Cine este Bogdan de la Ploiești. „Viața m-a pus la încercare”

cine este bogdan de la ploiesti
Cine este Bogdan de la Ploiești

Bogdan de la Ploiești este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, la ora actuală. La doar 26 de ani, a ajuns să fie unul dintre cei mai iubiți maneliști de la noi din țară și să aibă numeroase colaborări, cu artiști de succes.

Vedeta a declarat cu ce probleme s-a confruntat de-a lungul timpului, dar și cum a început cariera sa muzicală.

De ce a renunțat Bogdan de la Ploiești la fotbal, pentru muzică

bogdan de la ploiesti
Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Facebook]

Cine este Bogdan de la Ploiești

Citeste si: Cine este Jo. „Am muncit toată viața pentru asta și mi-am dorit foarte mult”

Bogdan Marian Aldea, sau conform numelui de scenă, Bogdan DLP a ajuns să devină, în ultimii ani, unul dintre cei mai cunoscuți artiști ai momentului. Bogdan este din Ploiești și este mândru că la doar 26 de ani, a ajuns să clădească ceea ce și-a dorit întotdeauna: să aibă succes, pe urma pasiunii sale. Cu toate că se bucură de faimă în lumea muzicii și a showbizului, Bogdan de la Ploiești nu și-a dorit dintotdeauna să devină artist.

În trecut, a fost fotbalist, făcând performanță la categoria sa de vârstă. Cu toate acestea, artistul a povestit că problemele financiare l-au făcut să renunțe la sport, iar muzica a fost cea care l-a salvat.

„Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară.

M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului. Am 8-9 ani în spate de muzică. ”, a declarat Bogdan DLP.

Cariera lui Bogdan de la Ploiești, tânărul fenomen din lumea manelelor

bogdan dlp cariera
Ce a declarat Bogdan DLP despre cariera sa[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cristi Mitrea. „Probabil pe certificat e linie la mine"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Cu toate că „Maluma de România”, așa cum se autointitulează a ajuns să fie foarte cunoscut cu doar câțiva ani în urmă, artistul a debutat în muzică încă din adolescență, acum aproape 10 ani. În urmă cu 2 ani, colaborarea lui Bogdan cu Theo Rose, l-a urcat foarte sus în lumea muzicii. Melodia celor doi s-a bucurat de un succes enorm, având peste 100 de milioane de vizualizări. Ulterior, Bogdan de la Ploiești a avut mai multe colaborări cu nume importante din lumea manelelor, precum Florin Salam.

Tot acum 2 ani, cântărețul a devenit mai vizibil și în showbizul românesc, participând la emisiunea „Puterea Dragostei”, de pe urma căreia și-a acumulat o mulțime de fani. În prezent, Bogdan DLP lansează hit după hit, cântă la evenimente private, dar are și spectacole în diverse cluburi din România.

„Furam flori și le vindeam oamenilor” Bogdan de la Ploiești a avut o copilărie modestă

maluma de romania
Ce a declarat „Maluma de România” despre copilăria lui[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Cine este Cornel Palade. „Nu știu dacă e important să câștig”

Cu toate că este unul dintre cei mai apreciați cântăreți din România, reușind să strângă o avere considerabilă, Bogdan de la Ploiești își amintește de copilăria lui simplă.

„Am făcut multe nebunii. Una dintre ele era că furam flori și le vindeam oamenilor.

Cu banii pe care îi strângeam pe flori, mergeam la magazin. Aveam o brutărie acolo în cartier, îmi luam o pâine caldă, un parizer și un suc și era cea mai mare fericire posibilă.”, a povestit artistul.

Artistul a declarat că este foarte recunoscător părinților pentru tot ce i-au oferit și că nu va uita niciodată de unde a plecat. Vedeta a muncit mult pentru a ajunge să cunoască ce înseamnă succesul.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„La un moment dat, am ajuns într-o situație foarte dificilă, nu mai aveam nimic. Dumnezeu m-a înzestrat cu harul de a cânta, m-am transformat și am reușit să ajung cine sunt astăzi. Am luat-o de la zero. Cred că am avut cea mai frumoasă copilărie, datorită părinților mei, care mi-au făcut toate poftele.”, a explicat Bogdan DLP.

Bogdan de la Ploiești, idilă alături de Cristina Pucean

bogdan de la ploiesti si cristina pucean
Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Cristina Pucean. „Nici eu nu știu dacă este sau nu ceva între noi”

Viața amoroasă a lui „Maluma de România” este un subiect des dezbătut în showbizul românesc, mai ales după ce s-a zvonit că se iubește cu Theo Rose. Artistul alege să nu vorbească prea mult despre acest aspect al vieții sale, dar oferă numeroase indicii. În ultima perioadă, se crede că Bogdan de la Ploiești are o relație cu Cristina Pucean, o celebră dansatoare din România. Cu toate că cei doi nu au confirmat nimic, faptele vorbesc de la sine. În această vară, amândoi au fost în aceeași vacanță și au postat în mediul online, imagini care să reflecte faptul că se relaxează împreună. Majoritatea fanilor cântărețului și dansatoarei își doresc ca cei doi să confirme relația.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este WRS. „Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies