Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld. “Are mai multe servitoare. Ea nu este niciodată singură, când eu sunt plecat.”

choupette lagerfeld
Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld. “Are mai multe servitoare. Ea nu este niciodată singură, când eu sunt plecat.”

Aflați din rândurile următoare ce vârstă are Choupette Lagerfeld, cea mai cunoscută felină din întreaga lume, dar și ce avere are animalul cu blana albă ca zăpadă.

Choupette s-a născut în data de 15 august 2011 și este o persană superbă cu ochi albaștri. Cunoscută ca fiind cea mai faimoasă pisică de pe glob și de asemenea, una dintre cele mai bogate, Choupette este animalul de companie al celebrului Karl Lagerfeld. Creatorul german de modă a fost de-a dreptul îndrăgostit de ea, încă de când a văzut-o și a reușit să îi ofere o viață luxoasă chiar și după moartea sa.

Pe 19 februarie 2019, la vârsta de 85 de ani, Karl Lagerfeld a văzut pentru ultima data lumina zilei. Celebrul designer a făcut mai multe gesturi catalogate drept controversate, mai ales după ce i-a lăsat pisicii cu blana alba ca spuma laptelui, o mare parte din averea sa.

Cine este Choupette Lagerfeld

Citește și: Audrey Hepburn, simbolul eleganței și al feminității. Drama celei mai frumoase femei din istorie

cine este choupette lagerfeld
Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Citate celebre spuse de Coco Chanel. "Dacă te-a uimit frumusețea unei femei, dar nu-ți amintești ce purta, atunci era perfect îmbrăcată."

Ce vârstă are Choupette Lagerfeld

Birmaneza aparținea, de fapt, celebrului model francez, Baptiste Giabiconi. Acesta l-a rugat pe Karl Lagerfeld să o tină la el pentru doua săptămâni, în timp ce el se afla în străinătate.

La întoarcere, designerul nu a mai vrut să o înapoieze. “Cu Choupette este un lucru straniu, pentru nu m-am gândit niciodată că mă pot îndrăgosti de un astfel de animal. Un prieten de-al meu mi-a dat-o, spunându-mi să o pot tine la mine pentru două săptămâni. Când s-a întors i-am spus: “Îmi pare rău! Choupette este a mea! Nu o mai dau înapoi!” A devenit celebra în lume. Are propria ei avere pentru lucurile pe care le-a făcut în Japonia și in Germania.
Oriunde mă duc, copiii mă întreabă: “Ce face Choupette?” Dar trebuie s-o vezi. Te îndrăgostești imediat de ea, pentru că este incredibilă. Are ochii mari de safir și o blană frumoasă! Este de necrezut! Foarte cochetă și bine îngrijită. Are mai multe servitoare. Ea nu este niciodată singură, când eu sunt plecat. Nu vrea să fie singură, nici atunci când doarme. Este ca o femeie cochetă, care este ținută cu servitoarea ei personală.
Trebuie să îi curețe ochii de cinci ori pe zi, să o perie de cinci ori, este un job cu normă întreagă. Călătorește cu mine și cu servitoarea ei când plec în altă tară. Nu este niciodată singură. Choupette mi-a schimbat viața într-un mod în care nu aș fi crezut vreodată că mi-o poate schimba. Cred că am devenit un om mai bun. Îmi dă energie, este foarte ciudat. Când o am lângă mine, sunt ca un telefon care se încarcă.”
a spus Karl Lagerfeld, în anul 2017, într-un interviu pentru CNBC International TV.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Fostul director de creație Chanel a declarat în trecut pentru revista Numéro, că Choupette: „Este pașnică, amuzantă, distractivă, grațioasă, este drăguță și are un mers grozav, dar principala ei calitate este că nu vorbește.

A fost dragoste la prima vedere."  Într-un alt interviu pentru CNN, a spus în glumă că dacă ar putea să se căsătorească cu pisica lui, nu ar sta pe gânduri.

Ce avere a moștenit Choupette Lagerfeld de la regretatul creator de modă

karl lagerfeld avere pisica
Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld[Sursa foto: Instagram]

Conform zvonurilor din presa străină, Choupette Lagerfeld urmează să moștenească o avere de 200 de milioane de euro. Felina a devenit una dintre cele mai bogate pisici din lume. Pisica cu ochii de safir a avut mai multe coperți, pe diferite reviste celebre, în întreagă lume. De asemenea, are propria linie de machiaj și o carte despre viața ei. Ea a călătorit cu un avion privat, alături de bodyguarzi, bucătari și asistenți personali. Mereu lua masa alături de Karl Lagerfeld în apartamentul din Paris al creatorului de modă.

Ce mănâncă și cum este întreținută Choupette Lagerfeld

pisica lui karl lagerfeld avere
Cine este Choupette, celebra pisică a regretatului Karl Lagerfeld[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Karl Lagerfeld a făcut declarații surprinzătoare despre viața pe care o duce celebra felină:  „Acum că este adult, mănâncă la masă cu mine. Ea stă vizavi de mine și mănâncă doar ce trebuie să mănânce. Înainte ataca creveții, dar acum doar îi atinge. Cele patru feluri de mâncare ale ei îi sunt pregătite în aceeași zi, servite în castroane spectaculoase. Totul trebuie să fie proaspăt, altfel Mademoiselle stă în fața crochetelor ei în sos, timp de trei sferturi de oră, aruncându-mi priviri criminale, fără să le atingă." a spus Lagerfeld pentru revista Numéro în anul 2016.

Sursa foto: Instagram choupetteofficiel

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Choupette Lagerfeld (@choupetteofficiel)



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies