Cine este bona copiilor lui Kate Middleton. Ce salariu are și ce studii a urmat

Kate Middleton si printul William
Cine este bona copiilor lui Kate Middleton. Ce salariu are și ce studii a urmat

Prințul William și Kate Middleton formează unul dintre cele mai apreciate cupluri regale, aceștia având și trei copii împreună.

Ducesa de Cambridge și soțul ei sunt extrem de dedicați în ceea ce privește educația celor mici, motiv pentru care au avut nevoie de un ajutor de nădejde.

Cine este bona copiilor lui William și Kate Middleton

Cei doi au angajat o bonă pentru a-i îngriji pe cei trei copii ai lor, Prințul George, Prințeșa Charlotte și mezinul familiei, Prințul Louis.

Maria Teresa Turrion Borrallo a fost angajată în anul 2014, atunci când prințul George avea doar opt luni. De asemenea, Kate le-ar fi spus apropiaților că Maria Teresa este „uimitoare”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Regina Elisabeta consumă acest aliment în fiecare zi, înainte de micul dejun! Cât costă și ce include desertul regal

Citeste si: Reguli alimentare stricte în familia regală britanică! Kate Middleton nu consumă niciodată aceste alimente

Ea este absolventa cursurilor de instruire de la Norland College, din Bath. Norland este cunoscut în întreaga lume, mulți dintre absolvenți lucrând pentru regalități.

Aceasta a devenit un membru important în cadrul familiei și a fost instruită pentru a prelua conducerea, atunci când cuplul regal este plecat.

Maria Teresa Turrion locuiește împreună cu familia Cambridge în Palatul Kensington și Anmer Hall. Maria Teresa Turrion are 41 de ani și s-a născut în Spania.

Câți bani câștigă Maria Teresa Turrion

Potrivit Mirror, o absolventă a Colegiului Norland primește în jur de 42.000 de lire sterline, iar cele cu mai multă experiență pot ajunge să câștige și până la 120.000 de lire sterline după mai mulți ani de practică.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

În episodul din această seară al serialului “Tablou de familie”, Azra trece prin momente de cumpănă Avocata vrea să își pedepsească soțul infidel

Anamaria Prodan, la un pas de un ACCIDENT VESTIMENTAR. Și-a etalat decolteul generos, la 51 de ani, într-o rochie decupată

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

VIDEO. Grasu XXL, ipostază rară! Artistul a izbucnit în lacrimi în fața publicului Neversea: "N-am vrut să vă emoționeze atât de tare pe toți, dar așa s-a întâmplat"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies