Cine este Burlacul 2021? S-a aflat numele celui mai râvnit bărbat!

Andi Constantin
Andi Constantin este Burlacul 2021

În curând va începe cel de-al șaselea sezon al emisiunii Burlacul, care va fi difuzat pe Antena 1, iar protagonistul show-ului este...

Burlacul 2021. Andi Constantin este Burlacul care își va căuta aleasa în cel mai fierbinte show al momentului. Tânărul este multiplu campion la fitness și antreprenor, iar în curând va porni în cea mai frumoasă aventură a vieții lui, la finele căreia speră că își va găsi jumătatea.

Burlacul Andi Constantin va cunoaște 25 de pretendente, alături de care va porni într-o călătorie inedită, plină de provocări fierbinți.

Locațiile în care vor ajunge sunt pline de mister, dar cert este că nu vor rămâne doar în România, ci vor străbate și Turcia.

Burlacul 2021. Cine este Burlacul Andi Constantin?

Andi Constantin este Burlacul
Andi Constantin este Burlacul 2021[Sursa foto: Facebook]

Multă lume l-a putut urmări pe Andi în diverse show-uri de televiziune, însă puțini îl cunosc cu adevărat. Bărbatul a declarat că se simte mai pregătit ca niciodată să trăiască aventura vieții lui și nu exclude deloc ideea de însurătoare: „Plec la drum cu gândul să mă însor!”, spune Burlacul.

Citeste si: Andy de la Survivor și Cristi, prietenul lui cel mai bun, concurenți la Puterea Dragostei? „Ella e pentru tine!”

Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, se descrie Andi.

Râvnitul Burlac a mărturisit că este în punctul în care își dorește să se stabilească și să se așeze la casa lui, adăugând că această oportunitate a venit în viața lui în cel mai bun moment.

Citeste si: Cristina Șișcanu îi pune la zid pe Elena Ionescu şi pe Andi! Ce s-a întâmplat, de fapt, la Survivor România

„Nu am avut foarte multe iubite pentru că nu mi s-a câștigat încrederea de foarte multe ori. Îmi doresc să am o relație stabilă, să am o familie.

Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii.

Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!, a mai spus Andi Constantin.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

 

 

 

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cosmina Adam, asistenta de la Acces direct, despărțire cu scântei! „Nu mai avem ce să ne spunem!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Cristi Borcea, următorul invitat la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, marți, 19 ianuarie, de la ora 22:15, la Kanal D  

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies