Cine este bărbatul din cauza căruia Turcu vrea să se despartă de Roxana de la Puterea Dragostei? ”Să-și șteargă tatuajul până mâine” Tânăra a mărturisit că voia să se și mărite cu el

Cine este bărbatul din cauza căruia Turcu vrea să se despartă de Roxana de la Puterea Dragostei? ”Să-și șteargă tatuajul până mâine” Tânăra a mărturisit că voia să se și mărite cu el
Cine este bărbatul din cauza căruia Turcu vrea să se despartă de Roxana de la Puterea Dragostei? ”Să-și șteargă tatuajul până mâine” Tânăra a mărturisit că voia să se și mărite cu el

Scandal uriaș la Puterea Dragostei între Roxana și Turcu, cei doi iubiții fiind la un pas de despărțire din cauza unui bărbat, un fost iubit al fumoasei concurente.

Roxana și Turcu de la Puterea Dragostei și-au adus acuzații grave și au fost la un pas de despărțire. Totul a pornit de la fostul iubit al Roxanei, bărbatul pe care concurenta de la Puterea Dragostei a afirmat mereu că l-a iubit cel mai mult până acum și al cărui tatuaj nu vrea să-l șteargă.

Turcu a făcut o adevărată criză de gelozie din nou la Puterea Dragostei atunci când Roxana, plângând, i-a spus că nu-și va șterge tatuajul cu fostul său iubit.

”Nu înțeleg ce treabă are el (n.red. Turcu), așa am hotărât, să nu-mi șterg tatuajul, chiar dacă nu mai sunt împreună cu el. Și nu o să mi-l șterg”, a spus Roxana, atunci când Turcu i-a cerut să-ți șteargă tatuajul până a doua zi.

Nu este prima dată când Roxana a mărturisit că Iustin este singurul bărbat din viața ei pe care l-a iubit cu adevărat, rănindu-le astfel sentimentele atât lui Andy, cât și lui Bogdan Mocanu.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 ”Cel mai mult l-am iubit pe Iustin, am stat cu el 4 ani. Îți dai seama că l-am iubit mult”, spunea la un moment dat Roxana.

Citeste si: Iancu de la Puterea Dragostei a înşelat-o pe Denisa cu Simona!? Vezi imaginile incendiare dintr-un club!

Citeste si: Gestul impresionant făcut de Bogdan Mocanu pentru Andra la două luni de la ieșirea din casa Puterea dragostei. ”Cum să nu-l iubești”

Roxana de la Puterea Dragostei, despre fostul ei iubit, Iustin ”Ne-am despărțit urât”

Apoi, într-un live pe pagina de Facebook Kfetele.ro, Roxana Buzoiu de la Puterea Dragostei a vorbit despre frumoasa poveste de dragoste pe care a trăit-o cu un tânăr, pe nume Iustin. 

"Ne-am cunoscut, ne-am plăcut, ne-am mutat împreună. A fost o legătură incredibilă, care a durat patru ani", a povestit Roxana de la Puterea Dragostei.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

În ciuda faptului că relația era una puternică și chiar, la un moment dat, se vorbea și de o căsătorie, în mod surprinzător, s-a ajuns la o ruptură, fără cale de întoarcere.  "Ne-am despărțit urât. În ultima perioadă, se schimbase totul. A intervenit influența familiei. Eu, de exemplu, nu suport ca părinții, atât ai mei, cât și ai lui, să intervină într-o relație. E adevărat, iau și eu în calcul sfaturile bune, dar doar atât.

Consider însă că noi ne certăm, noi ne împăcăm, nu accept ca lumea din exterior să intervină. De aceea, s-a terminat. Acum Iustin este căsătorit, are soție, nu mă mai interesează",  a dezvăluit Roxana la Kfetele.ro

Iustin, fostul iubit al Roxanei de la Puterea Dragostei, a apărut într-un videoclip al lui Hamude. 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Secretele de frumusețe la care apelează modelele. Cum să arăți mai tânără, chiar dacă timpul trece

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies