Cine este câștigătorul Ferma 2020. Surpriză de proporții pentru fani

Cine câștigă Ferma
Cine câștigă Ferma 2020

Iată cine câștigă marele premiu în valoare de 50000 de Euro și marele trofeu al emisiunii, potrivit ultimelor zvonuri.

Veste neașteptată despre emisiunea „Ferma. Orășeni versus săteni”. S-a aflat cine este marele câștigător al emisiunii moderate de Mihaela Rădulescu.

Noul sezon a adus în fața telespectatorilor două tabere: săteni versus orășeni. După ce Andreea Antonescu a intrat în casă zilele trecute și a reușit deja să creeze multă zarvă între concurenți, un alt concurent surpriză a reușit să strice liniștea casei.

Fanii emisiunii deja au început să speculeze cine ar putea să fie câștigătorul emisiunii.

George Burcea și frații Stoica sunt printre favoriții emisiunii, însă altcineva reușește să plece acasă cu trofeul și cu marele premiu.

Potrivit cancan.ro, Augustin Viziru urmează să intre în concurs, la cinci ani după ce a ratat la mustață câștigarea marelui premiu, atunci când s-a accidentat grav la mână.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

De altfel, în promo-ul emisiunii, telespectatorii află că intră un nou concurent în competiție.

După ce a ratat finala din anul 2015 a emisiunii, în urma unei accidentări grave, actorul ar fi marele învingător al ediției de anul acesta.

Augustin Viziru a suferit un grav accident în 2015

Acum cinci ani, Augustin Viziru s-a tăiat la mână cu un topor și a fost nevoit să urmeze tratamente pentru recuperare o lungă perioadă de timp, fapt care i-a afectat și cariera de jucător de biliard.

Augustin Viziru, câștigătorul emisiunii Ferma
Augustin Viziru ar fi câștigat marele premiu[Sursa foto: Facebook]

„Mâna e OK, merge bine, funcționează, numai că nu simt două degete. Nu vor să-și revină, mă încurcă foarte mult în proiectul meu cu biliardul. Sincer, mă jenează din ce în ce mai tare. Sper să fie o chestie psihică și să reușesc să trec peste ea și să joc la nivelul la care vreau să joc eu”, povestea Viziru la acel moment.

La începutul anului, Augustin Viziru a participat la emisiunea Survivor, unde a rezistat timp de câteva săptămâni. La ieșirea din concurs, fratele lui Lucian Viziru a recunoscut că va fi tată și că abia așteaptă să își cunoască fetița.

Sursa: cancan.ro.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Anna Lesko, dezvăluiri neașteptate despre noaptea petrecută cu George Piștereanu: „M-a distrus, M-a violat!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies