Cine este Aurelian Temișan. ,,Într-a șaptea, în trimestrul doi, am rămas corigent la muzică, pentru că n-am știut teorie”

cine este aurelian temisan
Cine este Aurelian Temișan. ,,Într-a șaptea, în trimestrul doi, am rămas corigent la muzică, pentru că n-am știut teorie”

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară, însă știați despre frumoasa poveste pe care o trăiește alături de soția lui?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Aurelian Temișan, dar și soția sa, Monica Davidescu, și cum s-au cunoscut cei doi artiști care formează un cuplu solid de mai bine de 20 de ani.

 

Cine este Aurelian Temișan

Aurelian Temișan s-a născut pe data de 3 iunie, la Craiova. Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 49 de ani.

Unul dintre cei mai în vogă artiști, Aurelian Temișan a studiat în cadrul Facultății de Pedagogie Muzicală.

Acesta și-a început cariera încă din anul 1989, atunci când a participat la Festivalul Mamaia. A urmat apoi o carieră în mai multe domenii, continuând-o și pe cea în muzică. Deși acesta își începuse o carieră și în sport, a renunțat la aceasta odată ce s-a întâlnit cu domeniul muzicii.

Aurelian Temișan a practicat în copilărie handbal și box. Nici domeniul politic nu a stat departe de acesta, atunci când în anul 2008 și-a anunțat candidatura pentru Camera Deputaților, însă s-a retras la scurt timp.

Pe lângă succesul pe care acesta îl avea și încă îl are în muzică, Aurelian Temișan a intrat în contact și cu domeniul actoriei, acolo unde a evoluat extrem de mult și de frumos.

Acolo a întâlnit-o și pe soția sa, Monica Davidescu, alături de care a jucat într-o piesă numită „Chicago”, pe scena Teatrului Național din București.

aurelian temisan si monica davidescu

Citeste si: Cine este DALIANA RĂDUCAN, iubita lui Răzvan Simion. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros,dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important"

„Într-a patra, am fost dat afară din corul școlii. Pentru mine a fost o bucurie, pentru că m-am dus la fotbal. Într-a șaptea, în trimestrul doi, am rămas corigent la muzică, pentru că n-am știut teorie", a povestit Aurelian Temișan.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cine este Monica Davidescu, soția lui Aurelian Temișan

Monica Davidescu  s-a născut pe data de 6 august, la Câmpina. Prin urmare, aceasta are în prezent frumoasa vârstă de 49 de ani, exact ca soțul său Aurelian Temișan. Frumoasa actriță a urmat studiile în cadrul Facultății de Artă Teatrală și Cinematografică, în secția actorie.

Monica Davidescu  și-a început cariera în anul 1998, pe scena Teatrului Național din București, însă înainte să ajungă să interpreteze nenumărate roluri în actorie și să fie una dintre cele mai pricepute actrițe, aceasta a fost învățătoare, dansatoare, dar și model.

Toate acestea prin anul 1992, atunci când a venit în București și a devenit secretară, manechin într-un magazin de obiecte vestimentare, dar și dansatoare într-o trupă.

Succesul acesteia nu s-a oprit aici, continuând să interpreteze diferite roluri în filme („Vlad trei ani mai târziu, „Ticăloșii” etc.), seriale TV („Cu un pas înainte”, „Vine poliția!” etc.), dar și piese de teatru („Visul unei nopți de vară”, Comedia norilor” etc.).

În anul 2021, Monica Davidescu  a participat chiar și la o emisiune de dans. În prezent, aceasta își continuă cariera în cadrul Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București.

cine este monica davidescu

Citeste si: Cine este CLAUDIA PUICAN, iubita lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

 

Cum s-au cunoscut Aurelian Temișan și soția sa

cum s-au cunoscut aurelian temisan si sotia sa

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Aurelian Temișan și Monica Davidescu s-au cunoscut în luna ianuarie a anului 1995, iar amândoi au știut încă de atunci că sunt făcuți unul pentru altul și în prezent se iubesc exact ca în prima zi în care s-au întâlnit, după atât de mulți ani de căsnicie.

Cei doi formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, iar secretul căsniciei lor perfecte ar fi legat de simplul fapt că se iubesc foarte mult. Aurelian Temișan a povestit că a cunoscut-o pe soția lui, Monica Davidescu într-o seară, într-un local în care aceasta prezenta un spectacol, iar acesta urma să intre pe scenă. Atunci a fost prima întâlnire dintre cei doi, moment în care Aurelian Temișan a întrebat-o de unde este, dorind să îi localizeze pe o hartă din acel local. Aceasta i-a spus, însă nu a găsit, iar peste trei zile a pus-o să îi arate pe hartă, pentru a găsi respectiva zonă.

Au urmat apoi ore în șir de vorbit și de ieșiri, iar de fiecare dată, seara, Aurelian Temișan o ducea acasă pe Monica Davidescu. Iar de atunci, sunt de nedespărțiți fiind îndrăgostiți de la prima vedere unul de altul. După o lungă perioadă de timp, cei doi au hotărât să se logodească în anul 2000, iar în 2006 au făcut și nunta, la Palatul Snagov.

În prezent, cei doi se bucură de frumoasa căsnicie pe care o au de atâția ani de zile, dar și de frumoasa lor fiica Dora, care în prezent are vârsta de 14 ani.

Au fost ani buni, frumoşi, intenşi, cu planuri, cu dezamăgiri, cu reuşite, ani în doi, după care ani în trei. Dar în aproape toţi anii cu animăluţe în casă, ani în care am asistat la naşteri, în care ne-am pierdut oameni pe care i-am iubit, ani în care am botezat, am cununat, am jucat împreună în multe spectacole, ani în care am cântat, am râs, am aplaudat şi am fost aplaudaţi. Dar cel mai important e că am fost sănătoşi şi că am fost şi suntem împreună. Să tot fim! ,  a declarat la un moment dat, Aurelian Temişan.

Citeste si: Cine este ROXANA CIUHULESCU. "Am stat în Baba Novac, dar cea mai mare parte acolo am copilărit, în Dristor"



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies