Cine este Bella Santiago. "Pentru mine nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu pentru el!"

cine este bella santiago
Cine este Bella Santiago

Bella Santiago este una dintre cele mai apreciate cântărețe, în prezent. Insă știați că aceasta a cochetat cu muzica încă de la vârsta de 12 ani?

Aflați din rândurile următoare, ce vârstă are Bella Santiago, cu ce se ocupă aceasta în prezent, dar și care este motivul pentru care a decis să se stabilească definitiv în România.

 

Ce vârstă are Bella Santiago

Bella Santiago, pe numele său întreg, Resciebelle (Bella) Barrios Santiago, s-a născut pe data de 1 decembrie, în Dasmariñas, Filipine, iar în prezent, aceasta locuiește în România.

Prin urmare, aceasta are frumoasa vârstă de 34 de ani.

Citește și: Cine este Florin Ristei. "Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente, e nasol!”

bella santiago fiica
Cine este Bella Santiago[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Mama plângea când m-a văzut. Are probleme cu spatele și nu mai poate să se miște. Era supărată că nu am mai ajuns de mult.” Bella Santiago, revedere emoționantă cu mama sa

Cine este Bella Santiago

Bella Santiago este o cântăreață filipineză, dragoste care a devenit cunoscută în România, odată cu participarea sa la mai multe emisiuni TV, de muzică și modă. Încă de la vârsta de 12 ani, aceasta a început să cânte în concerte publice și private în Filipine, acolo unde a și apărut pentru prima dată într-un show de talente.

Odată cu trecerea timpului mai exact în anul 2016, Bella Santiago s-a mutat în România, în același an în care a participat și la an o emisiune TV de talente, acolo unde a reușit să ajungă până în finală. În luna februarie a anului 2017, aceasta a reușit să își lanseze un single de debut, urmând ca de atunci și până în prezent aceasta să aibă nenumărate colaborări cu alți artiști și trupe, dar să și participe la mai multe emisiuni TV, muzicale și din domeniul modei.

În plus, Bella Santiago a participat și la selecția națională Eurovision din anul 2018, atunci când a reușit ca piesa să se claseze pe locul 4, iar în anul 2019, aceasta a primit o invitație pentru a concura în selecția națională Eurovision.

bella santiago wikipedia
Cine este Bella Santiago[Sursa foto: Instagram]

Bella Santiago este căsătorită

În ceea ce privește viața sa personală, aflăm că în luna decembrie anul 2018, Bella Santiago a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu partenerul ei, Nicolae Ionuț Grigorie, acesta fiind și motivul pentru care artista a decis să se

stabilească definitiv în România.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Pentru mine nu a fost dragoste la prima vedere.

Nu știu pentru el. Ne-am cunoscut într-un club, unde am cântat. El nu prea iese în cluburi, dar l-a invitat Alex Vasilache, colegul meu de la Jukebox. I-a zis să vină și el unde cântăm și să mă cunoască. A venit, mi-a cumpărat 3 beri fără alcool, deși eu nu beau deloc. Am început să vorbim, mi-a zis că are salon de masaj, e terapeut. I-am zis că vreau să merg și eu, că încerc să găsesc un loc în care se face masaj cum trebuie.
Pentru că el e un om haios, mereu face glume, are umor foarte bun, m-a luat
”, a povestit Bella Santiago pentru WOWnews.

Se pare că cei doi s-au cunoscut într-un local din Malaezia, acolo unde Bella Santiago susținea un concert. Aceasta are și o fetiță, însă dintr-o relație anterioară.

M-am îndrăgostit de un bărbat care era în armata, aveam 20 de ani. El venea 2 zile acasă pe lună, așa am avut o relație de un an, timp în care am rămas însărcinată. După ce am născut-o, a cunoscut-o, a plecat din nou, la război, în Afganistan și mi-a promis că după o săptămână va reveni. Am așteptat o săptămână, un an și nu am mai auzit nimic de el. Am zis că merg mai departe, că sunt puternică și că îmi voi crește singură fata. A fost foarte greu, în fiecare zi plângeam, nu știam dacă mai vine acasă. A fost foarte, foarte greu. ”, a povestit Bella Santiag o.

bella santiago varsta
Cine este Bella Santiago[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Florin Ristei. "Când se încheie împotriva voinței amândurora din motive independente, e nasol!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies