Cine este Blaze. „Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii"

Gp Blaze
Gp Blaze a devenit cunoscut în mediul online

Vezi mai jos cine este Blaze și cum a devenit cunoscut în România. Cu ce se ocupă acesta și cu cine este căsătorit.

Descoperă în articolul de mai jos cine este Blaze și cum a devenit cunoscut în țara noastră.

Pe numele real Godspower Morris Okpata, Blaze a venit în România la studii în anul 2015 și s-a îndrăgostit de țara noastră. Blaze s-a născut pe 2 februarie 1995 într-o familie numeroasă din Nigeria, în orașul Portharcourt.

Cine este Blaze

În 2015, Blaze a venit în România alături de alți 300 de tineri, după ce a primit o bursă de studii la Universitatea Maritimă din Constanța.

„Am 26 de ani și sunt din Nigeria, am venit în România în 2015, am avut o bursă de studii. Am studiat la Constanța, la Marină.

Am decis să mă mut în București să fac masterul la Universitate, la Administrarea afacerilor.

Am încercat să fac ceva diferit, după patru ani de inginerie, am vrut să fac ceva diferit. Am început să fac vlog. A fost greu, mai ales când aveam examen mâine, dar eu trebuia să postez ceva pe Youtube sau social media.", a dezvăluit Blaze, care în 2021 a participat și la o cunoscută emisiune matrimonială din România.

Copilăria lui Blaze a fost una extrem de grea, iar familia s-a confruntat cu multe probleme financiare, așa că atunci când a găsit o oportunitate de a pleca din țara natală, nu a stat prea mult pe gânduri.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Blaze de la Survivor
Blaze concurează la Survivor[Sursa foto: Instagram]


„Tatăl meu lucrează la Universitate, iar mama mea nu muncește. Am cinci surori și doi frați. Mâncam la 2-3 zile. A fost foarte greu. Când îi ceream tatălui meu bani, îmi zicea că nu are. Am decis să vin la studii în România și să mă folosesc de talentul meu de pe Youtube", a mai spus Blaze în cadrul unui interviu.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, CĂTĂLIN ZMĂRĂNDESCU. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, copii, căsătorie

 

Imediat după ce a ajuns în țara noastră, Blaze a trăit o poveste de dragoste cu o româncă, însă după doi ani a fost părăsit:

„Am avut o relație de doi ani cu o româncă, a fost foarte ok, a fost foarte frumos.

Nu a mers, ne-am despărțit în octombrie după 2 ani, ea s-a despărțit, nu eu. A fost alegerea ei. Am suferit. Când am fost cu ea nu am făcut vlog. Ea a fost geloasă, am fost și eu. Când nu ești gelos nu iubești. Nu cred că există femeia perfectă. Am nevoie de o femeie inteligentă, frumoasă, puternică, atât. Vreau să studiez, să nu mă grăbesc. Pas cu pas."

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Blaze TikTok

Pe lângă studii, Blaze s-a dedicat și online-ului, iar acum are o comunitate însemnată pe TikTok și pe YouTube, unde are un canal.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este RADU ITU. Biografie: data nașterii, afacere, iubită

„Am început cu TikTok unde am fost viral, foarte viral știu asta.", a mai povestit Blaze în cadrul unui interviu, după ce a început să fie extrem de cunoscut datorită filmulețelor amuzante pe care le postează extrem de des pe rețeaua de socializare.

Izabela și Blaze Mireasa

Blaze TikTok
Blaze este extrem de cunoscut in mediul online[Sursa foto: Instagram]

Pe 2 octombrie 2021, Blaze s-a căsătorit cu Izabela, tânăra pe care a cunoscut-o în cadrul emisiunii matrimoniale. Deși și-au dorit să facă acest pas în emisiune, tânărul nu a reușit să facă acest lucru, deoarece nu avea actul care dovedea faptul că nu este căsătorit în țara de origine, așa că a amânat momentul. În clasamentul publicului, cuplul Blaze-Izabela s-a clasat pe locul 3, cei doi au plecat împreună din concurs și au decis să își întemeieze o familie în afara emisiunii.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Cine este ELENA CHIRIAC. "Tata a ajuns la concluzia că vrea ca fiica lui să facă parte dintr-un astfel de colectiv de oameni corecți"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies