Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă
Cine este cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram? E idolul femeilor și sigur ai văzut cel puțin un film în care joacă

Cel mai bine plătit om din lume de pe Instagram este un actor celebru. Agenția Hopper HQ a anunțat că acesta a depășit-o la încasări pe Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim Kardashian.

Dwayne Johnson este cel mai bine plătit om de pe Instagram. Hopper HQ, o firmă specializată pe social media marketing, a calculat că încasările primite de celebrul actor depășesc un milion de dolari pentru o singură postare sponsorizată.

Dwayne ”The Rock” Johnson, regele încasărilor pe Instagram

În vârstă de 48 de ani, Dwayne „The Rock” Johnson a reușit să o surclaseze pe Kylie Jenner în ceea ce privește banii câștigați pe Instagram.

Pentru fiecare postare care este sponsorizată, actorul din ”Jumanji: The Next Level” primește 1.015.000 de dolari.

Sora lui Kim Kardashian, care a picat pe locul 2, câștigă 986.000 de dolari, în timp ce podiumul este completat de un sportiv. Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, încasează de pe Instagram 889.000 de dolari pentru o singură postare.

Într-un singur an, Ronaldo primește 47.8

milioane de dolari de la Instagram, conform revistei Forbes. Asta înseamnă că obține din postări mai mult decât salariul de la clubul italian. Juventus îi dă 34 de milioane de dolari anual.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Anul trecut, Kylie Jenner câștiga pe Instagram 1.2 milioane de dolari și a fost desemnată de către cei de la Forbes drept cea mai tânără miliardară self-made din lume.

Tânăra se afla atunci pe locul 27 în topul celor mai bogate femei din America. Anul acesta, Forbes a eliminat-o însă de pe această listă.

”The Rock”, cel mai bine plătit actor de la Hollywood

Dwayne Douglas Johnson s-a născut pe 2 mai 1972, în Hayward, California. Actoria nu a fost dintodeauna marea pasiune a acestuia. În timpul colegiului, a jucat fotbal pentru Universitatea din Miami, alături de care a câștigat și un titlu național de campion, în 1991.

Dwayne a vrut să facă pasul spre fotbalul profesionist și a fost prezent la Draft-ul NFL din 1995. Nu a fost însă ales, astfel că s-a transferat la Calgary Stampeders, în Liga Canadiană de Fotbal. Nu a rezistat acolo nici măcar un sezon, fiind exclus din lot.

În 1996 s-a apucat de westling și a semnat un contract cu WWF, actuala WWE. Primul titlu l-a obținut în 1998.

În 2004, s-a retras din wrestling, pentru a deveni actor, dar a cochetat în continuare cu ringul.

A început cu roluri mici, dar talentul și charisma l-au transformat acum pe uriașul de 1.96 m și 118 kilograme, dar cu zâmbetul larg, în cel mai bine plătit actor de la Hollywood, conform celor de la Forbes. În 2019, ”The Rock'” a câștigat din actorie nu mai puțin de 89,4 milioane de dolari.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies