Cine este Cheloo. „Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează”

Cine este Cheloo
Cine este Cheloo

Cheloo este un rapper foarte cunoscut la noi în țară. De-a lungul timpului a reușit să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, fiind foarte discret în acest sens.

Cheloo este un rapper român extrem de cunoscut, unul din componenții celebrei formații de hip-hop „Paraziții”, înființată în anul 1994 și formată din trei muzicieni. Împreună cu Ombladon (Bogdan Ionuț Păstacă) și Freakadadisk (Petre Urda), Cheloo a scos nenumărate albume hip-hop, muzică ascultată și apreciată de un număr impresionant de tineri atât la începuturi, cât și acum, după 28 de ani. Cheloo s-a născut in 24 martie 1978, in București.

Citeste si: Cine este DAN ȘUCU. „Am plecat la drum cu gândul de a-mi face o afacere din care să-mi pot întreţine familia."

Cum a devenit cunoscut Cheloo

Cine este Cheloo
Cine este Cheloo[Sursa foto: Instagram]

Cine este Cheloo

Cătălin Ștefan Ion, pe numele său complet, s-a născut la 24 martie 1978, în București. Artistul a fost cel care a înființat trupa „Paraziții”, una dintre cele mai cunoscute și apreciate formații de hip-hop din întreaga țară.

În anul 1994, Cheloo și Ombladon au scos prima piesă înregistrată, iar la o zi distanță au susținut și primul concert, în cadrul unui bal de la liceul Spiru Haret din București.

Primul lor album, intitulat „Poezii pentru pereți”, a fost al doilea din țară la vremea respectivă, după R.A.C.L.A. și înainte de B.U.G. Mafia. Vânzările au atins cote impresionante, iar acest lucru a atras atenția casei de discuri „Digital Records”.

Trupa Paraziții s-a bucurat de un real succes în rândul tinerilor din România de-a lungul anilor.

Ce vârstă are Cheloo

Citeste si: Cine este IRINA RIMES. "Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot"

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Cine este Cheloo
Cine este Cheloo[Sursa foto: Instagram]

Cine este iubita lui Cheloo

Cheloo a fost întotdeauna discret în ceea ce privește viața lui personală, reușind așadar să își țină departe de ochii curioșilor iubita și copiii. Cântărețul din trupa Paraziții se află într-o relație cu Daniela Moraru, iar cei doi locuiesc în localitatea prahoveană Breaza, potrivit a1.ro.

„Lumea e preocupată de monden, de viaţa mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut.

Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viaţa personală, nici nu mă interesează”, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.

Cheloo preferă să nu se afișeze foarte des alături de actuala lui parteneră de viață, Daniela Moraru, care i-a dăruit doi copii, o fetiță și un băiat.

În perioada 2007-2012, Cheloo a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, iar împreună au un băiat, Ștefan Ion.

Divorțul celor doi a fost pe primele pagini ale ziarelor la vremea respectivă, asta după ce ar fi ieșit la iveală faptul că fosta soție se afla în depresie și devenise consumatoare de droguri.

Citeste si: Cine este CRISTINA BÂTLAN. „Eram ultima persoană care s-ar fi gândit vreodată că Roberto mă minte sau mă înșală"

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Cine este Cheloo
Cine este Cheloo[Sursa foto: Instagram]

Potrivit articolelor vremii, Daniela devenise dependentă de heroină, fiind internată la Spitalul Floreasca. Aceasta s-a pus pe picioare după ce a fost dusă la o clinică de dezintoxicare în Elveția.

Familia este un subiect pe care artistul nu vrea să îl dezbată în spațiul public. În urmă cu câțiva ani, atunci când un concurent la emisiunea pe care o jurizează a făcut un roast în legătură cu viața lui de acasă, Cheloo și-a ieșit din minți.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast. Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

În general, când eşti infractor dovedit în România nu poţi să faci două dosare unul peste altul pentru că mergi direct la puşcărie, iar eu am nevoie să-mi întreţin familia. Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară”, a spus artistul la vremea respectivă.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Amalia Bellantoni. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies