Cine este Crina Abrudan. „Lumea are impresia că mă înfometez”

Cine este Crina Abrudan
Cine este Crina Abrudan

Crina Abrudan a intrat în atenția publicului, după ce a avut o carieră lungă în televiziune, mai exact, 15 ani de lucru ca prezentatoare de știri sportive.

Fosta prezentatoare TV, în vârstă de 45 de ani, are o carieră uimitoare în lumea televiziunii și a reușit să se facă remarcată în cadrul știrilor sportive pe care le-a prezentat de-a lungul timpului.

Citește și: Crina Abrudan a fugit în America! Blonda a pozat sexy pe plajele din California FOTO

Cine este Crina Abrudan
Cine este Crina Abrudan[Sursa foto: Instagram]

Cine este Crina Abdrudan

Cu toate că cea dintâi pasiune a fost televiziunea, vedeta a decis că este timpul pentru o schimbare și a intrat în lumea afacerilor. Fosta prezentatoare TV a renunțat la lumina reflectoarelor și a hotărât să își deschidă un loc de joacă.

Locul de joacă pe care a decis să îl deschidă a fost numit după cățelușa sa, Lana, iar în cadrul unui interviu a menționat că a lucrat la acest proiect aproape un an.

„După aproape un an de muncă, am deschis Lana’s Playground. În caz că a crezut cineva că nu am mai renovat/vopsit/construit nimic anul trecut, s-a înşelat. Da, are numele Lanei şi are suficient fuchsia”, a anunțat Crina Abrudan în anul 2017, potrivit Click.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Cine este Crina Abrudan
Cine este Crina Abrudan[Sursa foto: Instagram]

Cum se menține în formă Crina Abrudan

Crina Abrudan are vârsta de 45 de ani, dar reușește să aibă o siluetă de invidiat. Fosta prezentatoare TV menționat că nu ține niciun fel de dietă pentru a arăta în acest fel, dar stilul de viață pe care îl abordează este unul destul de echilibrat și sănătos.

„Lumea are impresia că mă înfometez sau mănânc doar broccoli cu iaurt.

Mai mănânc și fast-food. Mă consum mult, alerg mult și uit să mănânc, am multe activități. Îmi aduc aminte seara că n-am mâncat. (…) Am început să fac sport fără să am de dat jos niște kilograme sau fără să mă nemulțumească foarte mult ceva la corpul meu. Am făcut-o pentru sănătatea corpului și a psihicului. Am început să merg la sală sperând că îmi voi și disciplina puțin programul de somn și de mâncare și poate chiar regimul alimentar pentru că mănânc lucruri care nu sunt sănătoase”, a afirmat
Crina Abrudan, potrivit fanatik.ro.

În același timp, Crina Abrudan a mai mărturisit că moștenește acest fizic și de la tatăl său și că nu este de acord cu dietele stricte.

 „Eu semăn cu tata și tatăl meu toată viața așa a fost: înalt și slab. Mama de multe ori ne spunea că ea se îngrașă doar când se uită la noi când mâncăm”, a povestit Crina Abrudan.

Cu ce bărbat celebru se iubește Crina Abrudan

Vedeta este împreună cu fostul fotbalist Gabi Popescu și trăiește o frumoasă poveste de iubire. Crina și bărbatul și-au unit destinele în anul 2017, iar în anul 2008 s-au cunoscut într-un restaurant.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

„Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan, potrivit fanatik.ro.

Fosta prezentatoare de televiziune a mai mărturisit cum face față momentelor mai puțin ușoare din căsnicia sa. Cu toate că este o persoană destul de vulcanică, nu stă prea mult supărată, după ce se ceartă cu cel pe care îl iubește.

 „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”, a mărturisit Crina, potrivit sursei de mai sus.

Cine este Crina Abrudan
Cine este Crina Abrudan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Cei care mă cunosc știu că Mr. Moft face ce vrea.” Fulgy, surprins în timp ce săruta o altă domnișoară. Cine este femeia misterioasă



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

”Eu fac ce spun medicii.” Viorica de la Clejani, mărturisiri despre boala cu care se luptă! Ce restricții are artista

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Evrim Alasya, actrița care a dat viață personajului Kivilcim în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în vacanță! Iată cum a fost surprinsă vedeta pe plajă

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies