Cine este Bassam Dabbas. „Eu nu am căutat pe nimeni, toată lumea m-a căutat pe mine!”

cine este bassam dabbas
Bassam Dabbas este unul dintre cei mai excentrici hair-stylisti de la noi din țară

Bassam Dabbas este unul dintre cei mai excentrici hair-stylisti de la noi din țară. Însă știați că acesta deține propriul său salon de înfrumusețare?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Bassam Dabbas, dar și care este motivul pentru care este cunoscut ca fiind “hair-stylistul vedetelor”. În plus, descoperiți și ce declarații a făcut acesta în legătură cu propriul său salon de înfrumusețare, dar și cum a fost jefuit.

 

Cine este Bassam Dabbas

Bassam Dabbas este unul dintre cei mai excentrici hairstylisti de la noi din țară.

Acesta este de origine siriană și este cunoscut ca fiind hairstylistul vedetelor, datorită pasiunii sale de foarte mulți ani de zile, legată de coafarea părului, prin intermediul căreia a intrat în contact cu foarte multe vedete din showbiz-ul românesc și nu numai.

În ciuda faptului că Bassam Dabbas  este o persoană destul de nouă în showbiz, acesta deține o creștere semnificativă de notorietate, datorită nenumăratelor vedete pe care le-a coafat și le coafează în continuare.

Astfel, de-a lungul anilor, printre clientele pe care le-a avut, s-au numărat și Bianca Drăgușanu, Andreea Tonciu, Loredana Chivu și nu numai.

bassam dabbas a fost jefuit
Bassam Dabbas este unul dintre cei mai excentrici hair-stylisti de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

 

Bassam Dabbas deține propriul s ău salon de înfrumusețare

Pasiunea lui   Bassam Dabbas și-a pus bazele într-un salon propriu de înfrumusețare, construind astfel propriul său brand, acolo unde vedete una și una pășesc pentru a avea parte de o experiență uimitoare. Bineînțeles că prin intermediul salonului, cunoscutul hair-stylist câștigă sume frumoase de bani, însă cu toate acestea, muncă depusă este pe măsură.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu toate acestea, startul său nu a fost unul plăcut, Bassam Dabbas fiind nevoit să își părăsească țara natală, în urmă cu mai mulți ani de zile, din cauza războiului. După ce s-a stabilit în România, acesta a reușit să își pună pe picioare afacerea, care este la mare căutare în ziua de astăzi.

„Banii sunt chiar bătuți la casă, să știți că eu sunt foarte corect cu țara.

Fac foarte mulți bani. Fiindcă eu am salon, calculez în total. Într-o zi foarte, foarte bună, câștig între 5.000 € și 7.000 €. Pentru unde am ajuns, eu am muncit, iar în momentul în care am ajuns să fiu top și lumea să îmi spună că sunt rege și sunt top, atunci vin prețurile! Când mergi la un brand și achiți pe o geantă 5-6.000 €, și la mine e la fel.
Geanta rămâne, la mine coafura se strică, dar astea sunt prețurile mele!”
, a declarat  Bassam Dabbas.

bassam dabbas studii
Bassam Dabbas este unul dintre cei mai excentrici hair-stylisti de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andreea Antonescu. „Șansele ca eu să trăiesc erau minime”

În ciuda acestui fapt,  Bassam Dabbas a declarat faptul că există un secret atunci când vine vorba despre succesul său, legat de clientele pe care le coafează zilnic, însă și care este motivul pentru care, în unele momente se confruntă cu adevărate provocări din cauza programărilor.

„La mine poate să fie vedetă, nevedetă, poate să fie oricine, un om simplu. Dacă nu pot să o mulțumesc, ușa e a ei. Eu nu am căutat pe nimeni, toată lumea m-a căutat pe mine și mă apreciază, și mă bucură lucrul acesta.”, a mărturisit acesta.

bassam dabbas varsta
Bassam Dabbas este unul dintre cei mai excentrici hair-stylisti de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Citește și: Cine este mama Biancăi Adam. „M-a șantajat emoțional ca să mă convingă!"

 

Bassam Dabbas a fost jefuit

În urmă cu numai cinci luni de zile,  Bassam Dabbas a fost jefuit, chiar în momentul în care se afla într-o sală de sport. Acesta avea un rucsac în dulapul său, în care avea nici mai mult, nici mai puțin de 60.000 de lei, banii care urmau să fie plata salariaților săi.

Deși hair-stylistul vedetelor a fost luat prin surprindere de acest furt, se pare că acțiunea a fost planificată de ceva vreme, de către trei bărbați, cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, bărbați care l-au urmărit până la sala unde acesta obișnuia să își facă antrenamentul, iar odată ce l-a început, aceștia au și dispărut. Acela a fost momentul în care Bassam Dabbas a fost anunțat că i-a fost spartă ușa vestiarului în care se afla rucsacul.

"Am intrat la sală, m-am schimbat. Erau două-trei persoane, arătau dificil la faţă şi erau în vestiar. M-am dus după ei, nu i-am găsit, am sunat la Poliţie şi a venit Poliţia în 5 minute, a luat amprente, a luat tot ce trebuie.", a povestit  Bassam Dabbas, cu ceva vreme în urmă. 

bassam dabbas salon
Bassam Dabbas este unul dintre cei mai excentrici hair-stylisti de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Jean Gavril. "Le ador încă de când eram copil!"



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este Simona Trașcă. „Am făcut un șoc foarte mare!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Cine este Carmen Șerban. „Am avut de învățat să îmi canalizez energia către ură sau să mă îndrept către credință”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies