Cine este bărbatul care a ajutat-o pe Elena Udrea să părăsească țara

Elena Udrea
Elena Udrea

Noi informații ies la suprafață în cazul Elenei Udrea. Aceasta a părăsit țara, ieri dimineață, însă nu singură, ci alături de un bărbat.

Aflați din rândurile următoare cine este persoana care a ajutat-o pe Elena Udrea să părăsească teritoriul României, fără ca aceasta să fie prinsă de către autorități, dar și care este motivul pentru care a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare.

Elena Udrea a fost dată în urmărire generală

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a fost dată în urmărirea generală, ieri după-amiază, pe data de 7 aprilie.

Din cauza faptului că aceasta a fost căutată de către poliție la fiecare locuință pe care o deține, inclusiv la adresa din buletin, dar și la adresa din Corbeanca, acolo unde aceasta locuia împreună cu familia sa, iar Elena Udrea a fost de negăsit, s-a hotărât ca aceasta să fie dată în urmărire generală.

Autoritățile au luat în considerare și faptul că Elena Udrea ar fi părăsit țara, aspect precizat și de către avocatul acesteia, informație ce nu a întârziat să fie confirmată.

La doar câteva ore mai târziu autoritățile au aflat că Elena Udrea chiar a părăsit teritoriul României.

Elena Udrea
Elena Udrea[Sursa foto: Politia Romana]

Cine este bărbatul care a ajutat-o pe Elena Udrea să părăsească țara

Elena Udrea a părăsit țara, cu doar câteva ore înainte să afle sentința care o aștepta. Imediat după ce a fost luată o hotărâre și a fost de negăsit la niciuna dintre adresele de care aparține, aceasta a început să fie căutată de către oamenii legii, însă fără niciun fel de rezultat.

Aceasta a reușit să părăsească țara, înainte ca poliția să îi dea de urmă, însă nu singură.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Noi aspecte importante ies la iveală în cazul Elenei Udrea, cu privire la bărbatul care a ajutat-o să iasă de pe teritoriul României, fără să fie prinsă de către autorități.

Acest bărbat se numește Alexandru Vasile și este în vârstă de 49 de ani. Fosta membră a Camerei Deputaților din Parlamentul României a fost surprinsă în mașina sa de lux, alături de acest bărbat, în momentul în care a părăsit România.

Elena Udrea
Elena Udrea[Sursa foto: Wowbiz]

Elena Udrea a fost prinsă de autorități

După câteva ore în șir de căutări, Elena Udrea a fost găsită de către oamenii legii în zona Kulata, la frontiera cu Grecia.

Fosta politiciană ar fi reușit să părăsească țara încă din dimineața zilei de joi, 8 aprilie, moment în care încă nu era luată nicio decizie de către judecători, cu privire la sentința care avea să fie pronunțată.

De precizat este și faptul că în momentul în care Elena Udrea a părăsit țara, fiica sa, Eva Maria se afla la grădiniță în România, însă aceasta a fost luată acasă de către concubinul fostului ministru al Turismului, Adrian Alexandrov.

Prin urmare, se pare că planul său de scăpare nu a reușit, iar Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, de unde trebuie să fie adusă înapoi în România, pentru a răspunde pentru faptele sale, ulterior pentru a-și ispăși pedeapsa. Aspect transmis chiar de către Inspectorul General al Poliției Române.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„În urma cooperării dintre structurile specializate din cadrul Ministerului Afacerilor Interne şi autorităţile din Bulgaria, femeia, pe numele căreia este emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, a fost depistată pe teritoriul Bulgariei. În continuare, se desfăşoară activităţi specifice, în vederea predării femeii către autorităţile din România.”,  a declarat Inspectorul General al Poliției Române.

În anul 2011, procurorii au arătat că Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului și SC Europlus Computers SRL (firma lui Rudel Obreja), au încheiat un contract de servicii, pentru a acoperi finanțarea de bani publici care s-a desfășurat la meciul de box din anul 2011, la Romexpo. Meci care a avut loc între Lucian Bute și francezul Jean-Paul Mendy.

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare, pentru săvârșirea infracțiunilor de luare de mită dar și abuz în serviciu, în dosarul „Gala Bute”. Sentința pe care o va săvârși, odată ce va fi adusă înapoi pe teritoriul României. 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Silviu Prigoană va deveni bunic pentru prima dată

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Denise Rifai, impresionata de intrevederea cu Gica Popescu, din cadrul emisiunii de la Kanal D, „40 de intrebari cu Denise Rifai”; interviul cu legendarul sportiv, in aceasta seara, de la 23:00, la Kanal D!

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies