Cine este Cătălin Cazacu. „Nu s-a lipit de el fotbalul și a sărit pe motociclete”

Cine este Catalin Cazacu
Cine este Catalin Cazacu

Cătălin Cazacu este o personalitate foarte cunoscută în lumea mondenă românească, însă puțini știu ce se ascunde în spatele camerelor de filmat. Află cine este Cătălin Cazacu, ce meserie a avut înainte și cu cine s-a iubit.

Cătălin Cazacu se numără printre cele mai cunoscute și apreciate personalități de la noi din țară, are o carieră de invidiat și o mulțime de fani care îl urmăresc la orice pas. Iată cum arată copilăria campionului la motociclism, cu cine s-a iubit, câți copii are și cine este actuala lui iubită.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este DANI OȚIL. Biografie: data nasterii, varsta, ocupație, relații, copii

Cine este Catalin Cazacu
Cine este Catalin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Cine este Cătălin Cazacu

S-a născut pe 11 mai 1984, în Timișoara, dar până la motociclismul de performanță, Cătălin Cazacu a făcut parte dintr-o echipă de fotbal. Primii șapte ani din viață i-a petrecut la Brașov, la bunici, dat fiind faptul că părinții săi au avut mereu locuri de muncă solicitante.

„Putina lume știe că a început cu fotbalul, nu cu motociclismul.

Am găsit o poză de-a lui de când avea vreo șapte ani, cu echipa Poli Timișoara. A fost în Olanda, acolo a luat diplomă pentru cel mai tânăr concurent. După aceea, a fost în Franța cu echipă de fotbal de juniori, a fost și în Germania. Dar nu s-a lipit de el fotbalul și a sărit pe motociclete”, a povestit mama lui în urmă cu mai mult timp.

La vârsta de doar 18 ani, Cătălin Cazacu și-a deschis prima lui afacere, mai exact un club într-un spațiu închiriat din Timișoara. Pentru că participa des la concursurile de motociclism în afară țării, Cătălin a trebuit să își să vândă afacerea, însă nu a fost o mare pierdere pentru el, căci spiritul de antreprenor l-a urmărit și mai apoi. Cătălin Cazacu deține în prezent o firmă  de pază cu aproape 100 de angajați.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: CITEȘTE: Cine este RUBY. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, iubit

Cine este Catalin Cazacu
Cine este Catalin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

Cu cine s-a aflat într-o relație Cătălin Cazacu

De-a lungul timpului, Cătălin Cazacu a avut numeroase relații cu femei frumoase și celebre, însă destinul nu l-a îndrumat și către altar, deși și-ar fi dorit acest lucru.

Campionul la motociclism a fost într-o relație cu interpreta de muzică populară Nicoleta Delinescu, cea care l-a și făcut tătic pentru prima oară. Cătălin Cazacu și Nicoleta Delinescu au împreună un fiu, pe nume Andrei, care se află acum în custodia mamei. Campionul la motociclism a cerut-o în căsătorie pe frumoasa artistă, însă aceasta a refuzat la vremea respectivă, declarând ulterior că nu se simțea pregătită pentru acest pas important în viață.

De asemenea, Cătălin Cazacu s-a iubit și cu Ilinca Obădescu, însă doar pentru câteva luni, căci au decis să meargă pe drumuri separate. El a fost și cu Maria Simion, dar nici relația cu frumoasa blondă nu a durat.

Campionul la motociclism a format un cuplu și cu Brigitte Pastramă, iar mai apoi în spațiul public au apărut și zvonurile conform cărora el ar fi fost motivul divorțului dintre ea și Ilie Năstase.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este Ramona Olaru. Biografie: nume real, data nașterii, vârstă, studii, carieră, relații

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cine este iubita lui Cătălin Cazacu

Cătălin Cazacu formează în prezent un cuplu cu Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. În urmă cu doar câteva luni, cei doi au fost plecați într-o vacanță în Zanzibar, acolo unde au petrecut clipe de neuitat unul în compania celuilalt.

Cine este Catalin Cazacu
Cine este Catalin Cazacu[Sursa foto: Instagram]

„Cu adevărat trăim o perioadă frumoasă și se vede pe noi chestia asta”, a spus Cătălin Cazacu.

Mai mult decât atât, cei doi s-au gândit deja să își întemeieze o familie împreună, semn că lucrurile în relația lor amoroasă merg mai bine ca niciodată.

„Noi vrem un copil. Vrem treaba asta cât mai curând. Pot să spun că muncim, fiecare cum poate și cât poate, de cele mai multe ori împreună”, a declarat Ramona Olaru.

 


Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cine este CARMEN BRUMĂ. “Am avut o copilărie frumoasă, pe care am petrecut-o într-un sat de pescari de pe malul Dunării"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies