

Citeste si: CITEȘTE: Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Andrei Ștefănescu și Antonia au divorțat în anul 2020, după 7 ani de relație

Andrei Ștefănescu are o relație deosebită cu fiul său, se implică în educația băiețelului și mărturisește adesea că își dorește să-i asigure fiului său un viitor plin de oportunități. Ayan a ales de pe tăviță microfonul, semn că există șanse mari ca fiul lui Andrei să-și dorească să-i calce pe urme.

„Eu nu o să fiu ca ceilalți părinți, eu dacă simt că lui îi face bine ceva, o să-l îndrum. Cu siguranță, îl voi duce la sport, indiferent dacă va face de performanță sau nu. Dacă simt că va cânta bine, căci are ureche foarte bună, fredonează foarte bine de la un an. Vedem cum o să fie. Dacă eu o să văd că are calitate muzicală, o să îl împing acolo. Lui Ayan îi place la TV. Eu cred că nici Michael Jackson nu ajungea așa, dacă tatăl lui nu îl teroriza. Bine, acolo a fost extrem. Eu nu mă grăbesc să îl duc undeva”, a declarat Andrei Ștefănescu în cadrul emisiunii pe care o prezintă.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este CUZIN TOMA (Firicel), actorul din Las Fierbinți. "Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator"

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies