Cine este Catrinel Sandu. „Îmi place foarte tare ceea ce fac!”

cine este catrinel sandu
Cine este Catrinel Sandu

Catrinel Sandu este una din vedetele care au făcut furori pe micile ecrane, la începutul anilor 2000. Deși se bucura de faimă în țara natală, vedeta a ales să se mute în SUA, în urmă cu peste 10 ani.

Descoperă în rândurile de mai jos cine este Catrinel Sandu, ce vârstă are, cu ce se ocupă, dar și detalii surprinzătoare din viața sa privată.

Ce vârstă are Catrinel Sandu

catrinel sandu
Catrinel Sandu[Sursa foto: Instagram]

Până la vârsta de 46 de ani, frumoasa blondină a reușit să își clădească o carieră și o familie. A urmat cursurile Liceului de Coregrafie din București și încă din adolescență a colaborat cu Opera Română.

Încă din timpul facultății, Catrinel a fost reporter, iar ulterior a intrat în lumea televiziunii, fie prezentând emisiuni, fie având rolul de coregraf sau chiar dansatoare, la una din cele mai populare emisiuni de la vremea aceea.

Catrinel Sandu și Gabriel Trifu

catrinel sandu biografie
Catrinel Sandu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În anul 2006, Catrinel s-a căsătorit cu Gabriel Trifu, iar după un an s-au mutat în America, pentru a trăi o viață mai bună. Cei doi au două fetițe în vârstă de 13 și 10 ani, Sara și Lara. Din nefericire, vedeta și tenismenul au pus punct relației, după 11 ani de căsnicie. Catrinel a dat vestea în mediul online și a mărturisit că motivul separării a fost infidelitatea soțului ei.

În trecut vedeta a fost împreună cu Lucian Viziru. Și actorul a fost infidel cu frumoasa blondină, înșelând-o chiar cu o prietenă apropiată.

Altfel reacționezi la 20, la 30 de ani și altfel aș reacționa eu acum la 40 de ani. Eu la chestii din astea sunt foarte doamnă, nu știu de ce. Nu mă blochez, dar nu răspund cu aceeași monedă. Am avut o singură discuție cu ea...

Am zis că fiecare se merită pe fiecare, cum îți așterni, așa dormi, cu Dumnezeu înainte, karma nu iartă pe nimeni și la revedere. ”, a declarat vedeta.

Catrinel Sandu s-a recăsătorit

catrinel sandu sot
Catrinel și soțul ei[Sursa foto: Instagram]

În anul 2019, Catrinel și-a unit sufletul cu unu american pe nume Steve. Deși sunt într-o relație de 7 ani, cei doi s-au căsătorit în urmă cu 4 ani.

Cununia religioasă a celor doi a fost una restrânsă și discretă, iar Catrinel a ales o rochie de mireasă cu dantelă și spatele gol. Bărbatul are o carieră de succes, fiind stomatolog. Steve are și el doi copii din fosta căsnicie, astfel că dansatoarea se bucură de o familie numeroasă.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Viața mea decurge frumos și lin, și cum nici nu am visat, poate, vreodată! Suntem foarte fericiți, suntem liniștiți. Ne înțelegem minunat. Am un soț extraordinar, care este și cel mai bun prieten al meu. Exact genul de partener pe care nu credeam că o să îl întâlnesc vreodată sau că o să am eu parte de așa ceva. Pur și simplu ne completăm din toate punctele de vedere.

Este sprijinul meu, dragostea mea. Și atunci când doi oameni se înțeleg bine și frumos, pot să construiască lucruri minunate împreună și să aibă o familie frumoasă”, a povestit Catrinel Sandu.

Cu ce se ocupă Catrinel Sandu

Deși a fost câțiva ani în lumina reflectoarelor, Catrinel a ieșit din lumea televiziunii, de când s-a mutat din țară. În prezent, blondina este profesoară de dans și este foarte fericită pentru decizia pe care a luat-o.

Este una dintre cele mai mari școli de arte din zonă. Acolo predau, lucrez în fiecare zi, de dimineață până seara. Am foarte multe rezultate frumoase, foarte multe spectacole. Din păcate, în această perioadă totul este online. Eu merg fizic la școală, predau, dar toate spectacolele și evenimentele noastre se țin online. Dar îmi place foarte tare ceea ce fac. Sunt foarte fericită .”, a mărturisit vedeta.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cine este Ștefan Bănică Jr. „Liceenii pentru mine a fost mai mult decât un film. A devenit un buletin de identitate”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies