Cine este CABRAL. „Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo"

Cine este Cabral
Cine este Cabral și cum a devenit cunoscut

Câți copii are Cabral, cu cine a fost căsătorit și cum a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori TV.

Cabral este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. Descoperă în articolul de mai jos cine este și cum a devenit celebru în țara noastră, dar și în străinătate. Cabral Neculai Ibacka s-a născut pe 4 octombrie 1977 în București, România, părinții săi fiind Argentina Boldea și Alexandre Ibacka.

Cine este Cabral

Cati copii are cabral

Cum a arătat copilăria lui Cabral

Tatăl său, de origine congoleză, a venit în România pentru a studia și s-a îndrăgostit de Argentina Boldea. Absolvent al unei universități din București, tatăl lui Cabral a ajuns Ministru al Sănătății în Congo-Brazaville.

Bărbatul a plecat în țara lui natală, pe când Cabral avea numai câteva săptămâni de viață. Timp de 13 ani, Cabral nu a ținut legătura cu el.

„Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi.

Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar.”, a scris Cabral pe blogul său.

Pe când avea 28 de ani, Cabral a decis să își sune tatăl pentru prima oară și au reușit să vorbească zile la rând despre cealaltă familie pe care el nu o cunoscuse niciodată.

„Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…).

Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”,
a mai adăugat prezentatorul TV.

În 2011, bărbatul a venit la nunta lui Cabral cu Andreea Pătrașcu, alături de doi dintre frații săi din Congo. Mama lui Cabral s-a căsătorit cu Mircea și a venit pe lume la scurt timp Artemis, sora lui Cabral.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Sora lui Cabral
Sora lui Cabral este mai mică decât acesta cu 6 ani[Sursa foto: Facebook]

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit, boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui. Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial”, spunea Cabral în urmă cu ceva vreme.

Tatăl lui Cabral
Tatăl lui Cabral este cel care l-a îndrumat către sport[Sursa foto: Facebook]


Artemis era în 2020 director al unei fundații din România și este extrem de apropiată de fratele său.

Încă din copilărie, Cabral a fost extrem de pasionat de sport, așa că părinții săi l-au susținut să facă sport de performanță. În 1994 a devenit vicecampion european la kickboxing, dar s-a specializat și în Tae Bo și Muay Thai. A absolvit Liceul Teoretic Decebal și Facultatea de Sport din cadrul Universității Ecologice.

Viața personală a lui Cabral

Între 2000 și 2006, Cabral a fost căsătorit cu Luana Mitran, cu care are o fetiță pe nume Inoke. Adolescenta este deja la o facultate renumită din străinătate. Cabral și Luana au divorțat, iar în 2007, Cabral a cunoscut-o pe Andreea Pătrașcu. Cei doi au fost colegi pe platourile de la „Inimă de țigan” și și-au dat seama că se plac.

Citeste si: Cabral Ibacka a publicat o fotografie cu Inoke, fiica lui cea mare! Poză rară cu adolescenta

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Eu și Cabral lucram destul de puțin împreună la acel proiect în care am primit eu primul rol din viață. Ne-am îndrăgostit, dar nu la prima vedere, cum spune el. El a fost interesat de carcasă. Dragostea a crescut în timp. Mi-a mâncat tinerețile. Amuzamentul ne-a ținut aproape”, spunea Andreea într-un interviu.

Din povestea lor de dragoste s-au născut doi copii, Namiko și Tiago. Namiko a venit pe lume în 2018, iar  Tiago în 2021.

Cati copii are Cabral
Cabral are 3 copii[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Andreea Ibacka, primele declarații după ce a născut! Vedeta a vorbit chiar de pe patul de spital: „Suntem mega fericiți”

„Gata. Totul bine. E băiat și e bine. Andreea Ibacka e bine și ea. Eu sunt acasă cu Namiko. Și vă mulțumesc din inima meu pentru toate urările pe care le-ați aruncat către noi azi. Și pe care vi le întorc cu drag. P.S. E a treia oară. Și tot leșinat și plâns, plin de muci și vălelei sunt…”, a scris Cabral pe contul său de Facebook.

Cariera lui Cabral

În 1998, Cabral și-a început cariera artistică la emisiunea „Roata de rezervă”, apoi a prezentat „Impact”, „Banc Show” și „Vara fără limite”. Din anul 2000, a început să prezinte emisiunea „Poveștiri adevărate”, iar din 2007 i s-a alăturat și Mircea Solcanu.
În anul 2005, Cabral a primit un rol în miniserialul „Băieți buni”, apoi a continuat cariera artoricească în telenovelele românești „Păcatele Evei”, „Iubire ca în filme”, „Inimă de țigan”, „Regina” și „State de România”.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Cabral și Andreea Ibacka, părinți pentru a doua oară!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies