Cine este BOGDAN, soțul Adrianei Trandafir. "E foarte dificil să ai un om lângă tine care nu face parte din lumea asta, să te înțeleagă"

sotul adrianei trandafir
Cine este BOGDAN, soțul Adrianei Trandafir. "E foarte dificil să ai un om lângă tine care nu face parte din lumea asta, să te înțeleagă"

Află tot ce nu știai despre Bogdan, soțul Adrianei Trandafir.

Bogdan este căsătorit de aproape 23 de ani cu aleasa inimii sale, Adriana Trandafir, urmând ca cei doi să sărbătorească nunta de argint.

Bărbatul își răsfață soția ori de câte ori are ocazia și obișnuiește să-i facă tot felul de surprize sau să-i scrie pe bilețele cât de mult o prețuiește.

„20 împreună la bine și la greu! Mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit ca Bogdan să facă parte din acest miracol!”, scria Adriana Trandafir pe rețelele de socializare, în anul 2018.

Cine este Bogdan, soțul Adrianei Trandafir

Citeste si: PORTRET MARIA SPERANȚA: Cine este și ce profesie are fiica actriței, Adrianei Trandafir

Peste doi ani, se împlinesc 25 de ani de la căsătoria celor doi și se pare că Adriana și Bogdan își doresc să reînnoiască jurămintele.

Bogdan este confundat adesea pe stradă cu chef Cătălin Scărlătescu, întrucât asemănarea este izbitoare.

Soția sa se distrează copios pe această temă, alintându-l adesea, în glumă, „chef".

„Seamănă foarte bine. Mă distrez și acum când lumea îl mai salută, spunându-i “Chef”, a spus Adriana Trandafir.

Se știe deja faptul că, înainte de căsătoria cu Bogdan, Adriana Trandafir a avut parte de o decepție în dragoste și de o perioadă de coșmar atunci când fostul soț a câștigat custodia primului ei copil, Ștefan.

Adriana și-a găsit echilibrul și fericirea alături de Bogdan, care i-a devenit prieten, iubit și confident.

adriana trandafir sot

Citeste si: PORTRET: Cine este, cu adevărat și ce vârstă are ADRIANA TRANDAFIR

Actrița dezvăluie că secretul relației cu Bogdan constă în faptul că au profesii diferite.

„Nu există niciun secret.

Poate longevitatea e direct profesională cu înțelepciunea și cu experiențele acumulate, trăite împreună. Faptul că nu avem aceeași meserie este foarte important.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

E foarte dificil să ai un om lângă tine care nu face parte din lumea asta, să te înțeleagă. Suntem înțelepți o dată cu vârstă și e important să te mai ierți și pe tine, nu numai pe alții”, declara artista.

Bogdan și Adriana au împreună o fată, care a împlinit de curând 21 de ani. Adriana Trandafir a mărturisit, cu această ocazie, că se consideră cea mai fericită mamă de pe Pământ.

sotul adrianei trandafir

Sursa FOTO: VIVA.RO

 

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este IRINA FODOR, zisă ȚUCA. Noua prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite și Asia Express

„Dintre toate mamele Pământului, m-a ales pe mine! Cel mai fericit copil, viața și sufletul meu… pentru totdeauna. Astăzi, 21. Mulțumesc, Maria Speranța pentru tot ce m-ai făcut să trăiesc alături de tine! Mama."

Aceasta poartă numele „Maria”, în semn de omagiu pentru una dintre cele iubite cântărețe din țară, Maria Tănase.

„Sunt fericită, la mine acasă sunt trei generații eu, născută, crescută la țară, soțul, crescut în lift, și copiii, crescuți la Mall.

Ăștia suntem."- spune Adriana Trandafir.

Maria Speranța seamănă leit cu tatăl său. Fiica Adrianei nu a dorit să-și urmeze mama în carieră, alegând să stea departe de lumina reflectoarelor.

Tânăra trăiește departe de țară și de părinții săi, fiind studentă la Relații Internaționale, secția Marketing, în Haga, Olanda.

„Deocamdată facultatea este pe primul plan şi înainte să încep altele, facultatea vreau să o termin pentru că sunt atât de aproape, mai am câteva luni şi după o să văd exact către ce mă îndrept, direcţia înspre care mă duc sau ce alte proiecte o să mai vreau să fac", declară Maria Speranța.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este ADELA POPESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Maria Speranța a mărturisit că și-ar dori ca lumea să o cunoască după umbra ei, nu după a mamei sale.

adriana trandafir si maria speranta

„Maria Speranța este studentă la Haga, la Relații Internaționale, face Marketing. Când și-a făcut dosarul, a avut de completat un chestionar. Una dintre întrebări a fost – nu mi-a spus, dar am văzut – care este cel mai greu lucru pe care l-a rezolvat? Iar ea a spus: Cel mai greu lucru pentru mine a fost să ies din umbra mamei mele și lumea să mă recunoască după umbra mea.

M-a durut foarte tare, pentru că eu nu am fost o mamă care să îi scoată în față, să se afișeze cu ei, să spun tot timpul că sunt copiii mei, nu … Maturitatea asta m-a durut, dar a fost o durere care mi-a făcut și bine', a dezvăluit Adriana Trandafir.

Anul acesta, Adriana Trandafir și fiica ei au hotărât să participe la sezonul 4 al emisiunii Asia Express, fiind ocazia perfectă pentru a petrece timp împreună.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este soţul Dianei Șoșoacă| SILVESTRU ȘOȘOACĂ

Maria Speranța mărturisește că tatăl său, Bogdan, a avut un rol important în luarea acestei decizii:

„Tata ne-a convins pe amandouă."

Întrebată despre decizia de a merge pe Drumul Împăraților, Adriana Trandafir a răspuns:

„Eu nu(am vrut). Pentru că am simţul realităţii la purtător. Dar dacă ea a spus, din prima „DA”, atunci am zis să merg."

„Oamenii care au cel mai puţin o să fie cei mai darnici. Este frapant să vezi în ce sărăcie trăiesc familiile, dar cum totuşi fericirea lor este invers proporţională. Când o persoană care nu te cunoaşte îşi rupe de la gură să te ajute pe tine, îţi dai seama cât de orbi suntem când apreciem lucrurile fizice mai presus de cele cu adevărat importante."

Citeste si: CITEȘTE: Compatibilitatea zodiilor în căsătorie. Care sunt cuplurile de aur ale zodiacului?



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este chef Foa. „Mama e gospodina supremă. Nu ne ducea la restaurante, căci nu-și permitea, însă gătea în fiecare zi"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies