Cine este Claudiu Bleonț. „Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun.”

Claudiu Bleonț
Claudiu Bleonț

Iată din rândurile următoare cine este Claudiu Bleonț, cu ce se ocupă și cum a devenit cunoscut în toată țara.

Claudiu Bleonț este un cunoscut actor din țară, prezent mereu pe scenele teatrului și în filme, pe micile ecrane.

Cine este Claudiu Bleonț

Citește și: Uite ce siluete au afisat proaspetele mamici! Vezi cum arata Alina Sorescu, sotia lui Bleont, Iulia Lazar si Dana Rogoz

Claudiu Bleonț
Claudiu Bleonț[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: “Personajele erau în conflict, ba chiar personajul meu îi mai trăgea și o poșetă în cap. Are ținuta lui, înalt.” Cum l-a cunoscut Magda Catone pe Șerban Ionescu și ce trăsături a moștenit fiul lor

Claudiu Bleonț s-a născut pe data de 27 august 1959, în București. Este unul dintre cei mai cunoscuți actori de teatru și film din România. De-a

lungul timpului, Claudiu Bleonț a avut și numeroase apariții TV și a ocupat și rolul de prezentator de emisiuni. Actorul a absolvit Liceul German Goethe din București (1979), după care a urmat Institutul de artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, clasa profesor Grigore Gonța (1979- 1983). Claudiu Bleonț s-a bucurat, în activitatea sa, de Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D- "Arta Spectacolului", prin care i-au fost recunoscute meritele sale actoricești și efortul depus în lumea artistică.
Premiul i-a fost înmânat de Ion Iliescu, în 2004. Claudiu Bleonț a povestit, acum ceva timp, și despre cum a fost prima experiență în lumea teatrului atunci când piesele au devenit ecranizate și au fost nevoiți să joace în fața unor camere, din cauza pandemiei, dar și sentimentele pe care le-a simțit odată cu urcarea pe scenă, fără public.

“La început eram cu toții foarte stresați și oa­recum temători, pentru că jucam teatru în fața unei camere, fără public.

Eu trăisem o expe­rien­ță oarecum asemănătoare, când am colaborat cu Fi­larmonica din Brașov. Atunci, sub bagheta lui Ti­beriu Soare, în „Peer Gynt”-ul compus de Ed­vard Grieg, am rostit versuri din piesa „Peer Gynt” a lui Ibsen, într-un concert transmis on­line, dintr-o sală fără spectatori. Instrumen­tiștii mi-au mărturisit că s-au simțit foarte incomod să cânte într-o sală goală. Atunci am înțeles unul dintre dezideratele marelui dirijor român Sergiu Celi­bi­dache, care spunea ca în­re­gis­trările simfonice să fie preluate din concerte live, din întâlnirea viului activ al muzicii, cu viul pa­siv al spectatorului care stă în sală, ascultă și pri­vește.
Și am mai înțeles că prin aceste spectacole on­line s-a creat o altfel de atenție din partea publi­cu­lui, pe care de acum încolo nu o vom mai putea neglija.”,
a declarat Claudiu Bleonț în urmă cu ceva timp.  Din punct de vedere personal, Claudiu Bleonț a avut patru soții, fiind căsătorit de fiecare dată, însă mariajul nu a dus la o poveste fericită până la final. În prezent, actuala soție a actorului este Iulia Lazăr, cu care are împreună o fiică.
Claudiu Bleonț are o carieră impresionantă, jucând în numeroase filme cunoscute, iar în prezent poate fi urmărit pe scena teatrului și în alte producții TV.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum a întâlnit-o Claudiu Bleonț pe actuala soție

Claudiu Bleonț
Claudiu Bleonț[Sursa foto: Facebook]

În urmă cu ceva timp, Claudiu Bleonț  a vorbit despre cele trei mariaje încheiate și cum a cunoscut-o pe cea de-a patra soție a sa. “Pe Iulia Lazăr am văzut-o pentru prima oară pe culoarul Teatrului Naţional din Craiova. Am văzut-o într-o piesă de teatru şi mi-a plăcut. Mi-am dorit un copil, cred că nu eram destul de matur şi de copt în celelalte relaţii, dar la 54 de ani s-ar putea să am mai multă linişte: ca de un bunic. Dacă nu voi fi un tată bun, voi fi clar un bunic bun. Mă bucur că se întâmplă, mă bucur că Iulia a ales calea de mamă. Ştiu că va fi o mama bună şi mă va ajuta să fiu un tată bun. Când am aflat am rămas cu gura căscată.”, a mărturisit actorul în urmă cu ceva timp.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Uite ce siluete au afisat proaspetele mamici! Vezi cum arata Alina Sorescu, sotia lui Bleont, Iulia Lazar si Dana Rogoz

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies