Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). „Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf"

Cine este Bursucu
Cine este Bursucu

Adrian Cristea, cunoscut de publicul larg sub numele de Bursucu, a prezentat emisiunea fenomen de la Kanal D, „Teo Show”. Este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Află, în rândurile de mai jos, câți ani are Bursucu, cine este iubita lui și câți copii are.

Născut la 27 februarie 1987, Adrian Cristea se numără astăzi printre cele mai iubite personalități de la noi din țară. Lumea îl știe sub numele de Bursucu, însă puține persoane știu de la ce vine această poreclă. Ei bine, acest nume l-a „câștigat” încă de pe vremea când  era coregraf la emisiunea „Dansez pentru tine”, acolo unde s-a și lansat în televiziune.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este GEORGE TĂNASE. Biografie: data nașterii, vârsta, studii, relații amoroase

Cine este Bursucu
Cine este Bursucu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Bursucu

Prezentatorul de la Kanal D își amintește cu mare drag de acea perioadă și mărturisește, în spirit de glumă, că ar fi mai bine să își treacă numele de „Bursucu” în buletin, căci oricum toată lumea i se adresează astfel.

„Este un apelativ pe care l-am “câștigat” pe vremea când eram dansator și coregraf la o altă emisiune TV.

Toți din echipă aveam câte o poreclă de acest gen: Bursucu, Căprioara, Furnica. Nu știu exact care este explicația acestei porecle. Nu am crezut inițial că mi se potrivește atât de bine.

Acum chiar iau în considerare să trec această poreclă în buletin. Pe vremea aia exista Bursucu’ în fotbal, în persoana lui Dan Petrescu. În lumea muzicii este Dan Bursuc. Trebuia să existe unul și în lumea televiziunii”, a

declarat Bursucu intr-un interviu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Adrian Cristea, alias Bursucu, a cochetat încă de la o vârstă fragedă cu televiziunea. Acesta avea doar 7 ani când s-a înscris la grupul Meloritm, de la Palatul Copiilor din București, perioadă în care a și apărut pentru prima dată la TV. La 12 ani, Buruscu s-a înscris la o școală de dans, astfel că pasiunea, talentul și efortul depus i-au fost recunoscute prin numeroase  trofee și medalii.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este IULIA ALBU. Biografie: data nașterii, vârstă, copilărie, căsătorie, carieră, relație actuală

Cine este Bursucu
Cine este Bursucu[Sursa foto: Instagram]

Cine este iubita lui Bursucu

La 34 de ani, Adrian Cristea este împlinit atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Bursucu se află într-o relație de 8 ani cu o tânără din Constanța, pe care o ține ascunsă de ochii curioșilor.

Tânăra are funcția de manager a celui mai mare parc de distracții din Mamaia și este mamă a două fetițe: Alesia, ce provine dintr-o relație anterioară, și Maya, fiica ei și al lui Bursucu.

Fostul iubit al Andreei, partenera de viață a prezentatorului de la Kanal D, a murit pe când fiica lor avea doar trei anișori.

„Este o fată tare frumoasă și foarte deșteaptă.

Ne înțelegem foarte bine, e o fată cu totul și cu totul deosebită. Nici nu avea cum sa fie altfel, având în vedere ce mamă extraordinară are”, spunea acum ceva timp Bursucu despre fiica lui vitregă, Alesia.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este DRAGOȘ BUCUR. Biografie: data nașterii, vârstă, căsătorie, copii

Cine este Bursucu
Cine este Bursucu[Sursa foto: Instagram]

Bursucu, prezentator la „Dimineața cu noi”

Bursucu,  Viviana Sposub  şi George Tănase vor fi alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, cu informaţii relaxate, glume ca între prieteni, sfaturi din partea unor specialişti în diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul, sănătatea. Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele sau intervenţiile realizate special pentru „Dimineaţa cu noi”, comentarii referitoare la cele mai bizare ştiri ale zilei, muzica bună, invitaţii aleşi pe sprânceană şi multe alte suprize ce aşteaptă să fie dezvăluite.

„Mă simt privilegiat să am această misiune zilnică, aceea de a-i face pe cei de acasă să înceapă ziua cât mai bine. Cum te trezești dimineață așa îți va merge până seară, așa că vom face în așa fel încât zilele să le fie telespectatorilor mai frumoase, râsul mai sănătos, iar veștile cât mai utile! Îmi doresc să aflăm împreună cum să ne facem viață mai frumoasă, mai relaxată. E un proiect în care cred foarte mult, o nouă etapă în carieră mea și abia aștept să mă întâlnesc cu telespectatorii matinali”, a declarat Bursucu.

Din 7 martie 2022, „Dimineaţa cu noi” îţi aduce energia şi voia bună în casă, de luni până vineri, de la ora 08:00, la Kanal D!



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cine este Andreea Bălan. "Am doi copii minunați!"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies