Cine este Brigitte Pastramă. “Am reușit să acceptăm faptul că nu suntem perfecți”

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă

Află din rândurile următoare cine este și cu ce se ocupă Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă este cunoscută în showbizul românesc ca fiind fosta soție a lui Ilie Năstase și a doua parteneră a lui Florin Pastramă. Vedeta este de origine din Arad, iar înainte să fie căsătorită cu fostul mare tenismen, aceasta a avut două căsnicii, din care au rezultat doi copii. Viața ei nu a fost atât de roz pe cât s-ar crede sau pe cât se observă din toate postările pe care le are în online, deoarece a fost încercată de foarte multe obstacole ale vieții.

Aceasta și-a pierdut primul soț la scurt timp după căsătorie, iar povestea de dragoste cu Ilie Năstase a fost și ea una destul de tumultoasă, ajungând într-un final ca cei doi să se despartă. După foarte multe încercări de a-și găsi drumul, aceasta a făcut și o schimbare majoră care avea să-i aducă liniște și care să o bucure. A abandonat catolicismul și adoptat credință penticostală, o schimbare care a adus în viața ei mult bine, spunând de foarte multe ori că nu poate să facă nimic fără Dumnezeu.
Mulțumește de fiecare dată pentru toate lucrurile pe care le-a avut de învățat, iar atunci când are de luat o decizie importantă, apelează la divinitate pentru a-i oferi soluția cea mai bună.

Anul 2023 a început cu o schimbare pentru vedetă, deoarece s-a mutat în Dubai pentru o perioadă de timp. Acum se împarte între a doua casă și România și a recunoscut că face sacrificii destul de mari  pentru ca totul să iasă cum trebuie și afacerile să aibă și mai mult profit.

Acolo, vedeta și-a achiziționat și o casă de care se bucură în prezent.  „Ne-am deschis o firmă și facem design interior și renovări. Facem ceea ce am făcut și în România și ne vin foarte mulți bani pe care să îi investești ca să îți meargă foarte bine acolo. Dacă nu ai, faci doar cât să supraviețuiești, sincer. Chiar dacă mâna de lucru este mult mai ieftină ca în România și materia primă, sunt și foarte mulți oameni care vin acolo să își facă afaceri și oferă poate un produs pe care eu nu-l pot să-l oferă.
Oferă o promisiune a ceva care niciodată nu o să se realizeze. Noi fiind și penticostali, pocăiți, noi nu vrem să mințim, nu putem să spunem că dăm ceva la un preț și apoi să mai cerem o altă sumă de bani. Chestia asta se cam practică acolo în domeniul în care noi ne-am făcut businessul așa că ne este puțin greu. Am renovat, am avut câteva proiecte pe care le-am făcut, dar consider că dacă le-am fi făcut în Europa, în România, am fi câștigat de trei ori mai mult și ar fi fost mult mai ușor”,
a
dezvăluit Brigitte Pastramă, în cadrul unui interviu.

Cum arată viața amoroasă a lui Brigitte Pastramă

Citește și: Brigitte Pastramă vorbește despre copiii săi! Cu ce se ocupă fiul său? „A făcut să am foarte mult de tras cu el. A fost un pic rebel. Fiul meu are apartament separat.”

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Brigitte Pastramă și Florin Pastramă
Brigitte Pastramă și Florin Pastramă[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Brigitte Pastramă, dezvăluiri neașteptate despre soțul său! Ce l-a împiedicat pe Florin Pastramă să se uite la alte femei: „El nu se duce să caute alinare la o femeie, ci a căutat la Dumnezeu.”

Citește și: Virginia aduce furtuna în relația dintre Alexandra și Gagea! „Noi mai suntem împreună sau nu?”. Aflați ce discuții se vor isca marți, 17 septembrie, într-un nou episod din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Soțul Deliei, prima victimă a "Șacalului", dezvăluiri șocante! Gafa URIAȘĂ a polițiștilor- stirilekanald.ro

Brigitte și Florin Pastramă s-au cunoscut în 2019, în cadrul filmărilor unei emisiuni TV, unde erau concurenți. După ce s-au îndrăgostit, au decis să se căsătorească și formează un cuplu solid, bazat pe iubire, respect și credință. Soțul acesteia este născut în București și are o licență în Drept, iar în prezent se ocupă de imobiliare, având și afaceri împreună cu soția lui. Cei doi sunt uniți atât la bine, cât și la greu, iar inclusiv  relația lor a trecut prin obstacole. În cadrul unui interviu, Brigitte a spus că și-a putut găsi drumul cu ajutorul divinității, rugându-se în fiecare dimineață. Cei doi se roagă în fiecare zi, reușind să treacă împreună peste fiecare problemă.  “Am reușit să trecem peste probleme, am reușit să acceptăm faptul că nu suntem perfecți, cu faptul că suntem supuși greșelilor, faptul că există mândrie. Dumnezeu a spus că bărbatul și femeia vor deveni același trup. Atunci, dacă el este nervos, eu, care am și o mândrie foarte mare încă, trebuie să calc cumva pe mândria aia și la un moment dat să cedez eu. Îmi dau seama că el este mai slab, de mai puțin timp pe calea credinței și mă rog eu pentru el ca Dumnezeu să schimbe ceea ce omul nu poate să schimbe.”, a adăugat Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă
Brigitte Pastramă[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Brigitte Pastramă vorbește despre momentul în care s-a botezat la 33 de ani: „M-am gândit ce caut eu, netrebnica și păcătoasa de mine, lângă acești oameni! Îi vedeam pe toți îngeri.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Robi și Teodora, discuții departe de ochii colegilor din casă. Ce și-au spus cei doi. “Nu cred că am pus presiune pe tine.”

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies