Cine este Cătălin Cîrstoiu. " Eu sunt un tată extraordinar. Sunt un tată cum mi-aș dori să fie orice tată față de copilul lui."

Cătălin Cîrstoiu
Cătălin Cîrstoiu

Iată, din rânurile următoare, cine este Cătălin Cîrstoiu.

Cătălin Florin Cîrstoiu este un medic ortoped român, care din 2020 ocupă funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență București. A mai deținut această poziție între anii 2009 și 2016 iar, de asemenea, este decan al Facultății de Medicină din cadrul Universității de medicină și Farmacie “Carol Davila” din București. A absolvit Colegiul Național Liceal “Zinca Golescu” din Pitești, apoi a urmat Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din Capitală.

În cariera sa, medicul a fost șeful secției de ortopedie și traumatologie la Spitalul Universitar de Urgență, iar acum a intrat în atenția publicului după ce a candidat pentru funcția de primar general al Primăriei Municipiului București, dar a fost retras din alegeri pe data de 22 aprilie 2024. Când vine vorba de venituri și terenul deținute, acesta împreună cu soția lui nu stau rău deloc la acest capitol, deoarece ulterior completării declarației de avere, veniturile salariale anuale au fost în cuantum de 450.
645 de lei, iar de la Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București a încasat anual 224. 575 de lei. Soția acestuia este, de asemenea, medic la Spitalul universitar de Urgență București. Cătălin Cîrstoiu este licențiat în chirurgie endoscopica, are un master în managementul sănătății publice, iar de-a lungul carierei sale a fost preparator universitar, asistent universitar, iar mai apoi conferențiar universitar. A urmat nu mai puțin de 52 de cursuri postuniversitare.

Cătălin Cîrstoiu, despre lupta cu boala neștiută

Citește și: Cine este Dumitru Constantin Dulcan. "Dacă vreți să vă vindecați o boală, scoateți din minte ideea de boală. Starea psihică are o chimie."

Cătălin Cîrstoiu
Cătălin Cîrstoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cătălin Cîrstoiu, candidat la Primăria Capitalei, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Puțini știu că medicul a fost diagnosticat cu o boală grea la vârsta de 33 de ani, subiect despre care a evitat să vorbească pentru a nu da curs anumitor interpretări. După ce a ajuns să învingă această boală, medicul a început să facă mai multe demersuri pentru bolnavii de cancer din Capitală, iar unul dintre acestea reprezintă și inaugurarea unei secții de oncologie la Spitalul Universitar, precum și crearea unui buncăr de radiologie.

Acum ceva timp, în cadrul unui interviu, a mărturisit că a ezitat să vorbească despre această boală pentru a nu-și crea profundă insatisfacție, însă în tot acel timp a încercat să construiască ceva pentru bolnavi care se confruntau cu același diagnostic. Cât despre viața politică și dorința de a intra în această sferă, medicului nu este străină, deoarece tatăl său a fost deputat două mandate, iar străbunicul său a fost fiul adoptiv al lui Ion Mihalache.
„Aveam 33 de ani, la vârsta aia oamenii au alte gânduri. Nu am vorbit despre asta, folosind boala mea pentru a face ceva, din contră. Eu am folosit acel moment, pentru mine personal un moment prost, un moment care mi-a creat profunde insatisfacţii, l-am folosit pentru a încerca să construiesc ceva şi cât am putut eu la Spitalul Universitar am făcut o secţie de oncologie, un buncăr de radioterapie, am încercat să le dau oamenilor şansa.”,
a spus Cătălin Cîrstoiu.

Cătălin Cîrstoiu, despre familie și viața de tată

Cătălin Cîrstoiu
Cătălin Cîrstoiu[Sursa foto: Facebook]

Cătălin Cîrstoiu se mândrește cu o carieră impresionantă, dar și cu o familie frumoasă. De aproape trei decenii el este căsătorit cu Monica, o fostă colegă de liceu, care este medic ginecolog și se află în conducerea secției Obstretică-Ginecologie din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București. Cei doi au obținut mai multe competențe de-a lungul timpului, dar cât despre viața de familie, pe care au ținut-o uneori departe de lumina reflectoarelor, cei doi se pot mândri și cu un copil, în vârstă de cinci ani. Are și 22 de copii botezați, toți proveniți din sarcinile urmărite de soția lui. Cu privire la propriul copil, recunoaște că a venit în viața lor destul de târziu, mărturisește că este un tată extraordinar și că pune de fiecare dată baze solide în educația copilului său. Încearcă să îl ducă la diferite activități, pentru a-l include în sfera culturală și artistică a orașului, deoarece vrea să treacă prin toate mediile și să se formeze complex.

„Sigur, e o diferență de vârstă mare între mine și copilul meu. Eu am făcut copilul acesta… a venit în viața noastră mai târziu. Vă dați seama că nu e ușor agreabil când te plimb cu un copil de 5 ani, tu cu părul alb în cap și oamenii cred că ești bunicul, nu tatăl. Eu sunt un tată extraordinar. Sunt un tată cum mi-aș dori să fie orice tată față de copilul lui. Eu pun baza într-o educație solidă a copilului meu, pentru că l-am învățat să planteze o floare, ceea ce cred că face orice părinte. L-am învățat să meargă în parc, să meargă pe jos, l-am învățat să asculte muzică, orice fel de muzică. L-am luat și l-am dus la operă, am fost cu el la teatru, bine adaptat vârstei lui. Însă eu cred că un copil trebuie să pătrundă în toate mediile, să se formeze complex. L-am adus în spital. A interacționat cu oameni, asta este foarte important pentru un copil astăzi să învețe lucrurile care țin de baza unei educații, unei educații adaptate vârstei”, a declarat Cătălin Cîrstoiu potrivit unui interviu.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cătălin Cîrstoiu
Cătălin Cîrstoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Dumitru Constantin Dulcan. "Dacă vreți să vă vindecați o boală, scoateți din minte ideea de boală. Starea psihică are o chimie. "

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies