Cine este Claudia Neghină. “Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată.”

Cine este Claudia Neghină. “Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată.”
Cine este Claudia Neghină

Claudia Neghina se numără printre cele mai cunoscute și apreciate fotomodele de la noi din țară.

Claudia Neghină, în vârstă de 41 de ani, este un îndrăgit fotomodel din țara noastră, fiind remarcată în defilările creatorilor de modă români încă de la frageda vârstă de 17 ani. De asemenea, vedeta și-a extins activitatea profesională și pe rețelele de socializare, reușind să strângă de-a lungul anilor o comunitate mare de fani care îi admiră frumusețea și stilul său vestimentar. 

Claudia Neghină, dezvăluiri despre cariera sa profesională

Celebrul model și-a început cariera profesională la vârsta de doar 17 ani, fiind descoperită în timpul defilărilor pentru designerii autohtoni. Ulterior, aceasta a început să prezinte ținute vestimentare pe podiumul marilor case de modă precum Chanel, Valentino şi Donna Karan. Claudia Neghină sfătuiește fetele care își doresc să ajungă modele să nu creadă tot ceea ce văd pe micul ecran deoarece realitatea este cu totul alta.

„Lumea modei este strălucitoare, de aceea toate tinerele care se uită la televizor la show-uri de modă îşi doresc să arate şi sa ajungă ca cele de pe podium. Ar trebui să știe că nu întotdeauna ceea ce se vede pe micul ecran este şi ceea ce reflectă realitatea. Consider că trebuie să fii îndeajuns de pragmatic ca să poți reuși în această lume. Totul depinde numai de tine”,

declara Claudia Neghină în urmă cu ceva timp pentru  adevărul.ro.

Citește și: „M-am schimbat când m-am săturat de mine.” Cum a slăbit Damian Drăghici 70 de kilograme. Artistul a făcut o schimbare majoră în viața sa

Cine este Claudia Neghină[Sursa foto: Instagram]

Claudia Neghină are o fetiță

Claudia Neghină a devenit mămică pentru prima oară la vârsta de 39 de ani, aducând pe lume o fetiță minunată, pe nume Sofia.

Aceasta a făcut, în urmă cu ceva timp, mărturisiri despre faptul că nu a realizat că este însărcinată. La început, Claudia Neghină a considerat că simptomele pe care le avea erau doar niște simple probleme hormonale, însă, deși făcea sport, pătrățelele începuseră să i se acopere. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut.

Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele”, a povestit vedeta.

De asemenea, în anul 2021, manechinul a fost întrebat dacă poate da mai multe detalii despre tatăl copilului său, însă aceasta a preferat să rămână discretă, la fel ca în ziua de astăzi.

“Nu sunt căsătorită, dar am o relație, este totul ok, el nu este în țară, dar nu am vorbit până acum despre toate acestea.”, a precizat ea, pentru click.ro

Citește și: Secrete pentru a comunica cu succes cu copilul tău. Tehnici esențiale pentru a construi o relație armonioasă!

Cine este Claudia Neghină[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a reușit să slăbească Claudia Neghină, după ce a născut prin cezariană

După ce a dat naștere primului său copil, Claudia Neghină a reușit să se mențină în formă și să revină la forma sa inițială de invidiat. Secretul acesteia este stilul de viață sănătos și mult sport. 

,,Am timp să fac și sport când doarme cea mică. Fac cam de trei ori pe săptămână, dar nu la fel de intens cum făceam înainte, pentru ca eu am operație de cezariană. Mult timp nu am făcut sport, dar am început sa fac exerciții cu greutatea corpului. Mi-am dat seama ca o sa trebuiască sa merg la sală, pentru că acasă e mai greu cu cea mică.”, a mai spus fotomodelul.

Cine este Claudia Neghină[Sursa foto: Instagram]

Cum își menține Claudia Neghină frumusețea

Nu este un secret faptul că fotomodelul este una dintre cele mai frumoase femei din România, fiind desemnată acum mulți ani cel mai bun model al anului la Bucharest Fashion Week. Astfel, în cadrul unei emisiuni televizate, Claudia Neghină a discutat despre lucrurile care nu îi lipsesc din geantă și ce produse aplică pe ten de fiecare dată când simte nevoia.

„Pe lângă alimentația sănătoasă despre care v-am vorbit, dar și sportul, optimismul, care este absolut necesar, sunt și anumite trucuri de frumusețe pe care eu le practic și pe care cred că orice femeie ar trebui să le știe astăzi. O să încep cu cel mai versatil produs de frumusețe pe care o femeie îl poate folosi și pe care îl poate lua cu ea în poșetă și anume balsamul de buze. Pe lângă faptul că îl putem folosi pentru hidratarea buzelor, este bun și pentru îngrijirea cuticulelor, dar și pentru vârfurile despicate. Al doilea produs de frumusețe pe care îl puteți folosi este crema de protecție solară. Este mult mai important să folosim SPF decât cremă de noapte pentru că soarele este foarte dăunător și facem riduri, pete de pigmentare care sunt tot mai dese. Aplicăm pe fața curată protecția solară amestecată cu un ulei sau cu fondul de ten pe care îl folosim zi de zi.”, a dezvăluit Claudia Neghină pentru o emisiune TV.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cine este Alecsandru Dunaev. „Sunt un lipovean, străbunicii mei s-au născut în Rusia, în Rostov, iar numele meu s-ar putea traduce Dunăreanu”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies