Cine este Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

Cine este Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală
Cine este Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară. „Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală"

Află tot ce nu știai despre Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară.

E celebră, frumoasă și talentată, dar în cazul Claudiei Puican, viața bate filmul. Iubita lui Armin Nicoară s-a născut într-un sat din apropierea orașului Drobeta Turnu Severin, într-o familie modestă, cu patru copii. Este povestea clasică a unei fete ambițioase care și-a depășit condiția muncind din greu.

Deși nu aveau posibilități materiale, părinții au trimis-o la oraș pentru a învăța, încă din copilărie.

Cine este Claudia Puican, soția lui Armin Nicoară

Profesorul de muzică a descoperit că are ureche muzicală și a selectat-o în corul școlii, unde mergea de câteva ori pe săptămână. Așa a început cariera muzicală a celebrei cântărețe Claudia Puican.

„Am plecat dintr-o familie săracă iar talentul mi l-am descoperit când am venit la Drobeta Turnu Severin la școala generală.

Deși nu aveau posibilități, părinții mei m-au trimis la oraș să pot să-mi continui studiile pentru că profesorii de acolo erau mult mai interesați decât cei de la sat. Iar profesorul de muzică m-a ales în cor pentru că aveam ureche muzicală, deși eu nici nu știam ce e aia ureche muzicală, note muzicale. Mergeam de câteva ori pe săptămână în corul școlii și așa am început să-mi dezvolt vocea și talentul”, a
dezvăluit cântăreața într-un interviu.

Drumul Claudiei catre succes a fost foarte greu, întrucât, neavând posibilități financiare, s-a bazat doar pe muncă și talent.

Claudia Puican varsta

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ARMIN NICOARĂ. De ce boală suferă saxofonistul şi cine este iubita lui

Ce studii are Claudia Puican, iubita lui Armin Nicoară

O mare dezamăgire pentru cântăreață a fost faptul că nu a fost admisă la liceul de muzică din Timișoara.

Claudia, care era la vremea respectivă doar un copil necăjit, a strâns din dinți, și-a șters lacrimile de pe obraji și a mers mai departe, pentru ca visul ei sa devină realitate.

Cântăreața a decis să urmeze o Școală Populară de Arte privată.

„Am făcut o Școală Populară de Arte la privat pentru că am fost refuzată la liceul de muzica din Timișoara. Am ținut neaparat să merg la liceul ăsta pentru că și surorile mele urmau facultățile în Timișoara. M-am înscris, am învățat pentru probe. Am fost cu sora mea și am găsit acolo tot felul de cântăreți cunoscuți care au venit cu copiii, cu nepoții, pe mine nu mă cunoștea nimeni… vă dați seama, am fost refuzată pentru că au avut ceilalți prioritate”, a

adăugat vedeta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cât timp a urmat cursurile Școlii de Arte, Claudia primea bani de la părinți doar pentru taxa școlară și pentru cheltuielile zilnice. O dată la cinci luni, își permitea luxul de a-și cumpăra un articol vestimentar, o bluză, o pereche de pantaloni sau o haină mai groasă.

Ziua pe care nu o va uita niciodată ziua a fost aceea în care a câștigat primii bani din muzică.

Cum a început Claudia Puican să cânte

Avea 15 ani și frecventa cursurile de canto de la Palatul Copiilor, când profesorul de muzică a trimis-o să cânte la un azil de bătrâni. A primit 400 lei, o sumă enormă pentru ea la acea vreme.

„A fost un sentiment pe care nu pot să-l descriu, nu-mi venea să cred că am banii mei pe care îi câștigasem atât de ușor. Cântasem două ore și mi se părea că am câștigat o sumă de bani nefăcând nimic. La un azil de bătrâni cântasem, profesorul meu de muzică de la Palatul Copiilor m-a invitat spunându-mi că directorul azilului ne dă ceva. Eu i-am zis că și pe gratis merg, oriunde, oricând, numai să cânt. La final am primit un plic, eram contrariată, în el erau 400 lei. Nu văzusem atâția bani la 15 ani. M-am dus cu ei direct la magazinul de haine. Părinții mei îmi trimiteau bani doar de cheltuială și școală, o dată la cinci luni primeam bani pentru o pereche de blugi”, a  spus artista într-un interviu.

În prezent, cântăreața își permite tot ceea ce își dorește, însă nu a uitat de unde a plecat. Le este recunoscătoare părinților, întrucât au făcut tot ce le-a stat în putință ca ea să urmeze școala pe care și-o dorea.

Aceștia, la rândul lor, sunt foarte mândri de parcursul fiicei lor și de fiecare dată când o văd la televizor, lăcrimează de fericire.

„Părinții sunt mândri de mine, tot ce fac eu este la superlativ pentru ei. Sunt oameni simpli, de la țară, care nu știu cum stă treaba cu interviurile sau spectacolele. Una dintre cele trei surori ale mele m-a ajutat venind cu mine la spectacole. Ei și acum mă urmăresc la televizor și nu le vine să creadă că o fată din familia lor a ajuns la un nivel atât de mare”, a mărturisit Claudia.

Vedeta început să câștige bani de la vârsta de 16 ani, cântând la evenimente și la vârsta majoratului a devenit independentă din punct de vedere financiar.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Nu mă trag dintr-o familie bogată, provin dintr-o familie săracă. Chiar dacă mă vedeți aranjată și îmbrăcată, toate lucrurile le-am realizat pe propriile forțe și am muncit foarte mult. Nopți nedormite, am tras foarte mult ca să ajung să fac melodii si videoclipuri. De pe la 16 ani am început să cânt la evenimente și am făcut economii pentru studio, linii melodice, iar atunci când am împlinit 18 ani, am sunat-o pe mama mea și i-am spus că nu-mi mai trebuie niciun ban pentru că îmi permit să mă întrețin singură și vreau să fiu independentă”, a mai spus cântăreața.

Cum s-au cunoscut Claudia Puican și Armin Nicoară

armin nicoara iubita

Cum a început povestea de dragoste dintre Claudia Puican și Armin Nicoară

Cei doi s-au cunoscut în restaurantul în care cântau. La început, au fost doar prieteni, dar ulterior s-a înfiripat între ei o dragoste nebună.

„Ne-am cunoscut la un restaurant la care cântam. El a venit acolo, eu îl știam, cine nu îl știa, că e copilul lui Petrică Nicoară. A venit la mine la masă și am făcut cunoștință”, a mărturisit Claudia Puican.

La început, au colaborat pe plan perofesional, ușor, ușor, s-au îndrăgostit și iată că în prezent formează un cuplu solid.

„I-am propus să colaborăm, să facem câteva melodii împreună. Eu am mai avut o colegă, o solistă, la care i-am dat sfaturi și cu sfaturile mele acum e pe culmile succesului, dar nu vreau să dau nume. Dar, prin sfaturile mele, am vrut să o ajut și pe Claudia… Și am ajuns să cântăm împreună, și de aici am ajuns împreună”, a adăugat bărbatul.

În timp, au mai avut discuții, mici certuri au intervenit ca în orice cuplu, însă iubirea dintre ei a fost atât de puternică încât, în prezent, Armin și Claudia își doresc să devină părinți.

„Cel mai mult contează că acum suntem bine, la casa noastră. El își ține banii, eu mă duc și fac cumpărăturile, achit toate facturile din banii mei. Si când rămân fără bani, îl mai întreb dacă dă și el ceva, totuși", spune Claudia.

Armin Nicoară crede despre soția lui că este sufletul său pereche, întrucât cei doi se completează perfect.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cine este DALIANA RĂDUCAN, iubita lui Răzvan Simion. „Îmi place să mă descriu ca având un ochi de artist și un ochi de arhitect riguros,dar cu un accent imens pe fiecare detaliu important"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies