Cine este Brigitte Macron. Cum a început povestea de dragoste dintre ea și Emmanuel Macron

cine este brigitte macron
Cine este Brigitte Macron. Cum a început povestea de dragoste dintre ea și Emmanuel Macron

Emmanuel Macron este unul dintre cei mai apreciați președinți, iar soția sa, Brigittei Macron nu se lasă mai prejos. Știați că aceasta a fost profesoara sa în liceu?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact Brigitte Macron, cum a decurs cariera sa de succes până în prezent, dar și câteva aspecte importante legate de viața sa personală. În plus, descoperiți și cum a început povestea de dragoste dintre aceasta și Emmanuel Macron, președintele Republicii Franceze.

 

Cine este Brigitte Macron

Brigitte Macron, pe numele său întreg, Brigitte Marie-Claude Macron s-a născut pe data de 13 aprilie, în Amiens, Franța. Prin urmare, în prezent, are frumoasa vârstă de 69 de ani.

Aceasta este în prezent, profesoară de literatură încă din anul 2015, în cadrul Liceului Saint-Louis de Ganzague, din Paris. În ceea ce privește viața personală a acesteia, Brigitte Macron este soția președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

Părinții acesteia au fost proprietarii de cinci generații a Chocolateriei Trogneux, care a fost fondată în anul 1872, la Amiens. Această companie este în prezent cunoscută sub numele Jean Trogneux și este condusă de către Jean-Alexandre Trogneux.

viata personala a brigittei macron

Citeste si: Ce cifra de destin are VLADIMIR PUTIN. Ce spune despre el această cifră

 

Cariera de succes a Brigittei Macron

Brigitte Macron s-a ocupat în mare parte din cariera sa, de predarea literaturii și a limbilor franceze și latine. În anii 1980, aceasta a predat literatură la Colegiul Lucie-Berger din Strasbourg, iar în anii 1990, a predat limba franceză și latină, la Liceul La Porvidence din Amiens.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Aceasta a intrat și în domeniul politicii, în momentul în care a candidat în anul 1989, pentru consiliul local al localității Truchtersheim, însă fără succes. Atunci a fost singurul moment în care a candidat pentru o poziție politică. Cu toate acestea, Brigitte Macron a avut un rol important în campania soțului tău, acesta declarând după câștigarea președinției franceze, că soția lui va avea rolul pe care l-a avut întotdeauna pentru acesta și că nu o va ascunde de această lume în care a pășit încrezător.

brigitte macron wikipedia

Citeste si: Cum arată soția lui Viktor Medvedcuk, oligarhul rus capturat de ucraineni. Ce avere are și cine este el

 

Viața personală a Brigittei Macron

Brigitte Macron a fost căsătorită înainte, cu un bancher pe nume Andrè-Louis Auzière, cu care are și trei copii.

Unul dintre aceștia este Sèbastian Auzière (1975), altul a devenit un renumit cardiolog, pe numele său Laurence Auzière-Jourdan (1977), iar nu în ultimul rând, fiica sa Typhanie Auzière (1984).

Lucrurile par să se fi rupt la un moment dat în căsnicia lor, iar în anul 2006, Brigitte Macron a divorțat de Andrè-Louis Auzière, urmând ca în anul 2007, să se căsătorească cu Emmanuel Macron.

cariera de succes a brigittei macron

Citeste si: Cine sunt și cum arată cele două fiice ale lui Putin. „Nu discut niciodată despre familia mea cu nimeni”

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

 

Cum a început povestea de dragoste dintre ea și Emmanuel Macron

Povestea de dragoste a   Brigittei Macron și a președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron, a început din perioada în care aceasta preda limba franceză și latină, la Liceul La Porvidence, din Amiens, în anii 1990, iar președintele francez era fascinat de profesoara sa. Însă odată ce Brigitte Macron era la acea vreme căsătorită, nu exista încă o relație avansată între aceasta și Emmanuel Macron, mai ales că exista și o diferență de vârstă între cei doi.

Cu toate acestea, odată ce și-au făcut publică relația, cei doi au fost atent observați de către toată lumea. Motivul fiind legat de diferența de vârstă care există între cei doi, Brigitte Macron având 69 de ani, iar Emmanuel Macron, vârsta de 44 de ani.

La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus «Orice vei face, eu o să mă însor cu tine», iar pas cu pas, el a reuşit să spargă toate barierele, cu răbdare, în toate modurile posibile. Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon”,  a declarat  Brigitte Macron  într-un interviu.

Soții Macron și-au trăit frumoasa poveste de iubire la distanță timp de aproximativ 13 ani, însă în anul 2007, cei doi au decis să se căsătorească, iar de atunci sunt practic de nedespărțit. Cu toate că oponenții lui Emmnuel Macron au crezut că relația celor doi îi va dăuna carierei sale politice, acest aspect s-a dovedit ca fiind chiar contrar, iar prezența Brigittei Macron a fost întotdeauna de bun augur pentru acesta.

„Atât timp cât suntem împreună, totul va fi bine. Suntem norocoşi că ne-am întâlnit. Legătura dintre noi a fost instantă, din prima zi, a fost evident. Oamenii nu înţeleg, pentru că societatea noastră pune preţ pe individualism”,  a povestit Brigitte Macron.

cum a inceput povestea de dragoste dintre brigitte macron si emmanuel macron

Citeste si: Președintele Zelenski, mesaj emoționant pentru soția sa: „Îmi pare rău”



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Emmanuel Macron, testat pozitiv pentru COVID-19! Ce mesaj i-a transmis Klaus Iohannis

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies