Cine este COSMIN SELEȘI. "Am avut o copilărie frumoasă, chiar dacă am avut tot felul de probleme."

cine este cosmin selesi
Cine este COSMIN SELEȘI. "Am avut o copilărie frumoasă, chiar dacă am avut tot felul de probleme."

Află tot ce nu știai despre actorul Cosmin Seleși. Ce vârstă are prezentatorul și cum și-a început cariera în actorie și televiziune

Cosmin Seleși  s-a născut pe 30 iunie 1977, în Șimleul Transilvaniei și este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori din România, având la bază meseria de actor. A avut o copilărie plină de peripeții, tatăl său insuflându-i dragostea pentru teatru.

„Da, sunt născut în acest oraş din România care a stat sub Regat o perioadă, ceea ce înseamnă că ne-am dezvoltat puţin altfel.

Am avut o copilărie frumoasă, chiar dacă am avut tot felul de probleme. Nu ştiu dacă e cineva care să spună că a fost totul roz vreodată, iar, în general, greutăţile din copilărie te ajută pe viitor”, spune Cosmin Seleși.

A devenit cunoscut pentru publicul larg din România odată cu proiectul de mare succes „Te cunosc de undeva”, având în spate o carieră în televiziune de peste două decenii.

Cosmin Seleși a fost nominalizat în cadrul premiilor Gopo pentru rolul „Emil” din filmul „ Schimb valutar”.

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este Laurențiu Reghecampf. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil, carieră

Începuturile carierei lui Cosmin Seleși

Cosmin Seleși a venit în capitală pentru a-și îndeplini visul de a deveni actor, însă drumul către succes a fost extrem de anevoios.Înainte

de a ajunge în București, actorul a făcut bișniță cu ungurii la graniță, pentru a se putea întreține.

A urmat Facultatea de Teatru, unde a intrat al patrulea, deși erau 9-10 aspiranți pe un singur loc și astfel a început să-și construiască, pas cu pas, cariera.

cosmin selesi varsta

„Am venit pentru a da examenul la Facultatea de Teatru, pentru care m-am pregătit câteva săptămâni.

Admiterea a fost destul de grea, erau vreo nouă sau zece persoane pe un loc, nu ştiu cum e concurenţa acum. M-am pregătit vreo trei săptămâni cu un băiat care era student la Regie, am dat examen şi am intrat al patrulea pe listă. Facultatea a fost foarte frumoasă, chiar cred că am prins sistemul cel mai bun. Făceam actorie de la ora 14.00 până seara, aproape de miezul nopţii.

Citeste si: CV-uri EMI & CUZA: Cine sunt, cu adevărat și cu ce se ocupă băieții din proiectul Noaptea Târziu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Am înţeles că acum fac actorie de două ori pe săptămână. Dar eu am prins vremuri bune, am avut colegi buni şi profesori minunaţi.

Eu am intrat la regretatul Adrian Pintea şi la Olga Tudorache. Am lucrat şi cu Sanda Manu, şi cu Dem Rădulescu, şi cu Gelu Colgeac foarte mult, cu Radu Gabriel. Am învăţat de la fiecare foarte multe lucruri”, mărturisește Cosmin Seleși în cadrul unui interviu.

Pentru a se putea  întreţine, Cosmin Seleși mergea pe la diverse castinguri și astfel, a demarat tot felul de proiecte la diverse posturi de televiziune, de-a lungul timpului.

Cosmin Seleși a debutat ca actor de film la 21 de ani

Ca actor de film, a debutat în cadrul peliculei „Terminus Paradis“, în regia lui Lucian Pintilie, la numai 21 de ani, având  şansa să lucreze şi cu alţi regizori de renume, unul dintre aceștia fiind Cristian Mungiu, pe care l-a cam supărat atunci când a fugit de pe platourile de filmare pentru a nu fi exmatriculat din facultate.   

„În 2000 am făcut emisiunea pentru copii „Garajul lui Ziggi“, la TVR. Cu asta am început imediat ce am terminat facultatea. Mi-am dat licenţa, am prins emisiunea asta şi am devenit salariat. Foarte mulţi bani, enorm de mulţi bani câştigam (râde în mod ironic- n.red.). Cred că luam 1200 de lei pe lună, iar chiria era de vreo 120 de dolari. Am făcut opt ediţii în direct.

cosmin selesi biografie

Citeste si: DESCOPERĂ: Cine este DORIAN HÂTZ POPA. De ce și-a schimbat numele din buletin

După aceea, am dat casting şi am făcut serialul „În familie“. Şi acolo câştigam „enorm“, mai ales că eram actor. Pe atunci nu erau nici vedete mondene, nici manechine. Luam 500 de dolari lunar pentru vreo 10-20 de episoade. Şi seara, pentru a pleca acasă, stăteam la coadă. Repet, actori fiind, căci actorii în general nu sunt trataţi ca orice vedetă mondenă...actorii sunt actori. Exista o maşină care ne aştepta. Dacă terminai la 01.00-02.00 noaptea, mai stăteai o oră până venea maşina să te ia şi ajungeai acasă pe la 03.00-04.00 dimineaţa, iar la 08.30 trebuia să fii înapoi. Nu eram mari starlete”, povestește Cosmin Seleși.

Cine este soția lui Cosmin Seleși

Deși este o figură cunoscută pentru publicul din România, Cosmin Seleși este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața personală.

Irina și Cosmin Seleși au o căsnicie solidă, de peste zece ani și doi copii superbi, Tudor Nicolae și Ana Ilinca, care le-au adus împlinirea sufletească de care aveau nevoie.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Diferența dintre Cosmin Seleși și soția sa este de 9 ani, fapt care nu a constituit niciodată un obstacol în relația celor doi.

fiica lui cosmin selesi

Citeste si: CITEȘTE: Cine este OTNIELA SANDU. Biografie: data nașterii, vârstă, cine este iubitul ei

Cei doi s-au cunoscut în trafic, în urmă cu mai bine de un deceniu, pe când Irina lucra la o companie aeriană. Ulterior, soția actorului s-a reprofilat, ajungând în televiziune, alături de Cosmin, întrucât este make-up artist pentru vedetele din emisiunea „Te cunosc de undeva”, pe care actorul o moderează alături de Alina Pușcaș.

„Sunt fericit, am o familie frumoasă şi o soţie foarte talentată şi înţelegătoare. De obicei, atunci când sunt la teatru, îmi pun repetiţiile astfel încât la ora 18.00 să fiu acasă, pentru a putea petrece timp cu familia mea, când vin copiii acasă. Mă distrez cu ei şi fac o grămadă de lucruri. Soţia mea a terminat Ştiinţe Politice, apoi cursuri de aviaţie şi a lucrat o perioadă ca însoţitor de zbor. Între timp şi-a descoperit o pasiune pentru make-up, a făcut cursuri, iar acum se ocupă cu acest lucru. Va merge şi la Fashion Week în Londra, pentru a fi make-up artist acolo, în cadrul evenimentului ”, a mărturisit Cosmin Seleși.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, MARIAN DRĂGULESCU. Biografie: data naşterii, căsătorii, divorţuri, copii, campion

cosmin selesi familie

Actorul nu ezită să se mândrească pe rețelele de socializare cu familia sa, alături de care pleacă în călătorii sau escapade în natură. Merge cu fiul său la carting și se uită la curse de Formula 1, pentru a petrece timp de calitate împreună.

„Mă uit cu fiul meu la desene animate şi la Da Vinci Learning, mă mai uit la curse de Formula 1 şi la fotbal. Merg cu fiul meu la carting şi mă chinui să promovez acest sport, care nu este prea popular, nu-l prea ştie lumea, să vadă companiile mari că pot investi şi în aşa ceva, că avem copii foarte talentaţi, dar costurile sunt destul de mari”, a povestit Cosmin Seleși.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cine este Cosmin Natanticu. „Aveam impresia că nu am nevoie de facultate, că merge așa doar din talent”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies