Cine este Bogdan Vlădău. "Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine!"

cine este bogdan vladau
Cine este Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău este una dintre cele mai urmărite persoane din showbiz ul românesc. Insă știați că acesta este pasionat de spiritualitate?

Aflați din rândurile următoare, cine este mai exact Bogdan Vlădău, ce vârstă are acesta, dar și cu ce se ocupă. În plus, descoperiți și câteva aspecte legate de viața sa personală.

 

Ce vârstă are Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău s-a născut pe data de 1 septembrie 1979. Prin urmare, acesta are frumoasa vârsta de 44 de ani.

Citește și: Cine este Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. „Nu o consider muncă pentru că îmi place atât de mult tot procesul, încât mi se pare chiar terapeutic să le fac.”

bogdan vladau sotie
Cine este Bogdan Vlădău[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cine este Anca Androne. "În film, din cauza presiunii, poți să te surprinzi că arzi niște etape și că faci, chiar și pentru tine, ceva incredibil!"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Cu ce se ocupă Bogdan Vlădău

In ceea ce privește cariera sa, se pare că Bogdan Vlădău a lucrat ca model încă din anul 1999, întâlnim dea lungul timpului nenumărați designer cunoscuți, printre care se află și Doina Levintza și Răzvan Ciobanu. Cu toate acestea, Bogdan Vlădău a reușit să ajungă în atenția publicului larg, odată cu participarea sa la o emisiune TV, din anul 2001.

Pe lângă pasiunea sa pentru modă, acesta este pasionat și de sport, așa cum se poate vedea și pe contul său de Instagram, acolo unde își ține comunitatea de aproape 2000 de urmăritori la curent cu activitățile sale de zi cu zi, postăm diverse fotografii și filmulețe.

Cu toate acestea, în momentul în care Bogdan Vlădău s-a întors din participarea sa la o emisiune TV plină de provocări, se pare că viața lui s-a transformat și-a început să fie din ce în ce mai atras de spiritualitate, ajungând să fie chiar organizator de retreat-uri

în jungla amazoniană.

De fapt de când eram mic am avut așa o înclinație către spiritualitate. Am avut senzația și simțeam cumva că trebuie să fie mai mult decât ce vedem noi cu ochiul liber. Dincolo de lumea asta materială suntem și energie, suntem și spirit și așa mai departe. Deci a început cumva de când eram mic, după aceea am început și am intrat mai profund în lumea asta prin ortodoxie.

Am fost la muntele Athos de câteva ori, după care am ajuns la șamanism, am ajuns și în Amazon, acolo am făcut practici cu șamanii, cu mai multe plante și remedii pe care le au ei acolo. Cam așa a început drumul. Acum, de câțiva ani, deja organizez eu retreat-uri acolo, duc oameni din România cu precădere, dar din toată lumea, în general. Am avut oameni și din Costa Rica ”,
a declarat Bogdan Vlădău.

bogdan vladau
Cine este Bogdan Vlădău[Sursa foto: Instagram]

Cine este Bogdan Vlădău

Bogdan Vlădău este o persoană apreciată și urmărită din showbiz-ul românesc. În plus, odată cu trecerea timpului, acesta a devenit și om de televiziune, dar și cântăreț. Acesta și-a cunoscut soția când se aflau la o petrecere.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Avea 18 ani împliniți când ne-am cunoscut. Era Facebook-ul atunci în vogă și am zis să-i scriu. Aveam vreo 32 de ani atunci. Mă știa lumea și încă eram foarte jucător pe piață. Am văzut-o pe Facebook și a început pur și simplu ca o glumă. I-am scris, nu mi-a răspuns foarte mult timp, cred că vreo două luni. La un moment dat mi-a răspuns ceva pe lângă subiect și am insistat. Până la urmă a acceptat.(...)

Cel puțin un an de zile ne-am jucat așa. Ea nu avea cum să ia ceva în serios la 18 ani. (…) La noi n-a început ca o nebunie. A crescut relația foarte frumos și nu s-a stins. Am crescut împreună din foarte multe puncte de vedere ”, a spus Bogdan Vlădău cu ceva vreme în urmă.

În ceea ce privește viața sa personală, Bogdan Vlădău este foarte împlinit și liniștit alături de familia sa, formată din Gina Chirilă și fetița lor, Katia. Soția sa a fost alături de el și este în continuare, susținându-l în proiectele pe care le deține dar și în pasiunile lui, iar în ciuda faptului că în unele momente aceasta poate să fie persoana matură și mai înțeleaptă din relație, se pare că aceasta este mai mică de vârstă ca Bogdan Vlădău, existând între ei o diferență de 15 ani.

Eu nu simt că ea e mai mică decât mine, pentru că este extrem de matură și are momente când este mai înțeleaptă ca mine. Eu sunt destul de licean în sinea mea, ceea ce poate că-mi aduce și un soi de relaxare, pe de-o parte ”, a declarat Bogdan Vlădău.

bogdan vladau sotie
Cine este Bogdan Vlădău[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este Dima Trofim. "Ca și orice om, am trecut și prin bune și prin rele!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies